Veda etmeliyim aşkıma(düşmanıma)...

Evet tek neden buymus ben cok iyiymisim cok durust cok sadikmisim ailesi benden baskasini kabul etmezmis benim kadar seveni bulamazmis ama yasamasi gereken seyler varmis bide teselliside 'evlenince mi yapayim?'

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohooooo salla gitsin sen de. bence artık silkelenip kendine gelmelisin. hayat ondan ibaret değil :ssz:

gururlu ol arama aramayı talep etme hayatında cok mutluymuşsun gibi davran görmezden gel sevme demiyorum zaten sevme demekle olmuyor insan içinden atamıyor kolay kolay sev ama içinde hayatının onsuzda devam ettire bildiğini görsün çünkü sen ipleri eline vermişsin onsuz yaşayamadığını görmüş seni her an aradığında ona döneceğini biliyor sevme demiyorum ama ona ondan vazgecebilecegini hissettir bence belliki oda seni seviyor ama buyuk bir ihtimal senden emin olduğu için de başka arayışlara girmiş belli bir şeylerinde tadina bakmak istiyor...sen ona beni kaybedersinni hissettir emin ol döner geri ....

Beni kaybettigini soylemek icin aramistim ben zaten ama bana vakit ayirip dinleyemedi bile umursamadi bir insanin hic mi vakti olmaz anlamiyorum ki.sevdigine inandim hep ama artik emin degilim ve hatta sevmiyor cunku neden biliyor musun arkadasim cok aci cektigimi biliyor neler yasadigimi ne acilara katlandigimi insan sevse kiyabilir mi bence yurek dayanmaz.ben cok yiprandim, cok yikildim,cok yandim.ya dile bile dokemiyorum hislerimi ben oyle boyle degil cok kirginim ben ona cok..

Bugun kendimce yeni kararlar aldim zaten artik benim icin kilini dahi kipirdatmayan bir adam icin artik hic birsey yapmicam.kendime cok kiziyorm ben boyle biri degildim o kaybettirdi ozguvenimi gururumu.hep kendini ustun gosterdi ben onun altinda ezildim kaldim vicdani sizlar mi bilmem ama eseri ortada.ama toparlicam en kisa surede kaybettigim ne varsa tek tek geri kazanicam.

Benim 8 yıllık bir ilişkim var, hala diyorum ayrılabiliriz, kader diye. Hiç bir zaman yılları garanti olarak görmedim, onsuz yapamam diye de düşünmedim hiç, yapılıyor ya, yapılıyor vallahi, ayrılıktan çok daha büyük acılar var.:50:

Kararlı olun önce, gerçekten ölünmüyor ayrılıktan, o kararlılığınızı karşı tarafa hissettirin. Kimse vazgeçilmez değildir, kimseye çok fazla değer verip egosunu şişirmeyin, çünkü onun egosu sizi değersizleştirir. Çok zor bişey değil sensiz de yapabilirim sinyalini vermek, karşısında süklüm püklüm durmayın, başınızı dik tutun yeter.
:34:

Kizlar aradi yarim saat sonra ara simdi musait degilim dedim bozularak kapatti sizede haber vericem konustuklarimizi...

Kizlar aradi yarim saat sonra ara simdi musait degilim dedim bozularak kapatti sizede haber vericem konustuklarimizi...

Canim kacan kovalanir yanlis anlama sozumu ama cantada keklik sanmasin seni tavrini koy sevindim aramasina :)

Birini arayip beni kabettin demek : seni olesiye seviyorum demektir. O seni coktan birakmis hayatino yasiyor kendini kandirms aramayi birak. Sizin iliskinizz coktan bitmis

4 senelik iliskim 4,5 ay once bitti sevgilim bana tahammulu kalmadigini evlenemicegini evlenmek icin hazir olmadigini ve hayatini yasamak istedigini evlenmeden once yapmasi gereken yasamasi gereken seyler oldugunu soyledi.bir gun evlenmeyi veya bir iliski yasamayi dusunursede gelicegini ilk ve tek kisi oldugumuda uzerine basa basa belirtti.sonuc olarak ayrildik ben katlanilmasi zor acilar yasadim o hayatini yasiyor ben her gun evimde tek basima kivrana kivrana agliyordum yemeden icmeden kesildim isimi gucumu birakmak zorunda kaldim kpss ye hazirlaniyordum onu biraktim yani butun hayatim bir anda alt ust oldu benim.sonra bir gece kapima geldi indim cok ozlemistim onu bana gecicek dedi toparlicam kafami bende sensiz yapamiyorum dedi aci cekiyordu belliydi her halinden ama birsey vardi anlayamadigim beni doya doya optu sarildi kucakladi agladi onu beklicegime dair soz aldi benden son 1 ay dedi son bir kez daha tamam dedim beklerim.neyle gelirse gelsin raziydim cunku onsuz olmak ondan ayri olmak beni cildirtiyordu parcami diger yarimi geri istiyordum.onun icin 4 sene boyunca yapmadigim sey kalmadi hep basimin ustunde tasidim tasirdimda ama bitti iste istedigi zaman bitti ve ben dun aradim benimle konusmaya ayiricak 5 dakikasi dahi yoktu musait oldugumda ariyim seni dedi ona artik dayanamadigimi ve konusmak istedigimi soylememe ragmen beni hala aramadi.aradigimda benimle cok neseli konustu yok canim yok bitanem yok operim seni falan filan...sizden istedigim seye gelirsekte ona artik veda etmem gerektigini biliyorum gec bile kaldim ama ona karsi baska bir tutku baska bir ask var icimde karsi koyamadigim...aradigimda artik beni kaybettigini soylucem yuregim ve dilim bunu hic istemesede sizcede soylemem gerekir mi? Buna hazir olmadigimin farkindayim soylersem daha mi cok uzulurum dogru olan susup beklemek mi yoksa tamamen hayatimdan cikartip artik ne kadar aci ne kadar zorluk varsa cekmek mi? Onunla olsam mutsuz olacagimi bu gunleri unutamucagimi biliyorum ama onsuz olmayada yuregim el vermiyor yasamak istedigim onca sey var onunla planladigim hepsi icimde ukte kaldi icimde yara kaldi...askim degil dusmanim oldu bitirdi beni,mahfetti.buyuk ah ettim elbet cikar diyor herkez ama 4,5 aydir tek kotu gununu gormedim hep mutlu hep mutlu!

Kendinize bunu neden yapıyorsunuz ?
bulunmaz hint kumaşımı ?
silkelenin kendinize gelin lütfen..
bi alışverişe çıkın, kendinizi yenileyin,
sınavlarınıza kariyer planlamalarınıza kaldığınız yerden devam edin..
yanlış anlamayın ama adamın sizi çok umursadığını düşünmüyorum,
telefonu kapattıktan sonra ''bırakmıyo yakamı bi kurtulamadım'' bile diyor olabilir..
kendinizi biraz ağırdan satın..
ne yaparsa yapsın dönüp geleceği çantada keklik olmayın..
sizi kaybettiğini anlasın,
birazda o sürünsün...:ssz:

Bagirdim,sovdum,saydim,agladim,kizdim icim oyle rahat ki suan o kadar iyi geldi ki mutlulugumu anlatamam suanda ona beni kaybettigini soyledim duzelicek dedi gecicek dedi hatasini ben soyledikten sonra anladigini soyledi.donmeye yuzun olsun boyle yaparsan beni zor bulursun dedim daha dikkaatli olucagini birazcik zamandan sonra herseyin duzelicegini soyledi falan filan iste.kapatmak istedim telefonu kendince sacma sapan muhabbetler acti yok saclarin hala kivircik mi? Sanki seneler gecti ayrilali tovbe yarabbim.resmini at yuzunu goruyim ozledim hulus.bos bos konusma kapatmamak icin yeter bu kadar adam ol oyle ara beni o zaman konusuruz dedim kapattim.

Birine asik olduysan soyle ya yemin ederim sesimi dahi cikarmam ask bu kizsam nolur engel olamamissindir kendine dedim.ben delimiyim seni birakip baskasina gidiyim dedi.amaaan ne biliyim napiyim simdi kizlar ?

Bak canım yaşadiklarin kolay degil körkütük aşiksin evet ve şuanda onumu yapsam arasammi mesajmi atsam niye böyle yapiyo onumu yapiyo kendimi ceksemmi yok bagirip cagirsam mi diye bir sürü sey geciyodur aklindan ve yapmissinda dökmüssün icindekileri şimdi sana tavsiyrm SÂKİN OL ve yoluna bak on7 düşunme birşey yapma kendine yeni işler bul kurslara git kuaföre git dısari cik gez dolaş önemseme emin ol en önemsemedigin anda o birşey yapiyo insanı ne kadar takarsan hah bu kız benden vazgecemiyo ben gidip iki üç kızı yatagimdan gecireyim bu nasilsa beni bekliyo sonra ona dönerimi düşünur birak boşver belki başka biri cıkar larşina ve şunu diyim inana bana geçiyo ve geriye baktiginda ya ne kadar salakmisim ne kadar küçüktmüşum kendimi diyosun ve kurtuldugun icin dua ediyorsum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendinize bunu neden yapıyorsunuz ?
bulunmaz hint kumaşımı ?
silkelenin kendinize gelin lütfen..
bi alışverişe çıkın, kendinizi yenileyin,
sınavlarınıza kariyer planlamalarınıza kaldığınız yerden devam edin..
yanlış anlamayın ama adamın sizi çok umursadığını düşünmüyorum,
telefonu kapattıktan sonra ''bırakmıyo yakamı bi kurtulamadım'' bile diyor olabilir..
kendinizi biraz ağırdan satın..
ne yaparsa yapsın dönüp geleceği çantada keklik olmayın..
sizi kaybettiğini anlasın,
birazda o sürünsün...:ssz:

Hep o ariyor hatta bugun bana sordu beni dedi neden aramiyorsun dedi icimden gelmiyor cok kirginim dedim.ah ah yapmadigim alisveris gitmedigim kuafor kalmadi siyaha boyadim olmadi kizila boyadm olmadi actirdim tekrar buda olmadi.yandi gitti saclar kisalttim onlada mutlu olamadim.beni zaten kaybediyor bilmiyorm hani disardan nasil gorundugumu ama ben gercekten ondan uzaklasiyorm sevmiyorm desem yalan olur hala kor kutuk asigim ama ona kirginligim ondan uzaklasmama neden oluyor.

Hep o ariyor hatta bugun bana sordu beni dedi neden aramiyorsun dedi icimden gelmiyor cok kirginim dedim.ah ah yapmadigim alisveris gitmedigim kuafor kalmadi siyaha boyadim olmadi kizila boyadm olmadi actirdim tekrar buda olmadi.yandi gitti saclar kisalttim onlada mutlu olamadim.beni zaten kaybediyor bilmiyorm hani disardan nasil gorundugumu ama ben gercekten ondan uzaklasiyorm sevmiyorm desem yalan olur hala kor kutuk asigim ama ona kirginligim ondan uzaklasmama neden oluyor.

bencede uzaklaş arkadaşım..
öyle bi dolaşıyım geliyim sen burda bekle diye bi dünya yok yani..
gör bak etrafta neler var,
analar ne evlatlar doğurmuş diyeceksin :1:
ona harcadığın zamana yanacaksın emin ol :ssz:

Bak canım yaşadiklarin kolay degil körkütük aşiksin evet ve şuanda onumu yapsam arasammi mesajmi atsam niye böyle yapiyo onumu yapiyo kendimi ceksemmi yok bagirip cagirsam mi diye bir sürü sey geciyodur aklindan ve yapmissinda dökmüssün icindekileri şimdi sana tavsiyrm SÂKİN OL ve yoluna bak on7 düşunme birşey yapma kendine yeni işler bul kurslara git kuaföre git dısari cik gez dolaş önemseme emin ol en önemsemedigin anda o birşey yapiyo insanı ne kadar takarsan hah bu kız benden vazgecemiyo ben gidip iki üç kızı yatagimdan gecireyim bu nasilsa beni bekliyo sonra ona dönerimi düşünur birak boşver belki başka biri cıkar larşina ve şunu diyim inana bana geçiyo ve geriye baktiginda ya ne kadar salakmisim ne kadar küçüktmüşum kendimi diyosun ve kurtuldugun icin dua ediyorsum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir gun gecicek bende bunu biliyorum ama suan gercekten buyuk acilar cekiyorum gun sayiyorum resmen yaram cok derin kalbim onun icin carparken beynim hop dur diyor ne yapiyorsun gene uzuluceksin diyor.ben tepkimi gosterdim artik sira onda cekildim kabuguma simdi ne yapicak bakicam gorucem artik bitti demek icin dahi aramam sessizce cikar giderim.bakicam artik zaman ne gosterirse yani.

bencede uzaklaş arkadaşım..
öyle bi dolaşıyım geliyim sen burda bekle diye bi dünya yok yani..
gör bak etrafta neler var,
analar ne evlatlar doğurmuş diyeceksin :1:
ona harcadığın zamana yanacaksın emin ol :ssz:

Uzaklasmak tek dilegim insallah en kisa surede....dogurmuslardir valla :)

böyle bir ilişki şekli yok yani. sen yedeklerde adam istediği gibi top oynuyo ne güzel dünya yaa...
bence aramayın o ararsada kusura bakma seni bekleyemem artık deyin ve bitirin derim ben..

böyle bir ilişki şekli yok yani. sen yedeklerde adam istediği gibi top oynuyo ne güzel dünya yaa...
bence aramayın o ararsada kusura bakma seni bekleyemem artık deyin ve bitirin derim ben..

Ne guzel dediniz adamin hayatindaki yerim tam. Olarak boyle haklisiniz.

Ne guzel dediniz adamin hayatindaki yerim tam. Olarak boyle haklisiniz.

tek diyebileceğim şey size kaçan her zaman kovalanır. inann bende eşimden önce çok büyük bir aşk yaşadığımı onunn yerinin başka olduğunu falan düşünüyodum. oda beni öyle iğrenç bir zamanda terketti ki kahroldum. tam 1 sene dile kolay 1 sene hep ağladım. sonra eşim çıktı karşıma ve rabbime şükürler olsun ki o adam beni terketmiş dedim hep. hiçkimse vazgeçilmez değildir sakın unutma insanlar evlat acılarını yüreklerine gömüyolar bu kadar çaresiz hissetme kendini bence.
herşey kafada bitiyo sen o benim için başkaydı deyince o hep başka kalıcak. ama yanılıyosunuz o her erkek gibi ve sizin canınızı acıtıyo. bırakın ne hali varsa görsün kendi pisliğinde boğulsun...

4 senelik iliskim 4,5 ay once bitti sevgilim bana tahammulu kalmadigini evlenemicegini evlenmek icin hazir olmadigini ve hayatini yasamak istedigini evlenmeden once yapmasi gereken yasamasi gereken seyler oldugunu soyledi.bir gun evlenmeyi veya bir iliski yasamayi dusunursede gelicegini ilk ve tek kisi oldugumuda uzerine basa basa belirtti.sonuc olarak ayrildik ben katlanilmasi zor acilar yasadim o hayatini yasiyor ben her gun evimde tek basima kivrana kivrana agliyordum yemeden icmeden kesildim isimi gucumu birakmak zorunda kaldim kpss ye hazirlaniyordum onu biraktim yani butun hayatim bir anda alt ust oldu benim.sonra bir gece kapima geldi indim cok ozlemistim onu bana gecicek dedi toparlicam kafami bende sensiz yapamiyorum dedi aci cekiyordu belliydi her halinden ama birsey vardi anlayamadigim beni doya doya optu sarildi kucakladi agladi onu beklicegime dair soz aldi benden son 1 ay dedi son bir kez daha tamam dedim beklerim.neyle gelirse gelsin raziydim cunku onsuz olmak ondan ayri olmak beni cildirtiyordu parcami diger yarimi geri istiyordum.onun icin 4 sene boyunca yapmadigim sey kalmadi hep basimin ustunde tasidim tasirdimda ama bitti iste istedigi zaman bitti ve ben dun aradim benimle konusmaya ayiricak 5 dakikasi dahi yoktu musait oldugumda ariyim seni dedi ona artik dayanamadigimi ve konusmak istedigimi soylememe ragmen beni hala aramadi.aradigimda benimle cok neseli konustu yok canim yok bitanem yok operim seni falan filan...sizden istedigim seye gelirsekte ona artik veda etmem gerektigini biliyorum gec bile kaldim ama ona karsi baska bir tutku baska bir ask var icimde karsi koyamadigim...aradigimda artik beni kaybettigini soylucem yuregim ve dilim bunu hic istemesede sizcede soylemem gerekir mi? Buna hazir olmadigimin farkindayim soylersem daha mi cok uzulurum dogru olan susup beklemek mi yoksa tamamen hayatimdan cikartip artik ne kadar aci ne kadar zorluk varsa cekmek mi? Onunla olsam mutsuz olacagimi bu gunleri unutamucagimi biliyorum ama onsuz olmayada yuregim el vermiyor yasamak istedigim onca sey var onunla planladigim hepsi icimde ukte kaldi icimde yara kaldi...askim degil dusmanim oldu bitirdi beni,mahfetti.buyuk ah ettim elbet cikar diyor herkez ama 4,5 aydir tek kotu gununu gormedim hep mutlu hep mutlu!

oooh ne ala...gezsin tozsun bonu bekleyen biri var evlenilecek kız...nasılsa bekliyor ben biraz yasayım aklıma gelirse sana dönerimm ohh vala yaa sende yasa hayatını kızım bekleme bu adiyi

boş verin bence kendinizi çok ezdirmişsiniz ,ezmişsiniz s,z kendinizi düşünmezseniz kimse sizi düşünmez sizi garantide gördüğü için böyle rahatça kırabiliyor sizi:26:

hulusssun dertleri bugun gündemden düşmüyor,reytınglerı suan pek yüksek olmasada..

Son düzenleme:
Back
X