- 16 Eylül 2017
- 7.771
- 14.013
- 248
- 29
- Konu Sahibi Diamondheart
-
Türkiye gibi bir yerde olsaydim bende terör yapabilirdim kizima eve giris cikis saatlerinde sanirim ama 9 da cok erken yani . Annenizle konusmayi denediniz mi ? iste annecim bak su su arkadaslarimlaydim güvenli bir yerdesim , ne yaptigimi biliyorum benim icin bu kadar evhamlanmana gerek gibi gibisinden bir konusma ? anneniz birlikte gezdiginiz arkadaslarinizi taniyor mu mesela ? tanimiyorsa tanistirabilirsin , kimlerle gezdigini görürse ici rahatlar belki :)
Bişey sorabilir miyim tamam arkadaş ortamı çok iyi peki onların yanından ayrılıp eve dönme sürecindeki Yalnız kalma durumu ?Valla evladını dışarıdan anneleri babaları zor topluyor.
9 da eve geldiniz diye kızan ve bu saate uyan evladı alnından öperim.
Anneler tabi ki düşünce olarak haklılar ama bı orta yol bulun oturup konuşun.
Yoksa bizde bu yaşları geçtik insan bu kurallara uyamıyor.
Arkadaş ortamın çevren çok düzgün ise bu kadar baskıya gerek yok. Aileler bunu anlamak istemiyor çoğu zaman.
Evlenene kadar aksam ezanı okunduktan sonra dışarıda duramadım istisnalar hariç. Hava kararmadan butun kardesler im evde olurduk iyi ki de durmamışım iyiki de gezememişim ne kaybettim? Daha cok kazandım. Anneme beni böyle kötülüklerden korumaya calıstıgı için minnettarım canım annem
Ne kazandınız Allah aşkına çok merak ettim:)Evlenene kadar aksam ezanı okunduktan sonra dışarıda duramadım istisnalar hariç. Hava kararmadan butun kardesler im evde olurduk iyi ki de durmamışım iyiki de gezememişim ne kaybettim? Daha cok kazandım. Anneme beni böyle kötülüklerden korumaya calıstıgı için minnettarım canım annem
benim oldugum bölge daha güvenli evet :)Yabancı ülkeler Türkiye den daha mı güvenli ?
Üç kere aradı üçünde de nerede olduğumu söyledim tenha bı yer değil zaten.en son dolmuşa bindigimde kendim aradım yola çıktım diye daha ne yapabilirim bilmiyorum çok güzel geçen gunum sonunda böyle zehir oluyorBence olması gereken çok geç kalmamak. Evlenmeden çocuk sahibi olmayı düşünmeden önce ben de ne olacak derdim ama sanırım haklı oldukları yerler var. İnsan kaç yaşında olursa olsun sınırlarını belirlemeli birlikte yaşadığımız insanlara karşı sorumluluğumuz var. Aile evi de olsa öğrenci evi de olsa.
Dediğiniz gibi ayda yılda olan şeyler içinse telefon yanımızda geç kalacağım şuradayım diye haber vermek önemli bir şey.
Ananemle dedemle bir kere tatile gittik. Aksam annemle babam gezmeye gitceklerdi ananem ne gerek var yatma saati geldi dedi. Gitselerdi sorun olcakti. Anne ve babalar endiselenmekten cok kendi dogru bildiklerini cocuklarada empoze etmeye calisiyorlar. Bu kadat müdahaleyi dogru bulmuyorm.Ben de izin vermezdim.
Akşam vakti evde olacak o kadar.
Üç kere aradı üçünde de nerede olduğumu söyledim tenha bı yer değil zaten.en son dolmuşa bindigimde kendim aradım yola çıktım diye daha ne yapabilirim bilmiyorum çok güzel geçen gunum sonunda böyle zehir oluyor
O çokkkk zor bunu ısrarla istemek , buna hazır olun , keşke hep bebek kalsalar büyüyünce farklı sorunlarla yüz yüze kalıyor insan , yumuşatılmış sertlik iyidir ama ölçüsü zorBen de izin vermezdim.
Akşam vakti evde olacak o kadar.
Erkek çocuklara da aynı muameleyi yapıyor musunuz? Akşam 9 da evde olmalı mı mesela onlarda?O çokkkk zor bunu ısrarla istemek , buna hazır olun , keşke hep bebek kalsalar büyüyünce farklı sorunlarla yüz yüze kalıyor insan , yumuşatılmış sertlik iyidir ama ölçüsü zor
Malûm ortalıkta iti var uğursuzu var damacanaya tecavüz edenler var damacanayı da geçtim hayvana çocuğa kadına! Korumacı davranıyorlar haliyle korkuyordur başına bi iş gelmesin diye . Sende anneciğini anlamaya çalış birazMerhaba arkadaşlar..Sorunum şu 22 yaşıma geldim bu sene üniversiteden mezun olcagim fakat annem hala eve gelme saatime kızıyor.tam olarak 10 dakika önce eve girdim saat dokuzdu ve birden bağırmaya başladı işte bu saate kadar niye disardasin bu saate kadar napar insan dışarıda hava karardı falan diye yaşadığımız yer tenha bı yer değil ve eve her akşam dokuzda gelen biri degilim.fakat ayda bir böyle olduğunda hemen bağırıyor kızıyor bı daha bu saatte gelemezsin bu saate kalmazsın diyor.arkadaslarimla disardaykeb saat geç oldu mu acaba diye düşünmekten eglenemiyorumsekizi geçse eve geliş saatim kızıyor neden diye soruyorum bı şey demiyor bu saatte gelinmez hava karanlık artık yoruldum nolur bı akıl verin arkadaşlarım arasında eve dönüş saatini düşünen bı benim
Siz dışarı çıkarmıydınız, çıktığınızda ulaşımı nasıl sağladınız?Bişey sorabilir miyim tamam arkadaş ortamı çok iyi peki onların yanından ayrılıp eve dönme sürecindeki Yalnız kalma durumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?