23 aralik(persembe) ameliyat tarihim

sweetgirl00

25.01.2003
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
629
0
96
36
Diğer
Kizlar dun doktora gittim, yilbasindan once yapalim mi sordu bende olur dedim.ameliyat tarihim 23 arallikta. Simdiden cooook korkuyorum,ameliyat gecirenler gercekten korkulacak bisey var mi?lutfen yardimci olur.

Selam canım benmde ameliyat tarihim 25 aralık. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Umarım ikimizde iyi bir sonuçla ameliyattan çıkarız ve istediğimiz gibi olur sonucu.

Bu arada hangi doktora ameliyat oluyorsun canım?

canim ins ameliyatlarimiz iyi gecer ve ii sonuclar aliriz.ben turkiyede yasamiyorum onun icin de yasadigim yerde ameliyat olucam .

Kizlar kimse yardimci olmicak mi? Ameliyatiniz nasil gecti, sikintiniz varmiydi, agizdan nefes almak zor oluyor mi, ni de burnunuzda tampon kac gun kaldi?

sevgili arkadasim..
oncelikle ameliyat kararverdigin icin seni tebrik etmek istiyorum....ALLAH yardimcin olsun...simdikk...burun ameliyati cokkk korkulacak deilde cokk ugras dikkat getirtecek bi mesele..yani ameliyatdan sonra cok dikkat etmelisin..ilk 2 ay kesinlikle sigara yokk....agir kaldirmak yorulmak uzun konusmalar yok ilk haftalarda-....kime olucaksin?? ve nerde

canim tesekkur ederim
ben kosovaliyim ve ameliyatim da burda olucak
peki agizdan nefes almak zor oluyor mu, tampon oldugu icin?

canim ins ameliyatlarimiz iyi gecer ve ii sonuclar aliriz.ben turkiyede yasamiyorum onun icin de yasadigim yerde ameliyat olucam .

işl. Canım merakla bekliyorum. Allah yardımcımız olsunnn

nefes almak zor oluyormuş evet ama her güzel şeyin bir zor yanı vardır bence değer :)

Canim , doktorun ameliyat oncesi ve sonrasi neye dikkat etmen gerektigini zaten anlatir, ona gore hareket edersen bisi olmaz, kalbini ferah tut.Herseyi iyi konus , isteklerini beklentilerini guzel bir sekilde anlat ki hayal kirikligina ugrama!Zaten Narkoz dan bi uyaniosun hersey olmus bitmis.Simdiden gecmis olsun!!:2:

canim benim
hic korkma...dusun ne guzel bir burnun olucak....doktorundan habersiz ameliyat gunune dek hic bir ilac kullanma.mecbursan bile
mutlaka doktoruna gosterr....

bugün 11.günüm işe başladım bugün.kendimi yorgun hissediyorum...zor bir süreçti bende çok korkarak girdim ameliyata ama korkunç olan ameliyat değil sonrası tabi sonrasındada kesinlikle doktorunun dediği herşeyi ama herşeyi uygulayacaksın ozaman inan hiçbir sorun olmuyor.ameliyat günü ben eşofman takımı giyip gittim ama zaten üstündeki herşeyi çıkarıyosun ameliyat elibisesi giyiyosun.ama hastane çıkışı rahat edebileceğin şeyler giy.yanına küçük bir ayna ve dudak nemlendirici al çok ihtiyacın olacak::)bide san tavsiyem ben uyguladım doktorum bile çok teşekkür etti.ameliyat saatinden 12 saat önce bişi yeme içme ve sigara kullanıyosan bikaç gün önce bırak....ha bide şimdiden yeşil çay içmeye bak....şimdilik böyle ameliyat ol bi ondan sonra konuşuruz yine...umarım çok iyi gecer bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…