23 aralik(persembe) ameliyat tarihim

canım sol kolumdan damar yolu açtılar....ordan hem kan aldılar hem narkoz verdiler hemde serum taktılar...narkozdan korkma sakın...ama dediğim gibi eğer ameliyata rahat girersen sonrası için çok önemli...allah yardımcın olsun...

daha az korkmana sevindim ben çığlıklar içinde girdim ameliyata ve tabi uyandığımdada ağlıyodum bağıra bağıra...umarım doktorun iyidir ona güvenmen çok önemli...

Kizlar kimse yardimci olmicak mi? Ameliyatiniz nasil gecti, sikintiniz varmiydi, agizdan nefes almak zor oluyor mi, ni de burnunuzda tampon kac gun kaldi?

canım bende oldum burundan tabiyki sıkıntısız hiçbirşey olmaz. ilk 1 hafta sıkıntısı oda agrı olmuyor.sadece azından nefes alıyosun bi tek o sıkıntısı oluyor.bende tampon 2 gün kaldı silikon olduğunda cıkartırkende hiçbir sıkıntısı olmadı.doktorun kaçgün tutar tamponu bilemem ama hiçbir agrısı olmuyor.korkmana hiç gerek yok..ameliyatta zaten narkozu yedinmi hiçbirşey hatırlamadığından onunda bi sıkıntısı olmuyorDD

cabnim elbette veriyorr..
hastanedeyken once damardan yani narkoz yerinden veriyor... hem agri kesici
hem anitibiyotik..cikincada antibiyatik yazior vede agri kesici,......doktorunla herseyi detayli konusmadinmi yoksa

merhaba canm .. Nasılda herşeyi merak ediyosun çok iyi anlayabiliyorum seni.. arkadaşlar zaten herşeyi yazmış... Benim diceklerim şunlar duşunu al gece 12 den sonra yemek yeme sigara vs. rahat fermuarlı bişiler giy,, bi arkadaş nemlendirici al demiş ne ii demiş ben çok çektim çok susamıştım içmem yasaktı dudaklarım mahvolmuştuu çok sıkma kendini narkozu verdiklerinde anlamıcan bile bi uyanmışın odandasın :76: Asıl önemli olan ameliyat sonrası çok dikkatli olucaksın valla ben hala doktor kontrolüne gidiyorum inan ameliyatta bukadar heyecan yapmamıştım bide doktorun kim?

tesekkur ederim canim,evet zaten doktor soyledi kaca kadar yiyrbilirim,sigara problemim yok cok sukur ,kullanmiyorum.
canim ben kosovada yasiyorum,amiliyatim burda olucak.

heee doruu okumuştum ama işte dalgınlık... Şimdiden çok geçmiş olsun cnm güzel haberlerini bekliyoruz sağlıklı günler dilerim

kizlar simdi daha rahatim,korkmuyorum
ahhaha bende anlamadim valla ne oluyor boyle bazen cok korkuyorum coook,bazen de rahatliyorum hic korkmuyorum :))))

hani geçmişti korkun.....ooo aynı ben valla bende böyleydim son ana kadar bi korkuyodum bi korkmuyodum bu arada sonkoyduğum resimlere bak daha az korkarsın

Bende cok korkuyorum amelıyattan degıl ama uynadıktan sonrası yasayacaklarımdan :/ çok agrı oluyor mu?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…