23 aralik(persembe) ameliyat tarihim

cokk gecmis olsun bebemmm......bak atladdin iste o kadar korkuyordun mucukss...resimlerini bekliyoruzzz...

acelyam saol ccanim ,evet dedigin gibi korkuyodum valla ama sizin dediginiz gibi hic birsey hissetmedim,cok sukur agrim da yok,simdi biraz guzlerimin kenarlari morarmaya ve sismeye basladi ama cok degil,guzel gecti :)

çok geçmiş olsun canm aksırık falan hepsi normal şeylermiş banada çok olmuştu yüzüm patlıcak gibi oluyordu nese güzel güzel dinlen şimdi iyileş yorma kendini çook

kizlar hersey guzel gidiyor :81: Bugun tamponlarim cikti cok kotu bir his ama cok sukur gecti,alcimda cuma guzu cikicak.
burnumun ucunu biraz goruyorum ama hala cok sis

kızlar benimkide 30 aralık.aslında ben 15 ocak gibi istedim ama dün aradılar doktorun programı doluymuş.tıp fakültesinde olucam.napıcam hiç bilmiyorum.25 aralıkta olan arkadaşlar nasıllar acaba???

acelyam,esilacim tesekkur ederim kizlar,ins burnum guzel olur ,cuma gunu alcim alinicak :)) cok merak ediyorum nasil oldu diye :)

kizlar simdi doktora gittim ve alcimi cikardi :)
albume resimleri yuklediim,yeni konu da acitm ama hala niye acilamdi bilmiyorum
yorularinizi bekliyorum kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…