23 günlük burnum ve kavis olmaması :(

vildann06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
16
4
86
34
Doktorum zamanla oturacağını söylüyor ama bence dümdüz burun kavis olmayacak gibi elime burun sırtında sert kemik gibi geliyor eski burnumla yükseltisi aynı en çokta bu konudan şikayetçiydim ama olmadı

Eklentiler

• IMG_20221114_004438.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 993
Hafif bir kavis verildiyse ilk aylarda şişme etkisiyle hiç belli olmuyor. Neredeyse birinci yıla yakın belli olmaya başlıyor. Benim burnum ilk aylarda dümdüzdü hiçbir hattı yoktu birinci yılda kavislenmişti.

Hafif bir kavis verildiyse ilk aylarda şişme etkisiyle hiç belli olmuyor. Neredeyse birinci yıla yakın belli olmaya başlıyor. Benim burnum ilk aylarda dümdüzdü hiçbir hattı yoktu birinci yılda kavislenmişti.
Peki sizinki şuan hafif kavisli mi elyaf forgrafinda az kavis belli oluyor ama daha sis inonce kavisi artacak demişti ilk bende kendimce umutlaniyorum ama burnumda kuculmemis hala büyük

Peki o 1 yıllık süreçte burun sırtınız sert miydi? Benim de kavissiz ama sol tarafı indi sağ tarafı daha yüksek ve kemik gibi sert.

Doktorum zamanla oturacağını söylüyor ama bence dümdüz burun kavis olmayacak gibi elime burun sırtında sert kemik gibi geliyor eski burnumla yükseltisi aynı en çokta bu konudan şikayetçiydim ama olmadı
Bence çok şiş duruyor inecek sanki zamanla

Bi miktar burun sırtındaki ödem inecektir burun kökü daha aşağıda bi yerden başlayacaktır ama çok kavisli olacak gibi de durmuyor

Şekerim öncelikle şunu belirtmek isterim biz burun estetiği olan insanlar kasaba burun estetiği olmuyoruz insan vücudu şişer ödem toplar benim bir burun deliğim yoktu ilk iki ay sonrasına şişlikler iğneyle burun dediklerim eşitlendi burun deliğimin olduğunu fark ettim yani özetle bu süreç bir tramva gibi ama zaman geçtikçe atlatılıyor her aynaya baktıkça bunun daha da güzelleşiyor ama sana tek tavsiyem dakka bir aynaya bakma piskolojim bozulur ben daha iki aylık bunun estetikli de acaba duvara veya kapıya kafa atsam da tekrardan doktor yapar mı diye düşünüyordum çünkü dediğim gibi sen de gene karış çok şükür etmenin bir burun deliğime yoktu

Peki o 1 yıllık süreçte burun sırtınız sert miydi? Benim de kavissiz ama sol tarafı indi sağ tarafı daha yüksek ve kemik gibi sert.
Şimdiki halini ne siz sorun ne ben söyleyeyim,Ben ilk ameliyatımda burnuma pek dokunmadım.Duşta akan sudan bile korudum.Aşırı hassastım.Kendi kendine şeklini aldı ve kalıp gibi duran ama ucu ve sağ kanadı asimetrik bir burnum vardı.Birinci yılda fazla törpülenen alan düzeltilsin diye revizyon oldum.Bu sefer benim gözümde berbat oldu burnum.İlk aylar aşırı şiş ve şekilsizdi.Şimdi yine biraz kavis geldi ama maalesef istediğim gibi değil ve düzensiz bir burun

benimde istediğim gibi değil. ben üzüntüden 38 kg ye düştüm . zaten burcum geregi çok takıntılıyım ömrüm gitmişti o dönem birde maddiyatımda çok yoktu ikinci ameliyata . çok zor burun ameliyatı ya ama nolur çok aynaya bakma sen genede pskolojini kötü etkiler ciddi diyorum ölümü göze almıştım o dönem burnumu bir yere vuracaktım tekrar etsin diye

Haklısınız galiba herşey hemen olsun bitsin istiyoruz ama bu bir süreç ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…