Benim de 1 haftadır var lasiklardan giriyor çok acayip bir şeyMerabalar 23 haftalik hamileyim ve karnim agriyor birkac gundur bi agriyor bi duruyor dun doktora soyledim normal dedi ama burayada yazip sormak.istedim bazen kasiklarimda hafif adet sancisi gibi nasil.anlatsam sanki.isal.olucakmisim.gibi bir agri cok farkli yasayn varmi arada midemde agriyor
Bende de öyle bende gittim herşey güzel gaz sancısı olabilir dedi magnezyum verdi ama benim böbreklerim de ara ara agriyorAynen ben doktora sordum normal diyor sanki bis siskinlik oluyor oda agri yapiyor karnimda agirlik.oluyor sizdede oylemi
Böbreklerin ağrıyorsa ürolojiye bi baktır.Bende de öyle bende gittim herşey güzel gaz sancısı olabilir dedi magnezyum verdi ama benim böbreklerim de ara ara agriyor
Gozukucem olmazsaBöbreklerin ağrıyorsa ürolojiye bi baktır.
1 ay önce fena bir ağrıyla gittim. Böbreklerimde taş varmış. Böbrek giderini tıkadığı içinde böbreklerde şişme olmuştu. Stent taktılar. Şuanda çok iyiyim.
Aynene iki gundur benimde bobreklerimdede bi agri var hafiften banada magneziyum verdiler ama benim vajinamdada agri.oldu icin basladimBende de öyle bende gittim herşey güzel gaz sancısı olabilir dedi magnezyum verdi ama benim böbreklerim de ara ara agriyor
Ben bu ayin 6 sinda idrar ve kan verdim ne enfeksiyon ne de bakteri cikti idrar da tertemiz yalniz kanda lokosit 3 sayi yuksekti cok deil diGeçen haftalarda bende ağrı oldu. İdrar testi yaptırdım. Enfeksiyon çıktı. İdrar testi yaptırabilirsin
Aaa stent takilmasi nasil.oluyor ben ilk gebelimde bobrek agrisi cektim simdi de korkuyorumBöbreklerin ağrıyorsa ürolojiye bi baktır.
1 ay önce fena bir ağrıyla gittim. Böbreklerimde taş varmış. Böbrek giderini tıkadığı içinde böbreklerde şişme olmuştu. Stent taktılar. Şuanda çok iyiyim.
Böbreklerimde ağrıyor demiştin ya bir de o zaman ürolojiye baktır.Ben bu ayin 6 sinda idrar ve kan verdim ne enfeksiyon ne de bakteri cikti idrar da tertemiz yalniz kanda lokosit 3 sayi yuksekti cok deil di
Cok hafif agri gelip geciyor ama gerekirse gidicam cok doktor geziyorum ben bulgaristanliyim burda salgin var cikmaya korkuyorumBöbreklerimde ağrıyor demiştin ya bir de o zaman ürolojiye baktır.
Şunu net söyleyebilirim doktorum çok iyi. Stenti bana 2 dk da taktı. Anestezi verdiler. Hamile olduğum için özellikle be kadar kısa sürede biterse o kadar iyi diye hemen bitirdi. Bir yıllık stent taktı. Doğumdan sonra çıkacak ve taşları kıracak.Aaa stent takilmasi nasil.oluyor ben ilk gebelimde bobrek agrisi cektim simdi de korkuyorum
Benim bu gun midem bulandi ama bende anksiyete var o cok yapiyor gaz sancisi gebelimin basindan beri cekiyorum safra keseme hamile kalmadan once baktirdim temiz bobreklerimdeMide bulantısı ve gaz sancısı eşlik ederse mutlaka bu safra kesesine baktırmak lazım
Ay burada da salgın var malasef. Bende son 1 aydır sürekli hastaneyim. İnşallah geçer de biley çıkmazCok hafif agri gelip geciyor ama gerekirse gidicam cok doktor geziyorum ben bulgaristanliyim burda salgin var cikmaya korkuyorum
Benim bobreklerimde en son baktirdimda cok sukur tas felan yoktu illk gebelimde agrim oldunda hastaneye yatmistim.ondada gebeliye bali demislerdi ama buyume yaparsada stent takiliyomusŞunu net söyleyebilirim doktorum çok iyi. Stenti bana 2 dk da taktı. Anestezi verdiler. Hamile olduğum için özellikle be kadar kısa sürede biterse o kadar iyi diye hemen bitirdi. Bir yıllık stent taktı. Doğumdan sonra çıkacak ve taşları kıracak.
Bende stent hiç bir ağrı yapmadı. Vucudun kabul etmesiyle alakalı. Takıldan sonra hemen normale döndüm.
Korkulacak gibi bir işlem değil.
Insallah canim insallah cok kotu bizim evdekiler hepsi hastalandi yalniz kaldim yanimda kimse kalamdi esim bile maskeyle evin diyer ucunda durdu 1 haftadir arkadas gibiyiz cok kotuAy burada da salgın var malasef. Bende son 1 aydır sürekli hastaneyim. İnşallah geçer de biley çıkmaz
Bir kaybim var ve anksiyetem var yani.kaygiliyim tedavide alsam sormak.iyi geliyor zaten bu platform bu icin diye bende herseyi soruyorum.iyi geliyorBende 23 haftalık olucam benimde oluyor. Rahim büyüyor normal bu ağrılar. Doktorda demiş zaten normal diye niye kafanızı takıyorsnuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?