- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 18
- 25
Yok canım kullanmıyorumAynilarini yasiyorum canm bu arda instagram yada feysbuk kulaniyomusunuz oradan da ozelden konusabiliriz
En son agrim.oldunda ozelde zaten kontrole gitmistim ozaman soyledimde normal demisti ama ben farketim ayda 2 hafta boyle 1 rer hafta arayla agri yasiyorum simdi daha buyuk ozel hastaneye ozel doktora gidicam onada sorucam ama sizin de kasiklarda karindami cunku benim vajinamda da arara ara cok.keskin agrilar oluyor
benim arada kasıkta çoğu zamanda sadece vajinada cız diye bir ağrı giriyor cıkıyorEn son agrim.oldunda ozelde zaten kontrole gitmistim ozaman soyledimde normal demisti ama ben farketim ayda 2 hafta boyle 1 rer hafta arayla agri yasiyorum simdi daha buyuk ozel hastaneye ozel doktora gidicam onada sorucam ama sizin de kasiklarda karindami cunku benim vajinamda da arara ara cok.keskin agrilar oluyor
Benimde.oyle ara ara mesela dun iyidim tum.gun aksam.hafif aadet sancisi oldu bu gunde ara ara oluyor 25+1 olduk yarin sorucam.kontroldeyim arti hastaneye de gidicamAdet sancısı gibi ağrı oluyor bende de 24+2 yizz
Vajinamdaki agrim.durdu arada hatirlatoyor.ama kasiklarimda adet sancisi oluyor arada sanirim.bebek buyuyor dun tum gun iyidim aksam.basladi bu gunde ara ara devam.ediyor agribenim arada kasıkta çoğu zamanda sadece vajinada cız diye bir ağrı giriyor cıkıyor
En iyisi aslinda bende kapatsam.olcakYok canım kullanmıyorum
doktora gittiniz mi ne dedi aacabaEn iyisi aslinda bende kapatsam.olcak
HAstaneye gitim.once adet agrimi soyledi karnimin sertlenip sertlenmedini sordu bende hayir eledimde sert deildi ve devamli deil dedim bakti ve hersey normal dedi sonra vajinamda ki agriyi sordum.oda normal dedi ve daha da articak dedi bebek buyudukce dedi magnezyum ve agri kesici icmemi soyledi hergundoktora gittiniz mi ne dedi aacaba
Nasilsin canim benim vajin agrim durmustu yine basladiYok canım kullanmıyorum
Benim de arada oluyor 23 haftalık oldum bu sefer de karın ağrısı başladı gende artık ne yapicagimi ne düşünecegimi bilmiyorumNasilsin canim benim vajin agrim durmustu yine basladi
Ara ara beni de yokluyor o agrilar 1 haftadir karin agrim yok sukur ama vajinam da var ve mantar enfeksiyonum var oda sizi ve hafif kasinti yapiyor akinti yuzunden fitil.kulandim.gecmedi 19 da kontrolum ilac vericam gecmezse dediBenim de arada oluyor 23 haftalık oldum bu sefer de karın ağrısı başladı gende artık ne yapicagimi ne düşünecegimi bilmiyorum
Anladım canım rabbim yardımcımız olsunAra ara beni de yokluyor o agrilar 1 haftadir karin agrim yok sukur ama vajinam da var ve mantar enfeksiyonum var oda sizi ve hafif kasinti yapiyor akinti yuzunden fitil.kulandim.gecmedi 19 da kontrolum ilac vericam gecmezse dedi
Amin insallahAnladım canım rabbim yardımcımız olsun
Allah razi olsun gercekten oyle inanin 2 doktora gidiyorum hastaneye gidiyorum yinede tatmin edici bisey demiyolar mesela simdi.mantar enfeksiyonum var veriyolar fitileri ise yaramiyor biktim stres yapmamaya elimden geldince ozen gosteriyorum bebek etkilenir diye alayamiyorum korkamiyorum o etkilenmesin diye ama elde.deil.korku insanlik bir duygu buraya sormak beni rahatlatirdi icin yaziyorum dun piskoloma gitim bana senin bu duyguyu yasaman cok normal cok seyler yasamisin dedi o bile duygulandi cok sevdim.kisileri.kaybetim evimde sevdiklerimin salik.problemleri oldu tam.iyi derken yine kotu seyler.oldu hep guclu durmaya calisiyorum buraya sordumda mesela doktora sordum.normal dedi ama yinede sormak.istedim dedimde doktor normal demis neden soruyosun diyolar ama yasayan bilir rabim buyuk kaybim oldu dua etim insallah kimse yasamadin diye hepimiz salikla.alaim.insallahgyulche istedigin her soruyu sormakta ozgursun bilgisi olmayanda cevap vermesin bi zahmet .ne kadar doktorada sorsak bazi seyler hep eksik oluyo 5 dkka muayene oluyoruz onlar icin mesai saatlerini doldurduklari işleriyiz kimi zaman iyisine denk geliyoruz kimi kotusune . onlar icin bebek ölumu olagan bisey sende bi kaybin oldugu icin ankisiyete yasaman cok normal bidaha basina kotu seyler gelsin istemiyorsun seni cok iyi anliyorum . ama sen yinede herseye evham yapma streslenme gebeliginin tadini cikar bebegini saglicakla kucagina al
icinden nasil geliyorsa oyle devam et mantar icin krem fitil kullaniyormusun idrar tahlilide yaptirabilirsin saglik ocagndaAllah razi olsun gercekten oyle inanin 2 doktora gidiyorum hastaneye gidiyorum yinede tatmin edici bisey demiyolar mesela simdi.mantar enfeksiyonum var veriyolar fitileri ise yaramiyor biktim stres yapmamaya elimden geldince ozen gosteriyorum bebek etkilenir diye alayamiyorum korkamiyorum o etkilenmesin diye ama elde.deil.korku insanlik bir duygu buraya sormak beni rahatlatirdi icin yaziyorum dun piskoloma gitim bana senin bu duyguyu yasaman cok normal cok seyler yasamisin dedi o bile duygulandi cok sevdim.kisileri.kaybetim evimde sevdiklerimin salik.problemleri oldu tam.iyi derken yine kotu seyler.oldu hep guclu durmaya calisiyorum buraya sordumda mesela doktora sordum.normal dedi ama yinede sormak.istedim dedimde doktor normal demis neden soruyosun diyolar ama yasayan bilir rabim buyuk kaybim oldu dua etim insallah kimse yasamadin diye hepimiz salikla.alaim.insallah
Fitil verildi ama hic ise yaramadi eyer ise yaramazsa ilac vericaz demisti pazartesi kontroldeyim kontrolum yaklasti icin hastaneye gidemedim.ki ben bulgaristanliyim.burda mantar enfeksiyonum var dedimistim en son kendi doktoruna goster dediler dikate almadilaricinden nasil geliyorsa oyle devam et mantar icin krem fitil kullaniyormusun idrar tahlilide yaptirabilirsin saglik ocagnda
evet dikkte almiyorlar normal deyip gecistiriyorlarFitil verildi ama hic ise yaramadi eyer ise yaramazsa ilac vericaz demisti pazartesi kontroldeyim kontrolum yaklasti icin hastaneye gidemedim.ki ben bulgaristanliyim.burda mantar enfeksiyonum var dedimistim en son kendi doktoruna goster dediler dikate almadilar
Kan pihtilasma genetikte cikmadi ama her ihtimale karsi aspirin kulaniyorumgyulche kan sulandirici igne hap kullaniyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?