Aynen canim bana da surekli hep normal diyor anlayamadimVallahi canım benim hem karın hem kasık Bir de idrardan sonra sürekli kasık ağrım oluyor böyle bir baskı hissediyorum yani bir nevi Bir de bugün nedense akıntım fazla sanki ister istemez korkuyorum her zaman da doktora sormak istemiyorum normal diyor geçiyor
Vallahi canım ben de pek anlayamadım iki gündür de vajina ağrısı çekiyorum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin gerçekten artık doktora gitmekten yoruldumAynen canim bana da surekli hep normal diyor anlayamadim
Ay i sekilde canim bende surekli birsey oldunda ya hastane ya doktora gidiyorum bu arada senin vajinandaki agri kemik.agrisimin yoksa benim gibi kas miVallahi canım ben de pek anlayamadım iki gündür de vajina ağrısı çekiyorum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin gerçekten artık doktora gitmekten yoruldum
Benim kas mi ici gibi bende anlayamadim tam bu arad sende de bebek bir yere toplaniyor gibi oldu varmi sol tarafimda gobek deligimin yanina toplandi sankiVallahi canım ben de tam bilmiyorum böyle vajina kenarlarımı Ağrı girip girip çıkıyor ben de anlamış değilim kasım'ı kemik mi İlk defa böyle ağrılar yaşıyorum yani daha çok dün vardı bugün Allah'tan hafif var çok değil
Canım hem bebek toplanıyor gibi bir sertlik hissediyorum hem de birkaç gündür nedense bebeğin hareketlerinde yavaşlık hissediyorum ya da hiç hissetmiyorum daha yeni 21 haftalık ama bilmiyorum yani hep oynamasının gerekiyor ben psikolojiye çevirdim ben de anlamış değilimBenim kas mi ici gibi bende anlayamadim tam bu arad sende de bebek bir yere toplaniyor gibi oldu varmi sol tarafimda gobek deligimin yanina toplandi sanki
CAnim ben en net 17 de basladim bebeyi hisetmeye ve 25 ci haftamdayim ve dun daha azdi bu gun daha haraketli yani anliyocan o keyfine bakiyor 3 gun once cok haraketliydi simdi oyle deil doktor internete baktim hergun ayni olmayabilirmis haraketleri bebeye de bagliymis ben sana ozelden yazsam sorunlarimiz ayni konusak birbirimiz rahatlatiriz belki iyi gelirizCanım hem bebek toplanıyor gibi bir sertlik hissediyorum hem de birkaç gündür nedense bebeğin hareketlerinde yavaşlık hissediyorum ya da hiç hissetmiyorum daha yeni 21 haftalık ama bilmiyorum yani hep oynamasının gerekiyor ben psikolojiye çevirdim ben de anlamış değilim
OlurCAnim ben en net 17 de basladim bebeyi hisetmeye ve 25 ci haftamdayim ve dun daha azdi bu gun daha haraketli yani anliyocan o keyfine bakiyor 3 gun once cok haraketliydi simdi oyle deil doktor internete baktim hergun ayni olmayabilirmis haraketleri bebeye de bagliymis ben sana ozelden yazsam sorunlarimiz ayni konusak birbirimiz rahatlatiriz belki iyi geliriz
Yazamiyorum yazicaktim
KIsmet deilmis istedinizde yazin ayni seyleri yasiyoruzDoğru kapalı benim ki ya
Olur canım teşekkür ederim birde bebek hareketini bazen çok asagda hissediyorumKIsmet deilmis istedinizde yazin ayni seyleri yasiyoruz
BEnde de oyle bazen cikacak gibi hemen uzaniyorum cok ayata vr cok oturduysam.oluyorOlur canım teşekkür ederim birde bebek hareketini bazen çok asagda hissediyorum
En son agrim.oldunda ozelde zaten kontrole gitmistim ozaman soyledimde normal demisti ama ben farketim ayda 2 hafta boyle 1 rer hafta arayla agri yasiyorum simdi daha buyuk ozel hastaneye ozel doktora gidicam onada sorucam ama sizin de kasiklarda karindami cunku benim vajinamda da arara ara cok.keskin agrilar oluyormerhaba yorumlarınızı okudumda bende aynı şikayetleri yaşıyorum doktorunuz ne dedi acaba
Benim arada vajinada arada kasıkta oluyorEn son agrim.oldunda ozelde zaten kontrole gitmistim ozaman soyledimde normal demisti ama ben farketim ayda 2 hafta boyle 1 rer hafta arayla agri yasiyorum simdi daha buyuk ozel hastaneye ozel doktora gidicam onada sorucam ama sizin de kasiklarda karindami cunku benim vajinamda da arara ara cok.keskin agrilar oluyor
Benimde cnm dun iyidim bu gun yine agrim varBenim arada vajinada arada kasıkta oluyor
Vallah ben de hem bel ağrısı hem kaşık arada sanki karnımın asagsi da agriyorBenimde cnm dun iyidim bu gun yine agrim var
Aynilarini yasiyorum canm bu arda instagram yada feysbuk kulaniyomusunuz oradan da ozelden konusabilirizVallah ben de hem bel ağrısı hem kaşık arada sanki karnımın asagsi da agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?