23 haftada karin agrisi

Aynen canim bana da surekli hep normal diyor anlayamadim

Vallahi canım ben de pek anlayamadım iki gündür de vajina ağrısı çekiyorum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin gerçekten artık doktora gitmekten yoruldum
Ay i sekilde canim bende surekli birsey oldunda ya hastane ya doktora gidiyorum bu arada senin vajinandaki agri kemik.agrisimin yoksa benim gibi kas mi

Vallahi canım ben de tam bilmiyorum böyle vajina kenarlarımı Ağrı girip girip çıkıyor ben de anlamış değilim kasım'ı kemik mi İlk defa böyle ağrılar yaşıyorum yani daha çok dün vardı bugün Allah'tan hafif var çok değil

Benim kas mi ici gibi bende anlayamadim tam bu arad sende de bebek bir yere toplaniyor gibi oldu varmi sol tarafimda gobek deligimin yanina toplandi sanki

Benim kas mi ici gibi bende anlayamadim tam bu arad sende de bebek bir yere toplaniyor gibi oldu varmi sol tarafimda gobek deligimin yanina toplandi sanki
Canım hem bebek toplanıyor gibi bir sertlik hissediyorum hem de birkaç gündür nedense bebeğin hareketlerinde yavaşlık hissediyorum ya da hiç hissetmiyorum daha yeni 21 haftalık ama bilmiyorum yani hep oynamasının gerekiyor ben psikolojiye çevirdim ben de anlamış değilim

CAnim ben en net 17 de basladim bebeyi hisetmeye ve 25 ci haftamdayim ve dun daha azdi bu gun daha haraketli yani anliyocan o keyfine bakiyor 3 gun once cok haraketliydi simdi oyle deil doktor internete baktim hergun ayni olmayabilirmis haraketleri bebeye de bagliymis ben sana ozelden yazsam sorunlarimiz ayni konusak birbirimiz rahatlatiriz belki iyi geliriz

Olur

merhaba yorumlarınızı okudumda bende aynı şikayetleri yaşıyorum doktorunuz ne dedi acaba

merhaba yorumlarınızı okudumda bende aynı şikayetleri yaşıyorum doktorunuz ne dedi acaba
En son agrim.oldunda ozelde zaten kontrole gitmistim ozaman soyledimde normal demisti ama ben farketim ayda 2 hafta boyle 1 rer hafta arayla agri yasiyorum simdi daha buyuk ozel hastaneye ozel doktora gidicam onada sorucam ama sizin de kasiklarda karindami cunku benim vajinamda da arara ara cok.keskin agrilar oluyor

Benim arada vajinada arada kasıkta oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…