23 haftada karin agrisi

Vallah benim de aynı rabbim bebeklerimizi korusun 5 kayıptan sonra mucizem geldi
Benimde bir kayibim var ilerleyen aylarda hemde ondan cok.korkuyorum doktorlara ayri buraya ayri soruyorum bazen doktorlar tinlamoyor burda biri bunus sunu sor sunu yap diyor.akil veriyor bende yapiyorum cou seyi burdan ogrendim bebeyimi kaybetikten sonra bile burda soylediler genetik test yap diye bilmiyodum insan sora sora ogreniyor

Bende genetik testi burda öğrendim yaptım kan sulandırıcı kullanıyorum ben de bazen en ufak şeyde çok tedirgin oluyorum

Bende genetik testi burda öğrendim yaptım kan sulandırıcı kullanıyorum ben de bazen en ufak şeyde çok tedirgin oluyorum
Aynen simdide bu gun sulu akintima taktim ayin 8 de detayli ultrason yapildi o gunde vardi ve hersey yolunda denildi usutum icindir diye kafaya takmamistim sonra devam eti ve ayin 17 de yine gitim ozamamanda ultrasondan bakti ve suyu cok iyi bebekten deil denildi ve antibiyotik verildi ki ben korkuyorum icmeye

Ay gerçekten çok ortak noktamız var benim de aynı şekil bugün akıntım normalde beyaz katı şekilde bugün de daha sıvı sulu şekilde sürekli geliyor gün içinde ister istemez korkuyorum ya acaba kötü bir şey mi var diye düşünüyorum sabahtan beri

Ayni durumu 1 haftadir yasiyorum canim sende bebeyini vajinada hisediyomusun ve baski yapti icin sık idrara cikiyomusun ben ha bire tuvalete gidiyom

Ayni durumu 1 haftadir yasiyorum canim sende bebeyini vajinada hisediyomusun ve baski yapti icin sık idrara cikiyomusun ben ha bire tuvalete gidiyom
Benim de bebek çok aşağıda hissediyorum ve şık idrar bazen baskıdan dolayı idrar sonrası saniyelik ağrı da oluyor

Vallahi canım benim hem karın hem kasık Bir de idrardan sonra sürekli kasık ağrım oluyor böyle bir baskı hissediyorum yani bir nevi Bir de bugün nedense akıntım fazla sanki ister istemez korkuyorum her zaman da doktora sormak istemiyorum normal diyor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…