Geçmiş olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBir kaybim var ve anksiyetem var yani.kaygiliyim tedavide alsam sormak.iyi geliyor zaten bu platform bu icin diye bende herseyi soruyorum.iyi geliyor
Benim de var sanki sagniyelik iğne batıyor açıyor resmenAynene iki gundur benimde bobreklerimdede bi agri var hafiften banada magneziyum verdiler ama benim vajinamdada agri.oldu icin basladim
Insallah rabim hepimize nasip etsinGeçmiş olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim biraz uzun suruyor evet benimde igneleme acima gobi farkliBenim de var sanki sagniyelik iğne batıyor açıyor resmen
Vallah benim de aynı rabbim bebeklerimizi korusun 5 kayıptan sonra mucizem geldiBenim biraz uzun suruyor evet benimde igneleme acima gobi farkli
Benimde bir kayibim var ilerleyen aylarda hemde ondan cok.korkuyorum doktorlara ayri buraya ayri soruyorum bazen doktorlar tinlamoyor burda biri bunus sunu sor sunu yap diyor.akil veriyor bende yapiyorum cou seyi burdan ogrendim bebeyimi kaybetikten sonra bile burda soylediler genetik test yap diye bilmiyodum insan sora sora ogreniyorVallah benim de aynı rabbim bebeklerimizi korusun 5 kayıptan sonra mucizem geldi
Bende genetik testi burda öğrendim yaptım kan sulandırıcı kullanıyorum ben de bazen en ufak şeyde çok tedirgin oluyorumBenimde bir kayibim var ilerleyen aylarda hemde ondan cok.korkuyorum doktorlara ayri buraya ayri soruyorum bazen doktorlar tinlamoyor burda biri bunus sunu sor sunu yap diyor.akil veriyor bende yapiyorum cou seyi burdan ogrendim bebeyimi kaybetikten sonra bile burda soylediler genetik test yap diye bilmiyodum insan sora sora ogreniyor
Aynen simdide bu gun sulu akintima taktim ayin 8 de detayli ultrason yapildi o gunde vardi ve hersey yolunda denildi usutum icindir diye kafaya takmamistim sonra devam eti ve ayin 17 de yine gitim ozamamanda ultrasondan bakti ve suyu cok iyi bebekten deil denildi ve antibiyotik verildi ki ben korkuyorum icmeyeBende genetik testi burda öğrendim yaptım kan sulandırıcı kullanıyorum ben de bazen en ufak şeyde çok tedirgin oluyorum
Ay gerçekten çok ortak noktamız var benim de aynı şekil bugün akıntım normalde beyaz katı şekilde bugün de daha sıvı sulu şekilde sürekli geliyor gün içinde ister istemez korkuyorum ya acaba kötü bir şey mi var diye düşünüyorum sabahtan beriAynen simdide bu gun sulu akintima taktim ayin 8 de detayli ultrason yapildi o gunde vardi ve hersey yolunda denildi usutum icindir diye kafaya takmamistim sonra devam eti ve ayin 17 de yine gitim ozamamanda ultrasondan bakti ve suyu cok iyi bebekten deil denildi ve antibiyotik verildi ki ben korkuyorum icmeye
Ayni durumu 1 haftadir yasiyorum canim sende bebeyini vajinada hisediyomusun ve baski yapti icin sık idrara cikiyomusun ben ha bire tuvalete gidiyomAy gerçekten çok ortak noktamız var benim de aynı şekil bugün akıntım normalde beyaz katı şekilde bugün de daha sıvı sulu şekilde sürekli geliyor gün içinde ister istemez korkuyorum ya acaba kötü bir şey mi var diye düşünüyorum sabahtan beri
Benim de bebek çok aşağıda hissediyorum ve şık idrar bazen baskıdan dolayı idrar sonrası saniyelik ağrı da oluyorAyni durumu 1 haftadir yasiyorum canim sende bebeyini vajinada hisediyomusun ve baski yapti icin sık idrara cikiyomusun ben ha bire tuvalete gidiyom
Aynen benimde counlukla bende gaz sancisi cok oluyorBenim de bebek çok aşağıda hissediyorum ve şık idrar bazen baskıdan dolayı idrar sonrası saniyelik ağrı da oluyor
Bende de gaz sancısı oluyor bir de vajinamda ağrı hissediyorum bu beni tedirgin ediyorAynen benimde counlukla bende gaz sancisi cok oluyor
Ben magnezyumda kullanıyorum ama hala vajinada iğne batması ağrı hissi varAynen benimde counlukla bende gaz sancisi cok oluyor
Aynen bende kulanmaya basladim biraz daha iyi ama o agri var ve dolgunluk idrarimi bile korkarak yapiyorumBen magnezyumda kullanıyorum ama hala vajinada iğne batması ağrı hissi var
Aynı şikayetlerle boğuşuyorumAynen bende kulanmaya basladim biraz daha iyi ama o agri var ve dolgunluk idrarimi bile korkarak yapiyorum
Aynen hala tamamen iyi deil onumzdekinayin 2 de hastaneye gidicam ozaman sorucamAynı şikayetlerle boğuşuyorum
İnşallah güzel haberlerle dönersin canımAynen hala tamamen iyi deil onumzdekinayin 2 de hastaneye gidicam ozaman sorucam
Insallab canim karin kasik agrinda oluyomuİnşallah güzel haberlerle dönersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?