23 haziran gelinleri burda toplanalım güzeller ;-):-)

nasıl gidiyor kızlar hazirliklar gelinlikler hazirmi

merhaba
düğünüme yaklaşık 5 ay kaldı ama elim ayağıma dolaştı sanki evin boyası çeyiz eksiği derken gelinlik modelini aklıma bile getiremedim
hazırlıklar için geç kalmadım inşallah ama biraz daha işi gevşek tutarsam daha sonra iki ayağım bi pabuçta olacak gibi hissediyorum
herşeyi kendim düşünüyorum zaten kalabalık ailede olmama rağmen kimse hadi bunu alın şunu bakın demiyo
neler yaptınız be neler yapmalıyım
şimdiden teşekkürler

merhaba
düğünüme yaklaşık 5 ay kaldı ama elim ayağıma dolaştı sanki evin boyası çeyiz eksiği derken gelinlik modelini aklıma bile getiremedim
hazırlıklar için geç kalmadım inşallah ama biraz daha işi gevşek tutarsam daha sonra iki ayağım bi pabuçta olacak gibi hissediyorum
herşeyi kendim düşünüyorum zaten kalabalık ailede olmama rağmen kimse hadi bunu alın şunu bakın demiyo
neler yaptınız be neler yapmalıyım
şimdiden teşekkürler

hıhh..işte kendimi buldum..bende aynen senin gibiyim canım.bnm şimdiden bile elim ayağıma dolaştı..gelinlik,balayı,ev eşyası hepsi bnm boynuma kaldı:(((..nişanlım askerde olunca

düğün nerde canım ?
işte kesinleşmiş tek şey düğün yerimiz salon kiraladık canım senin işin daha da bi zor
ben canıma daral gelince nişanlımdan alıyorum sinirimi
ya da yapılması gerekenleri 100 kez söylüyorum ya da bu olmasın beenmedim diyebiliyorum
askerdeyken daha zor olur bi de ona destek olup sıkıntını belli etmemeye çalışırsın
Allah kolaylık versin hepimize
yanlış anlamazsan bi şey sormak istiyorum kayın valide ve kayın babanızla rahat konuşabiliyo musunuz
ben konuşamıyorum
şöyle ki alınacak ne varsa gidip alalım haber ver yeter diyolar ama ben hadi gidip alalım diyemiyorum
çünkü herkesin bütçesini ayırdığı yerler var nişanlımın ailesi de olsa ne kadar parası var ne zaman alabilir bilmiyorum ki
e malum zaten nişanda dünyanın masrafı oldu zaten bi de düğün hazırlıkları
merak ettim sadece ben mi çok utangacım yoksa nişanlımın ailesi mi değişik davranıyo

kızlar bende 22 haziran geliniyim.ne mobilya seçebildim ne gelinlik kafam allak bullak oldu ne zormuş meğer bu işler

kızlar bende 22 haziran geliniyim.ne mobilya seçebildim ne gelinlik kafam allak bullak oldu ne zormuş meğer bu işler

bu arada nişanlının ailesi ile şöyle konuşmayı denesen mesela mobilya beğendin ben şurda şu mobilyayı beğendim uygun olduğunuz bigün birlikte gidip bakalm yada nişanlına söylesen o ailesiyle konuşsa biz bunu beğendik diye o bilir ailesinin ne zaman alıp alamayacağını

bende 22 haziran geliniyim:52: yavrum karar verebildin mi birşeylere:40:

işte kesinleşmiş tek şey düğün yerimiz salon kiraladık canım senin işin daha da bi zor
ya da yapılması gerekenleri 100 kez söylüyorum ya da bu olmasın beenmedim diyebiliyorum
askerdeyken daha zor olur bi de ona destek olup sıkıntını belli etmemeye çalışırsın
yanlış anlamazsan bi şey sormak istiyorum kayın valide ve kayın babanızla rahat konuşabiliyo musunuz
ben konuşamıyorum
şöyle ki alınacak ne varsa gidip alalım haber ver yeter diyolar ama ben hadi gidip alalım diyemiyorum
çünkü herkesin bütçesini ayırdığı yerler var nişanlımın ailesi de olsa ne kadar parası var ne zaman alabilir bilmiyorum ki
merak ettim sadece ben mi çok utangacım yoksa nişanlımın ailesi mi değişik davranıyo

ahhh sen bi de bizi görsen sen yne salon tutmussun bizim suan tek yaptıgımız beyaz esya almak onda bile acele ettiğimizi düşünüyolar bazen çıldırcagımı düşünüyorum, sözde tarih kesinlestirdik ama halen ne salon tutuldu ne bişey 23 haz 2012 de nikahımızı yapmıstık ondan düğünde o tarihte olsn istedim bakalım artık.. diğer sordugun konuya gelincce dilersen özelden görüşebiliriz bende braz muzdaribim =)

ben konuşamıyorum

bende söyleyemem şu bu eksik die..ama senin nişanlın yanında..eksiği ona söyle o söylesin ailesine..senin söyleyememen çok normal yani

Back
X