• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 Haziran’da transfer yapılacaklar gelin birlikte bekleyelim ✨

Göbeğe yakın mı kullandınız ?
Evet göbekten vurun dediler opu zamanı kullandığımız iğneler gibi göbek çevresine yaptım
Canım hoş geldin ‘Progestan Kulübü’ne 😅 Şişlik, dokununca acı, minik top gibi yumrular = hepsi bizde de var! Kızarıklık ve ateş yoksa panik yok. O iğne bildiğin yağ torbası gibi, vücut ‘bu ne ya?’ diye sindirmeye çalışıyor. Ben de bazen buz koyuyorum, bazen ‘sen de hoş değilsin ama işin var’ deyip geçiyorum 😂 Ama şişlik büyürse, ateş olursa hemen doktoru ara tabii. Hepimiz aynı gemideyiz valla!
Ay içim rahatladı ya yağ bazlı olduğunu bilmiyordum bunun, şaşırdım, gözle görülmüyo bile bakınca, aynaya bakarken yansımadan fark ettim şişliği 😂 sabahtan beri acıyo ama 8 saat olmuş vurduğum, bir an önce geçer inşallah 😂 yarın da kalçadan vurulacak korktum valla orası da acıyacak mı diye 😂

Arkadaşlar, şu gün bir an önce geçse de o pozitif sonucu görüp içimizde büyük bir rahatlama yaşasak ya… 😮‍💨 Bu bekleyiş, sabır gerçekten hormondan da zor geliyor bazen, ruh halimiz rollercoaster gibi 🤯 Her sabah uyanır uyanmaz içimden ‘Acaba bugün mü olacak, şansımız dönecek mi?’ diye geçiyor. Gün boyu aynı soruyu kendi kendime sorup duruyorum; bazen umutla, bazen endişeyle, bazen de ‘Yeter artık!’ diyerek 😂 Biliyorum, bu süreçte herkesin kalbi aynı heyecanla atıyor, her birimiz aynı yolda yürüyoruz. İnanıyorum ki hepimiz o iki çizgiyi gördüğümüzde, bu stresli günler geride kalacak ve yüzümüzde kocaman bir gülümseme olacak. O zaman anlarız ki, tüm o zorluklara, bekleyişlere, duygusal dalgalanmalara değmiş. Hepimizin duaları kabul olsun, güç verici olsun birbirimize bu yolculukta. Dayan, sabret, çünkü birlikteyiz ve her şey çok güzel olacak 💖

Arkadaşlar, şu gün bir an önce geçse de o pozitif sonucu görüp içimizde büyük bir rahatlama yaşasak ya… 😮‍💨 Bu bekleyiş, sabır gerçekten hormondan da zor geliyor bazen, ruh halimiz rollercoaster gibi 🤯 Her sabah uyanır uyanmaz içimden ‘Acaba bugün mü olacak, şansımız dönecek mi?’ diye geçiyor. Gün boyu aynı soruyu kendi kendime sorup duruyorum; bazen umutla, bazen endişeyle, bazen de ‘Yeter artık!’ diyerek 😂 Biliyorum, bu süreçte herkesin kalbi aynı heyecanla atıyor, her birimiz aynı yolda yürüyoruz. İnanıyorum ki hepimiz o iki çizgiyi gördüğümüzde, bu stresli günler geride kalacak ve yüzümüzde kocaman bir gülümseme olacak. O zaman anlarız ki, tüm o zorluklara, bekleyişlere, duygusal dalgalanmalara değmiş. Hepimizin duaları kabul olsun, güç verici olsun birbirimize bu yolculukta. Dayan, sabret, çünkü birlikteyiz ve her şey çok güzel olacak 💖
Ay valla içim ferahladı mesajı okurken 😂 aradığımız dayanışma tam olarak bu işte ♥️ bu süreçte biraz da duaya ihtiyacımız var diyerek okuduğum bir duayı paylaşayım sizinle, okumak isterseniz kayıtlı kalmış olsun en azından, ben her gün okuyorum hiçbir şey olmasa bile huzur veriyor 🌸

Hepimiz için niyetle okuyorum bu duaları, siz de dualarınızı eksik etmeyin… hepimiz elimizden geleni yaptık, güzel sonuçlar görelim inşallah ✨

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 11
  • image.webp
    image.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 11
  • image.webp
    image.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 11
Ben de 24 haziranda tek donmuş 3. gün embriyosu transferi ile aranıza katılıyorum. Güzel haberlerimizi birlikte paylaşırız inşallah
Hadi geçmiş olsun, aramıza hoşgeldin 🌸✨ test gününüz ne zaman? Benim de 3. Gün embriyosuydu test için 5 Temmuz dediler 🌸💞

Kızlar aranızdan progesteron iğne kullanan var mı? Bugün karından vurdum, hafif şişlik var acıyo dokununca ama kızarıklık falan yok diye birkaç gün takip edin ateşiniz çıkarsa arayın dediler, normal mi bu şişlik acaba?
Ben kullanıyorum ama kalçadan iğne

Merhabalaaar, mayıs başı başladığımız sürece devam ediyoruz, 2 tane 8 hücreli 3. gün embriyomuz var, 23 Haziran’da donmuş embriyo transferi yapılacak, ilk denememiz çok heyecanlıyım aynı gün ya da 1-2 gün önce sonra transferi planlanan varsa bu süreci birlikte takip edelim isterim ✨🌸🥹
Ben de bugün transfer oldumm🥹

Merhabalaaar, mayıs başı başladığımız sürece devam ediyoruz, 2 tane 8 hücreli 3. gün embriyomuz var, 23 Haziran’da donmuş embriyo transferi yapılacak, ilk denememiz çok heyecanlıyım aynı gün ya da 1-2 gün önce sonra transferi planlanan varsa bu süreci birlikte takip edelim isterim ✨🌸🥹
Hadi geçmiş olsun, hoşgeldin aramıza ✨💞 kaçıncı gün embriyosu transfer edildi, test günün ne zaman 🌸

Benimki de 3. Gün embriyosu, ilk denemem heyecanla bekliyorum test tarihini şimdiden ✨🌸 5 Temmuz test günüm 💞
Bende ağustosta 3. Gün embriyo transferi olacağım inşallah sizinde umarım güzel haberleriniz olur. Tutunması için var mı yaptığınız ilaç ve kür yada vitamin özel yemekler?
3.gün embriyosu ama çok iyi kalite değil, doktor çok olumlu konuşmadı 😕 zaten bir embriyom vardı.
Test günüm 7 temmuz
Hiç belli olmaz lütfen ümidini yüksek tut ♥️

3.gün embriyosu ama çok iyi kalite değil, doktor çok olumlu konuşmadı 😕 zaten bir embriyom vardı.
Test günüm 7 temmuz
Geçmiş olsuuuunnn hoşgeldin ✨🌸 öyle düşünmüyoruz, yaşayan embriyo sağlıklı embriyodur, modumuzu yüksek kalbimizi ferah tutuyoruz ✨
Bende ağustosta 3. Gün embriyo transferi olacağım inşallah sizinde umarım güzel haberleriniz olur. Tutunması için var mı yaptığınız ilaç ve kür yada vitamin özel yemekler?
Sen de hoşgeldinnnn 💞 doktorun verdiği ilaçlar haricinde hiçbir şey kullanmıyorum ben, sadece avokado aldım günde 1 tane yiyorum 😂 ama bir şeyler yapan varsa önerilere açığım 😂

Selam kızlar,

Ben 3. transferimi dün oldum. Daha önce bu süreçten geçtim, bir kızım var çok şükür 🙏 Ama heyecan yine aynı…

Bu süreçte doktorumun önerisiyle daha hafif ve dengeli beslenmeye dikkat ediyorum. Bana iyi gelenleri şöyle özetleyebilirim:

🍳 Kahvaltıda yumurta/omlet & tost, otlar 🌿 semizotu, dereotu avokado 🥑

🍲 Gün içinde sebze çorbaları varsa bir kase

🍎 Ara öğünlerde meyve

🥄 Az miktarda çiya tohumu

🍚 Akşamları çok az pilav, tavuk sote, evde ne pişirilmişse.

💧 Bol su

❌ Şekerli ve paketli gıdalardan uzak duruyorum

Kabızlık, PCOS ve kilo problemi olanlar için bu tarz beslenme hem rahatlatıcı hem destekleyici oluyor. Çok aşırıya kaçmadan, vücudu yormadan ilerlemeye çalışıyorum.
Umarım hepimiz için güzel haberlerin geleceği bir dönem olur 🤍

Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif sonuç alıp sağlıkla kucağımıza almak nasip olur 🤩 sizin test ne zaman? Kaçıncı gün embriyosu? Benim 29u test, 5.gün embriyosu 🤭
İnşallah canım, hepimiz için en güzel şekilde sonuçlansın bu süreç 💛

Benim test günüm 4 Temmuz, transfer 23 Haziran’da oldu. İki adet ; 5. gün embriyosuydu benimki de.

Şu an daha çok başındayım ama içimde bir umut var 🤍

Senin de sonucu dört gözle bekliyorum! Kaçıncı günündesin şu an?

Back
X