- 9 Mayıs 2018
- 1.186
- 954
- 123
- 33
- Konu Sahibi baharinadasi
- #2.981
Aynı merkezde mi verdiniz kanıKızlar 8.gün 60 beta 10.gün 81 sizce düzelme ihtimali var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı merkezde mi verdiniz kanıKızlar 8.gün 60 beta 10.gün 81 sizce düzelme ihtimali var mı
Evet o şekilde kullan dediler banaProgestanı fitil olarak mı alıyorsunuz
Ay iyi sevindim içim rahatladı teşekkür ederimEvet benimde öyle oluyor sordum.doktora normal dedi
Adet ağrıları ile gebelik ağrılar birbirine benzer bence stres yapma iyi günde bir kan ver takip etPozitif sonuç aldım ama adet olucak gibi kaşık ve bel ağrım var
Değer düşmediği sürece sıkıntı yok azı yükseliyor çok yükselir bu kişiden kişiye değişir önemli olan bir önceki çıkandan düşük olmamasıKızlar 8.gün 60 beta 10.gün 81 sizce düzelme ihtimali var mı
Evet aynı hastane acildeAynı merkezde mi verdiniz kanı
Doktor tahlilde sorun olmadıysa kimyasal gibi duruyor 2 gün Sınra tekrar bakalım dediDeğer düşmediği sürece sıkıntı yok azı yükseliyor çok yükselir bu kişiden kişiye değişir önemli olan bir önceki çıkandan düşük olmaması
Benim hiç göğüs ağrım olmadı hâlâ da yok endişelenecek bir durum yok içini ferah tutKızlar bugün T+13 goguslerim bir an da normale dondu büyümesi gitti.Korkuyorım böyle bır durum yaşayan var mı?
Yani göğüs ağrım hiç olmasa belki ama olup da gitmesi korkuttu suan.ıkı yıl önce de bebegımı öyle kaybetmiştimBenim hiç göğüs ağrım olmadı hâlâ da yok endişelenecek bir durum yok içini ferah tut![]()
Çok üzüldüm Rabbim içinizi ferahlatsın inşallah her şey yolundadırYani göğüs ağrım hiç olmasa belki ama olup da gitmesi korkuttu suan.ıkı yıl önce de bebegımı öyle kaybetmiştim
İnşallah düşündüğüm gibi çıkmazÇok üzüldüm Rabbim içinizi ferahlatsın inşallah her şey yolundadır
Kızlar bugün T+13 goguslerim bir an da normale dondu büyümesi gitti.Korkuyorım böyle bır durum yaşayan var mı?
Sabah hemen gittim kan verdım .cok şükür 759 cıktıBugün bir kan testi olma imkanin var mi icinin rahatlamasi icin? Belki vücudun hormonlara kendini adapte etmistir.
Masallah!Sabah hemen gittim kan verdım .cok şükür 759 cıktı![]()
Nasıl öğrendiniz kimyasalı acabaMerhaba benim maalesef kimyasal oldu pozitif gören tüm arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Şükür dondurulmuş embriyolarım var umarım ben de bir gün pozitifi görürüm.
transferin 14. günü kan sonuç günümdü 77 çıktı sonra bugün için tekrar kan tahlili istenmişti artış olacak mı diye bugün 17 geldi dün de dayanamayıp acilde yaptırmıştım 32 gelmişti yani değerler 77, 32 ve 17 şeklinde düştüNasıl öğrendiniz kimyasalı acaba
Hakkınızda hayırlısı olsun insallahMerhaba benim maalesef kimyasal oldu pozitif gören tüm arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Şükür dondurulmuş embriyolarım var umarım ben de bir gün pozitifi görürüm.