• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 Haziran’da transfer yapılacaklar gelin birlikte bekleyelim ✨

Canlarım nasılsınız var mı bi gelişme yaşayan? Ben daha transfer+3’üm ama zaman geçmiyo resmen 🥹 bir de bugün başka embriyomuz kalmadığını öğrendik, içimi bi panik saracak gibi oldu, meditasyon güzel bir şeymiş hatırlamış oldum 😅

Canlarım nasılsınız var mı bi gelişme yaşayan? Ben daha transfer+3’üm ama zaman geçmiyo resmen 🥹 bir de bugün başka embriyomuz kalmadığını öğrendik, içimi bi panik saracak gibi oldu, meditasyon güzel bir şeymiş hatırlamış oldum 😅
Yattıkça yatası geliyor insanın iğne yerlerim dışında gayet normalim 🫣

Selam kızlar bende dün 25 haziran da transfer oldum❤ 3.gün dondurulmuş embriyo. Benim de göbeğim de yer yer morluklar oluştu malesef. Transfer den sonraki gün adet sancısı gibi sancınız oldu mu acaba?

Yattıkça yatası geliyor insanın iğne yerlerim dışında gayet normalim 🫣
benim bugün göğüslerimde bir şişlik ve ağrı hissi var, mahvetti sabahtan beri, bu kadar erken belirti olmaz aslında ilaçlardan kaynaklı sanırım😅 cidden yattıkça yatası geliyo insanın 😂
Selam kızlar bende dün 25 haziran da transfer oldum❤ 3.gün dondurulmuş embriyo. Benim de göbeğim de yer yer morluklar oluştu malesef. Transfer den sonraki gün adet sancısı gibi sancınız oldu mu acaba?
Hoşgeldiiinnnn ♥️ benim hafif kramplarım olmuştu hala oluyo ara ara, morluklara da çare yok bekleyince geçiyor 🥹

23 haziran transferliyim bende 😍
Sabah akşam progestan iğne ve axeparin vurulmak üzere günde 3 iğne yapıyorum ☹️göbeğime morluk pek yok ama artık acıyor..
🌸 İlk gün kahverengi bir lekelenme
🌸 Hafif kasık ve adet ağrısı gibi yoklamalar
🌸 Bugün ise aşırı halsizlik ayakta duramıyordum
🌸 Bazende sıcak basması
Bu şekildeyim ben..
Çok yorum okuyorum herkeze benimle birlikte dua ediyorum bu yolu ancak bu yoldan geçen ve yürüyen anlar.. Allah bizede nasip etsin.. amin

23 haziran transferliyim bende 😍
Sabah akşam progestan iğne ve axeparin vurulmak üzere günde 3 iğne yapıyorum ☹️göbeğime morluk pek yok ama artık acıyor..
🌸 İlk gün kahverengi bir lekelenme
🌸 Hafif kasık ve adet ağrısı gibi yoklamalar
🌸 Bugün ise aşırı halsizlik ayakta duramıyordum
🌸 Bazende sıcak basması
Bu şekildeyim ben..
Çok yorum okuyorum herkeze benimle birlikte dua ediyorum bu yolu ancak bu yoldan geçen ve yürüyen anlar.. Allah bizede nasip etsin.. amin
Canım benim hoşgeldinn 🌸 benim de ilaçlar karmakarışık valla transferden sonra sabah akşam 2şer estrofem, günde 3 duphaston, günde 1 Progestan iğne (bi gün göbek bi gün kalçadan), ve günde 2 Progestan fitil….. içim bayıldı ilaçlardan artık 😂 sıcak basması Progestan etkisi diye tahmin ediyorum, halsizlik de yine hormonlara tepkidir herhalde günde 15 saat falan uyuyorum ben transferden beri ve asla yetmiyo gibi hissediyorum 😂 işe dönüşüm bi muhteşem olacak 😅

Canım benim hoşgeldinn 🌸 benim de ilaçlar karmakarışık valla transferden sonra sabah akşam 2şer estrofem, günde 3 duphaston, günde 1 Progestan iğne (bi gün göbek bi gün kalçadan), ve günde 2 Progestan fitil….. içim bayıldı ilaçlardan artık 😂 sıcak basması Progestan etkisi diye tahmin ediyorum, halsizlik de yine hormonlara tepkidir herhalde günde 15 saat falan uyuyorum ben transferden beri ve asla yetmiyo gibi hissediyorum 😂 işe dönüşüm bi muhteşem olacak 😅
Hoşbulduk🌸 bayağı ilaç kullanıyorsun bünyene kuvvet ☺️ ilk denememde benimde çok karışıktı ama 2. Denemedeki doktorum farklı bir tadavi sergiliyor her insan bir olmuyor ☺️

Aynı benim gibisiniz size ek olarak ben günde 2 Protestan iğne 3 Prpgestan fitil kullanıyorum estrofem kan sulandırıcı ve vitaminler de var. Midem allak bullak oldu. Uyku düzenim de kaçtı çok üzülüyorum😞 umarım bu çabaların karşılığını en güzel şekilde alırız 🙏

Aynı benim gibisiniz size ek olarak ben günde 2 Protestan iğne 3 Prpgestan fitil kullanıyorum estrofem kan sulandırıcı ve vitaminler de var. Midem allak bullak oldu. Uyku düzenim de kaçtı çok üzülüyorum😞 umarım bu çabaların karşılığını en güzel şekilde alırız 🙏
Allah sabır versin hepimize, çok zor bi süreç hem mental hem fiziksel olarak çok zorlanıyoruz, en güzel kolay ve sağlıklı şekilde bebeklerimize kavuşuruz inşallah ✨🌸
Hoşbulduk🌸 bayağı ilaç kullanıyorsun bünyene kuvvet ☺️ ilk denememde benimde çok karışıktı ama 2. Denemedeki doktorum farklı bir tadavi sergiliyor her insan bir olmuyor ☺️
İlk denemedeyiz biz, ikinci üçüncü denemesi olanlar var grupta, umarım hepimizin son denemesi olur ✨💞🥹

21 Haziran’da 5. gün tek embriyo transferi olmuştum. Lekelenmelerim başlayınca test yapmak istedim ama delirdim galiba çizgi görücem diye :)

Kan testim de 2 Temmuz allahım sen yardım et 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_5058.webp
    IMG_5058.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 5
21 Haziran’da 5. gün tek embriyo transferi olmuştum. Lekelenmelerim başlayınca test yapmak istedim ama delirdim galiba çizgi görücem diye :)

Kan testim de 2 Temmuz allahım sen yardım et 🙏🏻
Ayyyy gözün aydıııııınnnn ✨💞🥹 güzel güzel artar inşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸🙏🏼 darısı başımıza 🥹

Tebrik ederim inşallah sağlıkla arttığını görüp kucağımıza almak nasip olur 🥹
Amin amin inşallah şişkinliğim ve ara ara kasık ağrım devam ediyo göğüslerimde hiç bir değişiklik yok birde kasıklarımın olduğu bölge çok gergin ayaklarımı kendime çekmeden uyuyamıyorum ☺️

Kızlar merhaba bende 24 haziranda transfer oldum. 3 gündür genellikle uzanıyorum tuvalet ve yemek dışında. Ama dün tuvalette biraz ikinmak zorunda kaldım hemen surup aldık endiselendim bisey olmuş mudur diye. Sabahta dalgınlıkla vantilatör u odadan odaya taşıdım 10 adım. Kafayı yiyeceğim ya zarar veriyosam çok emek verdik nolur dua edelim hepimizin sağlıkla bebekleri olsun 🙏

Çok güzel geçti bence, transferden sonra yatmaya devam etmek zorladı biraz 😂 ama çok pozitif güzel hislerle girmiştim aynı hislerle çıktım transferden ♥️ hatta transferden çıkıp dışarıda kahvaltı yapmaya gittik öyle bi rahatlık😂 doktor da çok umutlu konuştu, içimde güzel hisler var ✨

Hoşgeldin aramıza ✨🌸
merhabalar,Daha önce iki kere pozitif alan biri olarak burdayım bugün 3 transferimin tarihi belli olacak inşallah
ilk ikisi düşükle sonuçlandı.
ilk ikisinde hiç yatmadım çalışıyorum işe gittim birgün sonra yani yatmk tam tersine kan akışını yavaşlatır dedi doktor.

Back
X