Ay tarihlerimiz aynıııSelam kızlar 23.Nisanda ovülasyon testim pik oldu, o günü ve 2 gün sonra değerlendirdim. O gün bu gündür alt karın bölgem şiş ve arada adet olacakmişim gibi ağrı oluyor. 3 gündür de ateşim varmış gibi vücut ısım yüksek. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldu mu çok sabırsızımmmmm
İnşallah ya burada birilerini görmek iyi geliyorMutlaka haberleşeliminşallah güzel haberler alırız
Uygulama 13 Mayıs diyor :) bende yumurtla testinin yanında normal test göndermişler çıkmayacağını biliyorum ama perşembe yapıcamIlk defa böyle oldum. Pazar günü ilk erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum
Senin bat ne zaman?
Sizin bat ne zamannAyy hadi inşallah cift çizgileri görürüzbende mi perşembe günü yapsam bilemedim çoook heyecanlı
Buradan da takip ettiğim kadarıyla önemli olan 2 güne bir sağlıklı artış olması. Tek değere göre anlaşılmıyor sanırımBende refli gecikmesi sonucu dün test yaptım pozitif çıktı hafif silik 2 nisandan sonra gebe kaldım bugün kan verdim değerin 235.2 değer düşükmü sizce
O zaman perşembe yapın gitsin testiBenim uygulama 7 mayıs gösteriyor
Erken gebelik testi olması çok iyi ben almadım işte normal gebelik testi var benim pozitif görmem imkansız gibi bir şey ama sizde umut varTamam bende perşembe günü bi test yaparim hahahaha testleri stokladim zaten
Evet evet diyorum ya çıkmayacağını biliyorum ama sırf yapmış olmak için yapicam erken gebelik testinde de şimdi göremem galiba çünkü benim bata var yaaaPerşembe günü yapacaksan erken gebelik testiyle yap bence çünkü burda okuduğum kadariyla normal testler bat geçince gösteriyor eger gebelik varsa
Etiketleyelim bakalım güzel güzel çift çizgiler görelimHayırlısı olsun bakalım haber veririm kesinlike
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?