Gebeliğe Hazırlık 23 Nisan pik ve belirtiler..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar testime bakar mısınız reglime 6-7 gün var

Eklentiler

• IMG_3457.webp
    78,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_3456.webp
    133,3 KB · Görüntüleme: 46
Benim uygulama bata 11 Mayıs diyormuş bende sabah yaptım tabiki yooook
Bnmde 10nunda adet tarihim 26sinde pik oldu catlatma ignesi vurulmustum bekliyorum. İlk catlatma ignesinde cok belirtim wardi mide bulantisi gecmeyen kasik agrisi falan ama bu sefer hic yok gibi

Bnmde 10nunda adet tarihim 26sinde pik oldu catlatma ignesi vurulmustum bekliyorum. İlk catlatma ignesinde cok belirtim wardi mide bulantisi gecmeyen kasik agrisi falan ama bu sefer hic yok gibi
Benim dün aniden 2 kere çok kötü midem bulandı ve rüyamda gördüm tabi geçmeyen kasık ağrım vardı yaptım silik bi çizgi gördüm ama nasip tabi heveslenmek istemiyorum

Benim dün aniden 2 kere çok kötü midem bulandı ve rüyamda gördüm tabi geçmeyen kasık ağrım vardı yaptım silik bi çizgi gördüm ama nasip tabi heveslenmek istemiyorum
Ewet ya heweslensen olmuyo umursqmiyim stres etmiyim diyosun oda olmuyo. Zor Allah kolaylik wersin herkese herkesin imtihani farkli bazilarina istemedigi halde weriyo onlarla imtihan oluyolar bizimde bu demekki. Wardir Allah inda bi bildigi deyip beklemekden baska yapacak birsey yok

Aynen öyle Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende adet gecikmesi bekleyeceğim nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…