Benim uygulama bata 11 Mayıs diyormuş bende sabah yaptım tabiki yooooktmrt Testim negatif çıktı ama daha 6-7 gün varsen ne durumdasın?
Adet olmadıkça ihtimal hep olacakkBugünde yaptim tabii ki negativ bu ay olmadi sanırım
Bana 9 diyor bakalım ne olacak dünki testte kuruma çizgisi çıkmış şok oldum görünce ikinci çizgiyiHaklısın canim benim inşallah son 5 gün
Pazartesiye kadar test yapmayı düşünmüyorumHaklısın canim benim inşallah son 5 gün
Dayanamadım yaptım ve silik çizgi görüyorum noluyor anlamadımHaklısın canim benim inşallah son 5 gün
Yok ama erken daha beklemek sabir istiyo ama bekleKızlar testime bakar mısınız reglime 6-7 gün var
Bnmde 10nunda adet tarihim 26sinde pik oldu catlatma ignesi vurulmustum bekliyorum. İlk catlatma ignesinde cok belirtim wardi mide bulantisi gecmeyen kasik agrisi falan ama bu sefer hic yok gibiBenim uygulama bata 11 Mayıs diyormuş bende sabah yaptım tabiki yooook
Dün kan verdim canım hamileyim 25 , 4 betam reflime 4 gün barYok ama erken daha beklemek sabir istiyo ama bekle
Yaa cok sewindim ins saglikla dogar. Darisi bize ins.Dün kan verdim canım hamileyim 25 , 4 betam reflime 4 gün bar
Bak konu açtım ikincisinde daha belli olmuş ama yine de beklicemmHadiiiii ayyy cok sevindimmmmfoto var miii?
Benim dün aniden 2 kere çok kötü midem bulandı ve rüyamda gördüm tabi geçmeyen kasık ağrım vardı yaptım silik bi çizgi gördüm ama nasip tabi heveslenmek istemiyorumBnmde 10nunda adet tarihim 26sinde pik oldu catlatma ignesi vurulmustum bekliyorum. İlk catlatma ignesinde cok belirtim wardi mide bulantisi gecmeyen kasik agrisi falan ama bu sefer hic yok gibi
İnşallah canımYaa cok sewindim ins saglikla dogar. Darisi bize ins.
Ewet ya heweslensen olmuyo umursqmiyim stres etmiyim diyosun oda olmuyo. Zor Allah kolaylik wersin herkese herkesin imtihani farkli bazilarina istemedigi halde weriyo onlarla imtihan oluyolar bizimde bu demekki. Wardir Allah inda bi bildigi deyip beklemekden baska yapacak birsey yokBenim dün aniden 2 kere çok kötü midem bulandı ve rüyamda gördüm tabi geçmeyen kasık ağrım vardı yaptım silik bi çizgi gördüm ama nasip tabi heveslenmek istemiyorum
Aynen öyle Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende adet gecikmesi bekleyeceğim nasip bakalımEwet ya heweslensen olmuyo umursqmiyim stres etmiyim diyosun oda olmuyo. Zor Allah kolaylik wersin herkese herkesin imtihani farkli bazilarina istemedigi halde weriyo onlarla imtihan oluyolar bizimde bu demekki. Wardir Allah inda bi bildigi deyip beklemekden baska yapacak birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?