- Konu Sahibi Serebna kaya
-
Pazartesi gidicem bende ay ne stresliKaliteli hızlı spermler özel çiple spermler enjekte ediliyor
Tüp bebek değil canım benim ben direk cipli aşılama oldumPazartesi gidicem bende ay ne streslibn yurtdısında tüm testlerimi yaptm direk yapılıcak oyuzden trasnfer tecrübelerinizi paylasırsanız cok sevınırım
Test gelen yapacam kargom gelmedi dahaTest yaptınmı bugun yarın yapmayı düşünüyorum bende
Yapınca haber et cnmTest yaptınmı bugun yarın yapmayı düşünüyorum bende
Yok yavrum yapmadım daha
Nerede yaptırdınız bende mikro çip yöntemi ile aşılama düşünüyorum. Yumurtaya mı enjekte ediliyor ?? Rahme verilmiyor mu ??Evet yıkanıp hareketli olanlar seçiliyor ve DNA hasarı ve morfolojiyi bakılmıyor.mikrocipte ise makineye konulmuyor DNA hasarı ve morfoloji ye görede sipermler seciliyorms
Dün yapıcaktımda keyfim yoktu çıkıp alamadım test bugun çıkıp almayı düşünüyorum , sende durumlar nasılAyyy seni bekliyorum heyecanlaaaa
Yumurtaya veriliyor bende çipli aşılama oldumNerede yaptırdınız bende mikro çip yöntemi ile aşılama düşünüyorum. Yumurtaya mı enjekte ediliyor ?? Rahme verilmiyor mu ??
Test yaptınız mı acabaUmarım hepimizin gönlünce olur
Bence gün yaklaştıkça insanın keyfi kaçıyor niyeyse benimde kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti azaldı baya bugün 10.gün benim hafta cuma kan vereceğimDün yapıcaktımda keyfim yoktu çıkıp alamadım test bugun çıkıp almayı düşünüyorum , sende durumlar nasıl
Yapmadım yapıp o negatifi görmekten korkuyorumTest yaptınız mı acaba
Benimde bugun sondu duphaston gün içinde test yapmayı düşünüyorumYapmadım yapıp o negatifi görmekten korkuyorumduphaston ve progestan kullanıyorum onlar bitsin haftaya pazar falan adet olmam gerekiyor pazartesiye kadar beklerim olmazsam pazartesi yaparım diye düşünüyorum kanamamdan dolayı iki kutu duphaston verdi doktorum bu da adetimi çok ileri attı
Göğüslerim şiş sadece bide çıkan damarlar var o kadar ağrım falan yok bilmiyorum akşamları baş ağrım başlıyorBence gün yaklaştıkça insanın keyfi kaçıyor niyeyse benimde kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti azaldı baya bugün 10.gün benim hafta cuma kan vereceğim
Yok yok benımkıde aşılamaTüp bebek değil canım benim ben direk cipli aşılama oldum
Maalesef oyle oluyor doktor adeti bekle mi dedi bana aşılamadan 15.gün yap dedi ama bende daha erken yaparım gibi geliyor normalde cuma yapmam lazım ama Çarşamba falan yapmak istiyorum bakalımYapmadım yapıp o negatifi görmekten korkuyorumduphaston ve progestan kullanıyorum onlar bitsin haftaya pazar falan adet olmam gerekiyor pazartesiye kadar beklerim olmazsam pazartesi yaparım diye düşünüyorum kanamamdan dolayı iki kutu duphaston verdi doktorum bu da adetimi çok ileri attı
Senin kaçıncı günündü bugünBenimde bugun sondu duphaston gün içinde test yapmayı düşünüyorum
Gününü bekle olmazsan test yaparsın dedi 21inde aşılama oldum bendeMaalesef oyle oluyor doktor adeti bekle mi dedi bana aşılamadan 15.gün yap dedi ama bende daha erken yaparım gibi geliyor normalde cuma yapmam lazım ama Çarşamba falan yapmak istiyorum bakalım
Ben 25 inde oldum herkesin doktoru farklı zamanlarda söylüyorGününü bekle olmazsan test yaparsın dedi 21inde aşılama oldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?