23 temmuz aşılama yapan var mi

Evet yıkanıp hareketli olanlar seçiliyor ve DNA hasarı ve morfolojiyi bakılmıyor.mikrocipte ise makineye konulmuyor DNA hasarı ve morfoloji ye görede sipermler seciliyorms
Nerede yaptırdınız bende mikro çip yöntemi ile aşılama düşünüyorum. Yumurtaya mı enjekte ediliyor ?? Rahme verilmiyor mu ??

Dün yapıcaktımda keyfim yoktu çıkıp alamadım test bugun çıkıp almayı düşünüyorum , sende durumlar nasıl
Bence gün yaklaştıkça insanın keyfi kaçıyor niyeyse benimde kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti azaldı baya bugün 10.gün benim hafta cuma kan vereceğim

Test yaptınız mı acaba
Yapmadım yapıp o negatifi görmekten korkuyorum duphaston ve progestan kullanıyorum onlar bitsin haftaya pazar falan adet olmam gerekiyor pazartesiye kadar beklerim olmazsam pazartesi yaparım diye düşünüyorum kanamamdan dolayı iki kutu duphaston verdi doktorum bu da adetimi çok ileri attı

Benimde bugun sondu duphaston gün içinde test yapmayı düşünüyorum

Bence gün yaklaştıkça insanın keyfi kaçıyor niyeyse benimde kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti azaldı baya bugün 10.gün benim hafta cuma kan vereceğim
Göğüslerim şiş sadece bide çıkan damarlar var o kadar ağrım falan yok bilmiyorum akşamları baş ağrım başlıyor

Maalesef oyle oluyor doktor adeti bekle mi dedi bana aşılamadan 15.gün yap dedi ama bende daha erken yaparım gibi geliyor normalde cuma yapmam lazım ama Çarşamba falan yapmak istiyorum bakalım

Maalesef oyle oluyor doktor adeti bekle mi dedi bana aşılamadan 15.gün yap dedi ama bende daha erken yaparım gibi geliyor normalde cuma yapmam lazım ama Çarşamba falan yapmak istiyorum bakalım
Gününü bekle olmazsan test yaparsın dedi 21inde aşılama oldum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…