23 yaşımda hayatım bitti

a hayır benim çevremde bu zamana kadar erkek arkadası olmamış kimse yok benim dışımda tüm arkadaslarım orta okulda basladı sevgili işlerine ben ise hiçbi zaman teklif almadım
Her zaman söylerim insanlarla kendinizi kıyaslamayın ölçü asla çok sevgili geçirmek, aşırı derecede beğenilmek,muazzam ötesi şartlar değil. Olduğu durumu güzelleştirmeyi becerebilmek.

Okulu bitir ya da bitirme, bir iş alanında kendini geliştir. İşe gir. Paranı kazan ve kendi evine çık. O zaman hickimseye eyvallahin olmaz. Ömür boyu bu çileyi çekecek değilsin. Sevgili bulunur merak etme. İşte de bulabilirsin sosyal etkinliklerde de

babanın sorusu güldürdü beni :)
belliki o yaşadığın buhranın farkında değil yada hafife alıyor

okulunu bitir mutlaka. yaşım sınıftakilerden çok büyük deyince 30 lu yaşlarda falansın sandım. daha yaşın 23. dediğim gibi okulunu mutlaka bitir. sonrasında iyi veya kötü demeden iş hayatına atıl. elbette çıkar karşına hayırlı biri. çıkmazsa da dert etme. dünyanın sonu değil.

Acaba nasıl verdiniz o kiloları

ölmekte olan birine öbür dünyaya geçmek nasıl bir duygu bize anlatırmısın der gibi bişey olmuş.Şaka yapılacak yanda göremedim ayrıca,okuyunca canım sıkıldı bu hoyrat tavıra..

Ailen evet sinir bozucu ablacım.Ama emin ol hepimizin hayatında aksaklık dolu.Ben anlatsam benden çok canın sıkılır.Ve öğrendim ki ,hayat güçlükleri görmezden gelip bir sonraki adıma hazırlanabilme sanatıymış meğer..Pek çok insan için daha kolay geçiyor olaiblir.Ama bu bizim mevcut şartlarımızı değiştimeyeceği için bu tarz şeylere takılmadan ileri bakmak lazım..Ben böyle durumlarda durup diyorumki kendime..Elim kolum bacaklarım gözlerim sağlam..Ya onlar olmasaydı? Ya şu an bedenim eksik ya da yatalak olsaydım diyorum.Sonra önümdeki sorunları sorun omaktan çıkarıp boşver amaan diyorum.Şimdi abla senin tuzun kuru sanırım diyeiblirsin,ama inan hiç kuru değil.Şimdi saymaya kalksam ben senden dertli çıkabilirim..Ama ne yazık ki durumları değiştiremediğimde en azından moralimi bozmayayım demeyi öğrendim.Yoksa hayat çekilmez oluyor

Okulunu bitir bir yandan da KPSS Sınavına hazırlan . O evden acil Kurtul .
Sonrasında zaten maaşın olacak güzel guzel giysiler alırsın sac makyaj vs de yaparsın özgüvenin de gelir .

Maalesef herkes eşit doğmuyor. Kimi çok mutlu anlayışlı bir aile içinde büyüyor kimi de sizin gibi kavga gürültü içinde. Ama ah vah ederek bu durumdan kurtulamazsınız. Okulunuzu bitirin meslek sahibi olun inşallah mutlu bir evlilik yapın hem siz hem de ileride çocuklarınız mutlu bir hayat sürsünler.

kendini annne babanın gözünden görüp götüp asagılıyorsun özgüvenin yerle bir buyuzden . anne ve babanı kendi annen babalarının yetistirdiği cocuklar olarak gör onlarda öyle ögrwnmişler her seylere kulak asma dediklerine

okulunu sevmesende bitir en azından iki yıllıktan 4 yıllıga gecersin ilerde.

beni begenmigorlar diyorsunya . işk sen kendini begen kiloluda olabilirain farketmez aynaya bak kendini kabullen . düsünsene kel kısa bir sürü adam var ve sevgili ve evli olanıda var . kulaga cirkin geliyorlar ama öyle degil her insanın güzel tarafı vardır.

umarım iyi bir adamla ilerlersin evlilik yolunda kendibi geliştirip güzel günler yasraın

Senin attigin dayaklari anlattim deseydiniz ...
Sonrada evladindan basari bekle ozguven bekle saygi sevgi bekle. Ne ekmiste ne bicecek neyi bekliyor bu adam ilerisi icin. Yaziklar olsun boyle anne babalara...

Seni kısmen anlayabiliyorum. Evde ki huzursuzluk ve kötü enerji sana geçmiş.. başka üyelerin de dediği gibi bu gerçekten insanın havasını etkiliyor..
Okulda ki bölümünü sevmiyorsan bile bitirmeye bak, bitirdikten sonra başka birşeye yönelirsin. Farkında olman gereken bu hayatın senin hayatın olması. Bazen idrak edebilmesi zor ama hayatta ki mutluluğu sadece kendin elde edebilirsin, başkalarından beklentiye girme bu annen baban olsa dahi. Malesef baban senin üzerinde ki etkisinin farkında olmadığından derdine dertlenmiyordur.
Hayatın da ki olumsuzluklar bence özgüvensizliğe yol açtı. Kendini diğerleriyle kıyaslama bu seni hiç bir zaman mutlu etmeyecektir.

Merhaba canım
Bende 22 yaşındayim hiç bir erkek beni denmedi.... hep seyreden oldum. Arkadaslarım evlendiler yada sevgilileri oldu. Ben hala erkek nedir bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…