23 yasında ergenlıgıme gerı dondum sankı

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
kızlar yardımlarınızı ıstıyorum 23 yasındayım ve yuzum sıvılcelerle doldu stres yorgunluk artık ne etkılıyorsa dondum ergenlık halıme. doktorum telas etme dedı bır sabun verdı onunla yıkıyorum yuzumu bu arada cıldım yaglı ve sıvılce olması musaıt bır yapım var. sabundan sonra azalır gıbı oldu ama sızın bır onerınız var mı;?

Cildine iyi gelecek öneriyi doktorunuz yapmış zaten.
Öyle "biri bunu dedi alıp yüzüme süreyim" bazen iyi sonuçlar doğurmayabiliyor.
Siz en iyisi cildinizi temiz tutun her gece temizleyip yatın tonikle veya gül suyu vs.Dr nuzun verdiği sabunu da kullanın.
Bu arada strese dikkat edin

Son düzenleme:
vucudumuz hayatımız ile ilgili mesajları en ii şekilde iletiyor.yeter ki dinlemeyi bilelim.biraz dinlenmeye çalıs bence veya stress ile başetme konusnda yardım al

Gecmis olsun cnm. Doktorun hangi sabunu onerdi yazar misin? Benim d esivilcelerim vardi roaccutane diye bir ilac vardi onu kullandim 8 ay oyle gecti. Sebamed sabunla yikiyorum simdi de. Senin sabunu merak ettim.

vucudu içerden de düzletmek lazım, unlu şekerli besinleri kes tamamen sende şaşırcaksın nasıl azaldığına

Çam katranı sabunu çok iyi geliyor. Anadolu yakasında optimum alışveriş merkezindeki sabuncu satıyor bu sabunu. Kesme sabun 10 lira paket sabun 15 liraydı en son aldığımda.Gerçekten çok faydalı, sivilceleri geçiriyor. Yağ dengesini sağlıyor. Deneyebilirsin.

benim de cildim yağlı ve 14 yaşından beri hep ilaçlar, kremler kullanıyorum sivilce çıkmaması için.derdim sivilce de değil.çıkan sivilceler hep iz bırakıyo olmasa bırakıyım çıksın dicem ama olmuyor.bi ara benzamycin kullandım baya memnundum ama bi süreden sonra alerji yaptı bırakmak zorunda kaldım.şu an aknilox %4 jel kullanıyorum ve çok memnunum sivilceden eser yok.aynı şekilde cildi olup da bu ilacı önerdiğim insanlar da çok memnun.adet öncesi bile sivilce çıkmıyor.

Benimde ergenlikte sivilcem hiç yoktu.27 yasındayım 4 aydır sivilce tedavısı goruyorum.Benimki tam olarak sivilce de değil üzeri beyaz minik pütürler.Seboreik dermatitit rahatsızlıgıymış adı(Aşırı strese,sıkıntıya bağlı).Ama sivilceden daha dirençli bir cilt rahatsızlıgı.Agustostan bu yana azitro(500mg) diye bir antıbıyotıgı kullanıyordum.Birde imex sabun yanıda imex merhem.1 ay önceye kadar çokta işe yaradıını soyleyemem ta ki yeni doktorumun benzalin diye bir karışım verene kadar.Doktor sadece sivilcelerinn üstüne sür çünkü güçlü bir merhem dedi ama tepkime yapmadı cildim(ki hassastır).Heryerine sürdüm.Şimdi şükürler olsun ki düzeldi.Kalmadı sivilce.Bu karışımın iyi geldiğini düşünüyorum ben.Rouccatune çok ileri derecede sıvılcelenme için.Bosuna bobreklerini,karacigerini harap etme derim.

benimde ergenlik dönemimde hiç sivilcem çıkmamıştı.
ama şimdi, suratım sivilceden geçilmiyor..
bu arada yaşım 20 :) belki hala ergen sayılırım, bilemedim
...
doktora da gittim... numis med diye bir sabun ve imex diye fondötenli bir krem verdi..
hatta krem sivilceleri öyle bir kapatıyor ki, dışarı çıkarken ayriyeten kapatıcıyla falan uğraşmıyorum.

şimdilik memnunum ama bilmiyorum henüz kesin bir sonuç aldım diyemem daha kullanalı 1 ay oluyor ..

benim kadar sivilceli yüz yoktu bir zamanlar hemde ağrılı iltihaplı senelerce ilaçlar kremler sabunlar vs.. 1.tedavi kesinlikle elini yüzüne sürmeyeceksin sivilcenle asla oynamayacaksın cildini doktorun önerdiği sabunla temizleyeceksin bu kadar zaten belirli bir yaştan sonra kendiliğinden geçiyolar ben 30 yaşıma giriyorum sivilce ve izini dert eden arkadaşlar ne sivilce ne iz hep geçiyor şuan pürüzsüz bir cildim var. (bana okulda izel diyorlardı düşünün yani)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…