• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 yasinda yaslandim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
selam kizlar kendimle ugrasmaktan bir turlu vazgecemedim. 8 ay oncesine gayet mutlu bir insandim ne olduysa ondan sonra oldu sivilce sorunum basladi cukur cukur oldum o yetmedi kilcal damarlarim belli oluyo yuzumde oda yetmedi kiris kiris oldum agzimin kenari alnim goz alti kiris kiris oldu. 8 ay oncesine dumduz bir cildim vardi. pisikolijim cok bozuldu. cildiyeden randecu aldim. bu sebeplerden evliligim bile bitsin istiyorum. 23 yasinda olmama ragemen neden bunlar?

bunlar çaresi olmayan şeyler değilki
cildiye doktoru sana hap krem temizleyici vs verir sivilcelerin geçer
kılcal damar ve kırışıklıkları da lazerle halledebiliyorlar ama bir doktorun yapması lazım
üzülme bence tedavilerini ol geçer hepsi

sebebi ne bilmiyorum ama her ne önerisi olsa diğerini tetikleyecek bir durum. Sivilce kurutucu herşey kırışıklığı tetikleyecek kuruluk yaratabilir. Ama şundan eminim mutsuz olup stres yaptıkça sivilceleriniz ve cilt sorununuz daha çok artacaktır. Aniden çıkmaya başlayan sivilcelerim yüzünden denemedik hiçbirşey bırakmadım duydugum herseyı denedim cevap almadkca aynaya bakamaz oldum ne zaamanki kendimle barıştım ve cildimi rahat bıraktım kendine geldi cildim.

Siz yine 23 yasinda yaslanmissiniz..ben benjamin button gibi dogmusum..dogustan oldugu icin kocam bosamaz Allahtan:KK53:

8 ayda bu dedikleriniz hemen olmaz..pko falan var mi?

İlaç falan kullandın mı sivilcelerin için ? Eğer kullanmışsan o kılcal damarlar ve kırış kırış alnın o yüzden olabilir. Dikkatli bakım yapman lazımdı çünkü deriyi inceltiyor. Ama bunun boşanmakla alakası ne anlamadım.

geçici sorunlar bunlar. doktordan randevunuzu da almışsınız, tedavisi var, umutlu olun fazla kafanıza takmayın.

Çok geçmiş olsun ancak 8 ay içerisinde insanda bu kadar değişim olur mu ? Biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyor olabilir misiniz , her şeyi birden gözünüze batırmışsınız...

Çözüm...
İlk başta cildiye uzmanından bir randevu sivilceleriniz için ...
Çukur ve kırışıklıklar için de bir çok yolu var , biliyorsunuzdur eminim , yaşınız 23 olduğu için yazmadım tavsiyede etmedim açıkçası , şimdilik iyi bir krem şok masajlar ve pigmentleri harekete geçirecek masajlar.
Kılcal damarlarınızın gözükmesi yeni olmuş olamaz , yenimi takmaya başladınız acaba ?
Vücut spreyleri ten rengini koyultur gözükmez, yada düşük ayarda solaryum bir kaç seans...

Çok kafaya takılacak şeyler değil ama içiniz rahat etsin diye fikirler sundum...

Önce sağlık huzur , boşanacağım diye bir kelimeyi böyle bir şey için dikkate almıyorum, sinirle üzgünlükle yazdın sanırsam , senin gibi sorumluluğu olan geleceğin bir annesi bu kadar güçsüz olmamalı...

Allah a emanet ol...

Taktığın şeye bak. Allah sivilceden ,kırışıklıklardan başka dert vermesin ne diyeyim

Güzellik kalıcı değil ki bizde kırışıcaz,yaşlanıcaz.Zihnimiz,beynimiz,düşüncelerimiz aydınlık olsun:KK36:

Haha slemsibuz :))TE="littlemother, post: 44257399, member: 288766"]Siz yine 23 yasinda yaslanmissiniz..ben benjamin button gibi dogmusum..dogustan oldugu icin kocam bosamaz Allahtan:KK53:

[/QUOTE]
Hsha

Arkadaşım sen aslında boşanmak istiyorsun ama bahane bulamayıp böyle ottan çöpten bahane buluyorsun. Kısaca diyeceksin ki ısınamadım, yapamadım, boşanmak istiyorum, bitti... Aynı sivilce ve evliliği bağdaştırdığın konuları bir kaç kere daha açtın. Boşan da rahatla artık valla bak.

Arkadaşım sen aslında boşanmak istiyorsun ama bahane bulamayıp böyle ottan çöpten bahane buluyorsun. Kısaca diyeceksin ki ısınamadım, yapamadım, boşanmak istiyorum, bitti... Aynı sivilce ve evliliği bağdaştırdığın konuları bir kaç kere daha açtın. Boşan da rahatla artık valla bak.
yasatan anlayamaz. sekiz ay oncesine hic boyle bir aorunum yoktu. esim cok takintilidir cirkinsin der hep. allah dusmanimin basina vermesin cok zor donem. kendimle bagrismayai vok denedim olmadi yapamiyorum aynalara kustum:( bu nasil bir his bilirmisin?

İlaç falan kullandın mı sivilcelerin için ? Eğer kullanmışsan o kılcal damarlar ve kırış kırış alnın o yüzden olabilir. Dikkatli bakım yapman lazımdı çünkü deriyi inceltiyor. Ama bunun boşanmakla alakası ne anlamadım.
hayir kullanmadim ama kullanicam roccuataneyi. dahada cok kirisirmiyim?

Siz yine 23 yasinda yaslanmissiniz..ben benjamin button gibi dogmusum..dogustan oldugu icin kocam bosamaz Allahtan:KK53:

pko ne oluyo? adetim dort gun geciyo her ay. ama sanki yuzumde hep kil varfi sanki bu araralar cogaldi gibi butnumun ustunde bile kil cikmaya basladi. kirisik da pko dan olabilirmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X