- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
senin esindemi yuzune takar?Kendisine baksan kurt adam gibi heryerinden kil fiskiriyor ama degil miay ayni benimkiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin esindemi yuzune takar?Kendisine baksan kurt adam gibi heryerinden kil fiskiriyor ama degil miay ayni benimkiii
dedim dememmiÇirkinsem niye evlendin benle, kör müydün diyemiyor musun?
Her yerime takar ama oyle cok makyaj sus puste sevmez. O da ne istedigini bilmiyo ama bende cok takarim hic bir kusurum olmasin isterim olursada hemen caresine bakarimsenin esindemi yuzune takar?
Bir sorun olduğu kesin. Bir git bakalım doktora. Sen çözüm bulmadan, daha doktora gitmeden boşanmayı düşünüyorsun. 8 ay kendin cebelleşeceğine gitseydin keşke.selam kizlar kendimle ugrasmaktan bir turlu vazgecemedim. 8 ay oncesine gayet mutlu bir insandim ne olduysa ondan sonra oldu sivilce sorunum basladi cukur cukur oldum o yetmedi kilcal damarlarim belli oluyo yuzumde oda yetmedi kiris kiris oldum agzimin kenari alnim goz alti kiris kiris oldu. 8 ay oncesine dumduz bir cildim vardi. pisikolijim cok bozuldu. cildiyeden randecu aldim. bu sebeplerden evliligim bile bitsin istiyorum. 23 yasinda olmama ragemen neden bunlar?
pko ne oluyo? adetim dort gun geciyo her ay. ama sanki yuzumde hep kil varfi sanki bu araralar cogaldi gibi butnumun ustunde bile kil cikmaya basladi. kirisik da pko dan olabilirmi?
peki esin seni seviyomu. ben esimin beni sevmedigi icin taktidigini dusunuyorumHer yerime takar ama oyle cok makyaj sus puste sevmez. O da ne istedigini bilmiyo ama bende cok takarim hic bir kusurum olmasin isterim olursada hemen caresine bakarim
artik yapamiyorum evliligim i bitiricem en kisa zamanda esimle konusup kendisi cok yyakisikli biri bense cirkinlestimonceden bebek gibi bir cildim vardi den boyle odldu ergenligimde bile sivilce cikarmadadim ciksa bile senede bi tane cikiyodu aimdi ise aynalara kustum
yok kilo vermedim aldim aksineKilomu verdiniz acaba? Yuzunuzdeki cokukler bundan olabilir.
Sivilceler icin aloe vera jel oneririm. Bende mucizeler yaratti. 10 senedir sivilce cozumu arayisimda buldum aradigmi diye bilirim.
bende bilsem o kadar cirkinlestimkimerak ettim, aşık olup mu evlendiniz? nasıl 6 ayda bu kadar değişip çöktü yüzünüz ben anlayamadım. ayrıca ne alaka size çirkin falan diyor insan olsa da, beraber tedavi yöntemi arasanız? üzüldükçe cilt daha kötü bi hal alır, geri dönüşü olmaz. kesinlikle bi cilt doktoru ve psikologla görüşün.
ayrıca roaccutane ağır bi ilaçtır, doktora sormadan sakın kullanmayın. çünkü onunda cildi yaşlandırdığı ile ilgili yorumlar var hep.