- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Sonra da çocuk nerde diyecekler adım gibi eminimYa ben merak ediyorum ben bu yaşta evlenip kocamın donlarını yıkayınca bu teyzelerin eline geçecek???
Keşke sadece sorsalar bir de tavsiye veriyorlar.Ya sen umursamıyorsan elalemi bilmemkim teyzeyi takmazsın ki. At içinden o duyguyu kimseyi takmazsın valla.
Ben de 22 yaşındayım ve üniversiteyi bir kaç aya bitircem. Yaşlılarla öyle bi muhabbet olduğun evet teyze bakalım kısmet derim. Ya da ananem kimse yok mu deyince seneye düğünümüz var diye dalga geçiyorum. Eğlenceli bence.
Yeni hedeflerine koşmaya başlayacaklar: bebek ne zaman geliyor? Sakın korunma sonra olmaz!!!Ya ben merak ediyorum ben bu yaşta evlenip kocamın donlarını yıkayınca bu teyzelerin eline geçecek???
Ay daha eğlenceli bana hiç verilmedi. heralde ne tavsiye veriyorlarsa “yapamam ki onu ahh yaa doğru söylüyorsunuz evde kalcam napsak ki” vb derdim.Keşke sadece sorsalar bir de tavsiye veriyorlar.
Sonra da çocuk nerde diyecekler adım gibi eminim
Yeni hedeflerine koşmaya başlayacaklar: bebek ne zaman geliyor? Sakın korunma sonra olmaz!!!
80 civarı kilom.Sanki üniversiteye sevgili bulmak için gidiyorum bunu anlayamıyorlar.Benim annem beni 34'ünde doğurmuş Allah bilir ona da neler demişlerdir.Eminim bunu diyen teyzeler de gün teyzesi gibi löplöptür
Kaç kilosun bilmiyorum ama sağlığın için kendini iyi hissetmek için zayıfla.
Yaşın geçiyor, kilon var koca bulamazsın diyenleri dinleme. Koca bulmaktan kolay bir şey yok bu ülkede.
Erken evlenenlere de saygım var ama erkenden evlenip çocuk sahibi olmak marifet düşüncesi içindeler.Canim kardesim onlar kafayi yemisler bence . Hic kaale alma. Evlenip mutsuz olunca gelip sen mi kurtarcan beni ya da cocuguma sen mi bakcan ya da gecimimi sen mi saglican ya da daha da ileri gidip adamin koynuna sen mi gircen deyiverin.
Arsizlari bazen arsizlikla sustabilirsin
YASIN COK GENC
Sen bakma o teyzelere ama kilo vermeye de çalış. İleride sağlık problemi yaşarsın.80 civarı kilom.Sanki üniversiteye sevgili bulmak için gidiyorum bunu anlayamıyorlar.Benim annem beni 34'ünde doğurmuş Allah bilir ona da neler demişlerdir.
Kendi dönemlerinden çıkamamışlar.Bunlar kader kısmet ama gel de bunu onlara anlat.Kahkaha attım şu anya ben bu konulardan çok açmıştım bana neler demediler neler lakiin amaaan yemişim kocayı dediğim güne geldim çok şükür olursa olur olmazsa kendi bilir bence takma ya da tak, bakacaksın taksan da takmasan da işler olacağına varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?