23 Yaşındasın Sevgilin Yok Evlenemeyeceksin

evet geç kaldım sizin gibi erkenden evlenip sıra sıra çocuk doğuramayacağım çok üzgünüm de. bazıları gerçekten insanı çıldırtır. okul bitse iş ne oldu iş bulsan hadi ne zaman evlilik evlensen çocuk.... biz dünyaya birilerini memnun etmek için mi geldik acaba

Evlenememek cağımızın derdi 26 yasinda oldum besbekar dolanıyorum :)))))))

24 yaşıma giricem banada aynı şeyi diyorlar.Birde çok incelememem gerekiyormuş beğenmesem bile evlenmem lazımmış alışırmışım.Düşünebiliyormusun zihniyeti

Azıcık bir Allah'a teslimiyet gösterseler bunlardan hiçbiri olmayacak
Kaderinde varsa zaten evleneceksin doğru zamanda. ne bu kadar konuşup duruyorlar ya
Sanki evlenene madalya veriyorlar

24 yaşıma giricem banada aynı şeyi diyorlar.Birde çok incelememem gerekiyormuş beğenmesem bile evlenmem lazımmış alışırmışım.Düşünebiliyormusun zihniyeti
Sanki pazardan domates seçiyoruz kafaya bak ya
Olsun ezik ama yemeklerde kullanılır bu görmezden geleyim bari
Çünkü koca adaylarımiz kocaman birer domatesler

28inde evlendim. 3 yıldır evliyim. Geçen günlerde ben çok küçükken oturduğumuz evdeki komşuyla karşılaştım. Bana çocuk yok mu dedi. Yok deyince yap bi tane hemen yaşın geçiyor falan demeye başladı. Böyle kaldım hayır sen kimsin ya bana bunları söyleme cesaretini buluyorsun en son seni ben 10 yaşındayken gördüm. Bu nasıl bir özel hayata müdahaledir, bu nasıl bir densizliktir.
Yani evlensen de insanlar hiç susmayacak. Hep konuşacak bişi buluyorlar. O yüzden kesinlikle insanları umursama, hayatı içimden geldiği gibi yaşa. Mutluysan kimseye hesap vermek zorunda değilsin

25 yas cok genc ya =) gezin tozun keyfini cıkarın hayatın kızlar. O teyzeler yok mu o teyzeler. İnsanın hayatını karartırlar, takmayın, gülün gecin =)

Okumaya gittim koca bulmaya değil deyin sizde. Sanki her bulanın bası göğe eriyor.

Okul, is, kariyer konularıni evli ve cocuklu halletmis bir kadın olarak sunları soyleyeyim icimde kalmasın. Ben erken buldum ama yasıtlarım kafalarına göze gezip, kariyer pesindeyken ben cocuk pıspıslayip, kaynana tripleriyle ugrasıyordum. Bekar arkadaslarima imrendigim cok olmustur. Cok sukur esim iyi, evliligim yolunda da buyuk pismanligim yok ama erken sorumluluk altinda cok ezildigimi hissettigim olmustur. Arkamdan gelenlere evlen demeyi birak, 30'dan once evlenme, gez toz parani ye, arkadaslarinla tatile git, dunyayi gez derim. Ortalama yasam suresi 70 80 se 30 yasinda evlensen zaten 40 50 senen evli gececek. Bekarligin tadini cikarin hayallerinizin pesinde kosun. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Canim sana 1 sene sonrada evde kaldin derler bunlar. Tövbe yarabbim.

Hayir seni evlendirince ellerine ne gecicekmiş, bir sorsana.

Evlendikten sonra çocuk diye gelecekler. Bitmeyecek o elalemin istekleri.. birinciden sonra ikinci çocuk sonra sonra.. yürümedimi konuşmadımı.. evlendiğinde ilk kavganda ilk hayal kırıklığında onlar gelip teselli etmeyecek. Tam tersi konuşmak için başka fırsatlar kollayacaklar. Sen sen ol sakın başkasının istediği gibi bir hayat kurma. Gösteriş hayatı oluyor sonra içerde fırtına dışarda mutluluk pozu. Zaman getirsin sana güzelliklerini. Başararak inişi kalkışı yaşayarak elde ettiğin kalıcıdır. Gelen mutluluğunu paylaşmaya sana yol arkadaşı olmaya gelir. Bununda zamana olgunlaşmaya ihtiyacı vardır.

Sanki biz o üniversiteye sevgili bulmak için gidiyoruz vize final büt derken atanma derdini nerden bilecekler bunlar kendileri çocukken çocuk doğurmuş kişiler tek gayeleri koca parası yiyip,koca beklemek.
Kilona dair kendilerince iyi niyet güderek tavsiye vermek istemişler. Buna çok bozulup alınmışsın belli haklı da olabilirsin ama Seninde üni okuyorum diye bu insanlara aşağılayıcı tavır takınman hiç hoş değil. Sonuçta o teyzelerin döneminde ne okumak vardı ne kadına ayakları üzerinde durmayı öğretmek.

aslinda yasi buyuk diye herkes hurmeti de haketmiyor arkadasim.eger senin aklinda evlilikle ilgili boyle bir endise yoksa birak saygisizlik et ver cevabini.nolucak.cunku es adayi bulursun begenmezler.evlenirsin yasadigin hayata laf ederler.cocuk yok mu derler.derler de derler hayat boyu.o yuzden biraz "edepsiz" olmak lazim.tabii bir anda olmuyor bu isler.ama bir yerden de baslamak lazim.ayrica evlilik kader kismet yasla ilgisi yok.erkeni geci yok.hayati dolu dolu mutlu bir sekilde yasamak onemli.ben 25imde evlendim.27de anne oldum.ama cok erkenmis diye dusunuyorum su an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…