- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Sonra ikinci nerde diyecekler? Sonra da çocuklarının hayatları ile ilgili sorular sorular....Sonra da çocuk nerde diyecekler adım gibi eminim
Sanki pazardan domates seçiyoruz kafaya bak ya24 yaşıma giricem banada aynı şeyi diyorlar.Birde çok incelememem gerekiyormuş beğenmesem bile evlenmem lazımmış alışırmışım.Düşünebiliyormusun zihniyeti
Bana da "eee 5 yıldır okuldasın orda eş de bulamadın iş de bulamadın" diyorlar. Yaşım 22. Ne desek boş. Zaten atanamıyorum diye dert ediyorum, bir de sevgilimin olmayışını bana dert ettirecekler. Çok bunaldım ben de. Sizi çok iyi anlıyorum
Kilona dair kendilerince iyi niyet güderek tavsiye vermek istemişler. Buna çok bozulup alınmışsın belli haklı da olabilirsin ama Seninde üni okuyorum diye bu insanlara aşağılayıcı tavır takınman hiç hoş değil. Sonuçta o teyzelerin döneminde ne okumak vardı ne kadına ayakları üzerinde durmayı öğretmek.Sanki biz o üniversiteye sevgili bulmak için gidiyoruz vize final büt derken atanma derdini nerden bilecekler bunlar kendileri çocukken çocuk doğurmuş kişiler tek gayeleri koca parası yiyip,koca beklemek.
aslinda yasi buyuk diye herkes hurmeti de haketmiyor arkadasim.eger senin aklinda evlilikle ilgili boyle bir endise yoksa birak saygisizlik et ver cevabini.nolucak.cunku es adayi bulursun begenmezler.evlenirsin yasadigin hayata laf ederler.cocuk yok mu derler.derler de derler hayat boyu.o yuzden biraz "edepsiz" olmak lazim.tabii bir anda olmuyor bu isler.ama bir yerden de baslamak lazim.ayrica evlilik kader kismet yasla ilgisi yok.erkeni geci yok.hayati dolu dolu mutlu bir sekilde yasamak onemli.ben 25imde evlendim.27de anne oldum.ama cok erkenmis diye dusunuyorum su an :)Arkadaşlar 23 yaşındayım 25 yaşında üniversite eğitimim son bulacak çevremdeki bazı kişilere özel hayatım dert olmuş durumda.Bunu diyenler de benden yaşça büyük teyzeler.Hepsi de kızım kendine bak zayıfla okul bittiğinde evlenemezsin falan diyorlar bunu diyenler Allahtan çok değiller ama yaşlarına hürmeten ağır konuşamıyorum.Hiçbiriyle konuşmak istemiyorum.Bunlar memleketteki komşular,akrabalarımın arkadaşları vs.Ailem bile böyle garip sözde tavsiye vermiyorken bunlar canımı sıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?