23 Yaşındasın Sevgilin Yok Evlenemeyeceksin

Erken evlenenlere de saygım var ama erkenden evlenip çocuk sahibi olmak marifet düşüncesi içindeler.
Erken evlenmek gec evlenmek mesele degil. Henuz hayatinda karar verdigin onayladigin sevdigin biri yokken yasin geldi diye sana evlilik baskisi yapmalari. Evlilik baskisi icin yasin cok genc !!

Sanki biz o üniversiteye sevgili bulmak için gidiyoruz vize final büt derken atanma derdini nerden bilecekler bunlar kendileri çocukken çocuk doğurmuş kişiler tek gayeleri koca parası yiyip,koca beklemek.

İkinci bebekten önce ilk bebekten sonraki ilk soru: bebek emiyor mu?sütün yetiyor mu

Ya çok ayıp değil mi
Çok hadsizce sorular bunlar bence
Lafa gelince lafta herkesi ayıplıyor bu teyzeler
Ama kendileri cinsel hayata, sütüne, memene kadar konuşuyorlar
Ben olsam utanırım ha böyle bir şey demeye

Sanki biz o üniversiteye sevgili bulmak için gidiyoruz vize final büt derken atanma derdini nerden bilecekler bunlar kendileri çocukken çocuk doğurmuş kişiler tek gayeleri koca parası yiyip,koca beklemek.

Benim korkum evlenememek değil de sevdiğim düzgün biriyle evlenememek
Yani ya doğru bir insanla olmazsa da bdvdeki konulardaki gibi acı çekersem yoksa bence aranınca evlenecek nikah basacak insan çok herkes arıyor

Benim korkum evlenememek değil de sevdiğim düzgün biriyle evlenememek
Yani ya doğru bir insanla olmazsa da bdvdeki konulardaki gibi acı çekersem yoksa bence aranınca evlenecek nikah basacak insan çok herkes arıyor
Benim korkum da bu.Evlenmek için evlenmek istemiyorum yoksa o evlilik adeta bir zindan olur.

Ya çok ayıp değil mi
İyi niyetli dahi olsa ben keşke çocuk yapsanız sorusuna da karşıyım.Milletin özel hayatı hayır belki de olmuyordur ya da kendileri istemiyordur.Çok istiyorsanız siz doğurun demek geliyor içimden.

Ya çok ayıp değil mi
Ayıp tabii ki ama ortalama sosyal seviyemiz bu millet olarak:) genlerimize işlemiş sanırım.ben de çok utanirim ve incitmekten korkarım .insan evde kalabilir uygun eş bulamazsa...bebek de olmayabilir ki ben kaç tedavi gördüm de oldu oğlum...emzirme işine gelince annenin sütü gelmeyebilir az gelebilir ve bebek emmeyebilir.

İyi niyetli dahi olsa ben keşke çocuk yapsanız sorusuna da karşıyım.Milletin özel hayatı hayır belki de olmuyordur ya da kendileri istemiyordur.Çok istiyorsanız siz doğurun demek geliyor içimden.

Ay evet çok çirkin ya
Sorsan cinsellik tü ka ka toplumda
Ama evlenince ağzının ayarı kaçıyor insanların

Benim korkum da bu.Evlenmek için evlenmek istemiyorum yoksa o evlilik adeta bir zindan olur.

İnşallah düzgün birine aşık olabilirsem

Sağlıkla büyüsün oğlunuz inşallah
Bize de doğru düzgün adam gelsin de aşık olalım

İnsanlar konuşur konuşuur konuşur...Takmayacaksın hiçbirini hayatı kendi istediğin gibi yaşa.

Sağlıkla büyüsün oğlunuz inşallah
Bize de doğru düzgün adam gelsin de aşık olalım
Tşk ederim.hayirli birer esle size de nasip olsun sağlıklı bir evlat:) aşk gelir gecer...sevdiginiz ve değer yargılarınizin uyduğu biriyle evlenin.

Kardeş bu muhabbet,bu cümle 5-10 dk sürüyo. Sense ömrü bi kere yaşıyosun. Saçma sapan videoya rasgelmiş gibi "ıyy ne saçma hayatımdan 5 dk gitti" de geç(içinden) Zaten samanyolu galaksisinde duran bilmemkaç yıl yaşında açlık,savaş görmüş dünyamızda, beyin savaşlarının yapıldığı 21. Yüzyılda sorun zaten koca bulmak,herif donu yıkamak. İnsanın varoluşunu çocuk yapmaya ve evlenmeye indirgeyen beyinsizlerle yaşamak asıl sorun. 23 yaş da hiçbişey. Mezun ol iş bul gez toz bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…