Ayy inşallah öyledir. Çoğu kişi erken testbyapmis korkumdan öyle birseye cesaret edemedim.. bi önceki tedavide pozitif görmüştüm bekleme sürecinde çok yoğun adet ağrısı yaşamıştım böyle ağrısız geçmesi bazen modülü çok dusuruyorBende aynı durumdayım hatta bugün işe başladım hafif kasık ağrım var ama iyiye yormaya çalışıyorum onun haricinde dediğiniz gibi transfer olmamış gibiyim bende umarım bebişlerimiz sakinliği seviyordur o yüzden belirtileri yoktur
Bende de belirti kalmadı hiç olumlu hissetmiyorum ilk denememdi hayırlısı olsunAyy inşallah öyledir. Çoğu kişi erken testbyapmis korkumdan öyle birseye cesaret edemedim.. bi önceki tedavide pozitif görmüştüm bekleme sürecinde çok yoğun adet ağrısı yaşamıştım böyle ağrısız geçmesi bazen modülü çok dusuruyor
Bazen arastirinca agri olunca negatif olucak diye korkuyorum diye yazanlar olmuş, çok hafif belirti yaşayıp pozitif sonuç almış biri. Bende korkuyorum ama öyle kestirip atmayın bence. Tesk gününüz ne zmn?Bende de belirti kalmadı hiç olumlu hissetmiyorum ilk denememdi hayırlısı olsun
Yarın canım. Kaset test falan da yapmadım. Sizin ne zamanBazen arastirinca agri olunca negatif olucak diye korkuyorum diye yazanlar olmuş, çok hafif belirti yaşayıp pozitif sonuç almış biri. Bende korkuyorum ama öyle kestirip atmayın bence. Tesk gününüz ne zmn?
Ayın 8inde öğrenecekler 3 4 kişi olduk galiba inşallah bayramımız olur o günAyyy sizin gün bitmiş hadi inşallah güzel haber alırsınız yarın. Benim ki ayın 8 inde... Gün geçmiyor sanki
Insallah kendime o kadar dedim arastirma yapmiycam falan diye yine dayanamadım burda buldum kendimi... ne kadar zor süreç Allah düşmanıma yaşatmasın diye dua ediyorumAyın 8inde öğrenecekler 3 4 kişi olduk galiba inşallah bayramımız olur o gün
2. denemeniz sonradan neden olumsuz oldu pekiBenim de 3. Denemem ve sifir belirtiAma benim 2. Transferim de de hic belirti olmamisti ve tutmustu. Onu bilmeme ragmen insan belirti ariyor
Kesinlikle çok haklısınızInsallah kendime o kadar dedim arastirma yapmiycam falan diye yine dayanamadım burda buldum kendimi... ne kadar zor süreç Allah düşmanıma yaşatmasın diye dua ediyorum
Benimki ayın 8inde.. inşallah güzel haberler alırsınız yarınYarın canım. Kaset test falan da yapmadım. Sizin ne zaman
UmarımBenimki ayın 8inde.. inşallah güzel haberler alırsınız yarın
Azospermi benim esim. Embriyo 5 gune gelmesine ragmen genetiginde problem varmis ve cok siddetli bir kanama ile dusuk yasadim. Biyopsi yapildi sonra kurtajdan sonra ve sebebi bu oldugu soylendi.2. denemeniz sonradan neden olumsuz oldu peki
Bende 8. İnde ogrenecegimAyın 8inde öğrenecekler 3 4 kişi olduk galiba inşallah bayramımız olur o gün
Evet benim de okuduguma gore oyle. Ama en yakin ornegi benim. 2. Denemem de sifir belirti idi ve olumluydu kesinlikle belirtiyle alakasi yok. Ama ona ragmen ben de umutsuzluga kapiliyorum.Belirti normal mi değil mi onu da bilmiyorum genelde pozitif alanların belirtileri az da olsa olmuş
Koldan yapılabiliyorProlutex kullanan var mı kızlar ben göbekten yapıyorum günde 2 kez artık göbeğime dokunmaya bile korkar oldum başka yerden de yapılabiliyor mu acaba
Bu sefer herşey daha güzel ilerlesin inşallah çektiğiniz bütün zorluklar bu kez son bulsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAzospermi benim esim. Embriyo 5 gune gelmesine ragmen genetiginde problem varmis ve cok siddetli bir kanama ile dusuk yasadim. Biyopsi yapildi sonra kurtajdan sonra ve sebebi bu oldugu soylendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?