Arkadaşlar çok teşekkür ederim inanın beklemiyordum ve burda sürekli belirti arıyordum burda yazan belirtiler bende olmadığı içinde canım çok sıkılıyodu. Zaten bir kaç gündür ağlama krizlerim vardı.Asla belirti falan aramayın
Arkadaşlar çok teşekkür ederim inanın beklemiyordum ve burda sürekli belirti arıyordum burda yazan belirtiler bende olmadığı içinde canım çok sıkılıyodu. Zaten bir kaç gündür ağlama krizlerim vardı.Asla belirti falan aramayın
Kızlar çok güzel haber verdiniz Allahım sağlıkla kucağınıza aldırsın çok sevindim maşallah 8 Aralık günü de bizde böyle güzel haberler veririz inşallah
Kızlarrrr gebelik olumsuz olan kımm varsa mutlaka sayfama gelın gebe kalmanız ıcın ucretsız nefes ve medıtasyon calısması yaptırıcam tanıdıklarınız varsa gebe kalmak ıcın ugrasan söyleyın mutlaka temız beden temız ruh temız zıhın lazım bıze butun kadınlara umut olsun ıstıyorum bende pozıtıf haberımı aldım şükürler olsun kadınlarımıza destek olmak ıstıyorum bu sürecte ınst didemiledönüşüm
Canım benimde aynı şekilde t+8 de 35 çıktı. Ben 6. Gün tutunduğunu hissettim yerleşme kanamam oldu o yüzden değeri normal buluyorum. Seninde geç tutunmuş olabilir normal önemli olan artışıymış ona bakacağız içini ferah tut
Canım benimde aynı şekilde t+8 de 35 çıktı. Ben 6. Gün tutunduğunu hissettim yerleşme kanamam oldu o yüzden değeri normal buluyorum. Seninde geç tutunmuş olabilir normal önemli olan artışıymış ona bakacağız içini ferah tut
Benim de T +altıncı gün ve ertesi gün hafif kahverengi akıntı ve kasıklarımda adet sancısı gibi Sancım oldu. Ben de sizin gibi düşünüyorum içimi ferah tutayım bari :)