Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Kızlar çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla geçer hamileliğiniz ve kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebislerinizi inşallah.. bize de dua edin lütfen

Kızlarrrr gebelik olumsuz olan kımm varsa mutlaka sayfama gelın gebe kalmanız ıcın ucretsız nefes ve medıtasyon calısması yaptırıcam tanıdıklarınız varsa gebe kalmak ıcın ugrasan söyleyın mutlaka temız beden temız ruh temız zıhın lazım bıze butun kadınlara umut olsun ıstıyorum bende pozıtıf haberımı aldım şükürler olsun kadınlarımıza destek olmak ıstıyorum bu sürecte ınst didemiledönüşüm

Kızlar selam, 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer + 9. Gün kanda beta hcg 42.9 cıktı. Sizce olumlu bir değer mi

Kızlar selam, 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer + 9. Gün kanda beta hcg 42.9 cıktı. Sizce olumlu bir değer mi
Canım benimde aynı şekilde t+8 de 35 çıktı. Ben 6. Gün tutunduğunu hissettim yerleşme kanamam oldu o yüzden değeri normal buluyorum. Seninde geç tutunmuş olabilir normal önemli olan artışıymış ona bakacağız içini ferah tut

Benim de T +altıncı gün ve ertesi gün hafif kahverengi akıntı ve kasıklarımda adet sancısı gibi Sancım oldu. Ben de sizin gibi düşünüyorum içimi ferah tutayım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…