- 21 Aralık 2024
- 34
- 39
- 3
- 36
Cnm kaçıncı gün transferin acabaaaBelli olan yok mu kizlar cok merak ediyorum sizleri de
Hayırlı olsun çok çok çok sevindmmmmmmm benimde çıkmak üzereAllah im nolur sizlerin de olumlu ciksin hep birlikte mutlu olalim
28 kasimda 2 tane 5. Gun embriyosu bitanemCnm kaçıncı gün transferin acabaaa
Hadi guzel haberlerleHayırlı olsun çok çok çok sevindmmmmmmm benimde çıkmak üzere
Ay harika muhtemelen ikisi de seninle28 kasimda 2 tane 5. Gun embriyosu bitanem
Sakin uzulme mutlaka zamanini bekliyordurBenim olmadı kızlar negatif geldi. İnşallah kalan arkadaşların sonuçları güzel gelir.
Oleyyyyy allahim cok sevindimmAy harika muhtemelen ikisi de seninleo zaman 2.de benden gelsin 28 Kasım tek emrbriyo beta hcg 357
Umarım gönlündeki en kısa sürede gerçekleşir mutlaka zamanına esir her nasipBenim olmadı kızlar negatif geldi. İnşallah kalan arkadaşların sonuçları güzel gelir.
Vallahi ben deeOleyyyyy allahim cok sevindimm
İlk değere takılmayın 2.değerde 2 kat artışı görmelisiniz..Benimde 12.günüm 29.2 çıkmış düşük mü acaba
Dr ne dedi cnm, hemen moralini bozma bazen 1 tanesi tutunamadığında vs oluyor çünkü artış var %50 neredeyseYa kızlar benim değerim 9.gun 209 du, bugün 11.gun değeri 297 çıktı. Biraz moralim bozuldu. Düşmemiş ama yeterli de artmamis. İki embriyo transferiydi
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım en kısa sürece kalbinizden geçen güzel haberler sizi bulsunBenimde olmadı. İkinci transferimdi ve yine negatif
Çok zor gerçekten dayanamıyorum artık hiçbir sebep olmaması da ayrı sinirimi bozuyor hiç anne olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım iyiceHakkınızda hayırlısı olsun umarım en kısa sürece kalbinizden geçen güzel haberler sizi bulsun
doktor da benzer şeyler dedi, iki embriyo transfer olduğu için biri devam edememis olabilir dedi. Çarşamba yeniden kan vericemDr ne dedi cnm, hemen moralini bozma bazen 1 tanesi tutunamadığında vs oluyor çünkü artış var %50 neredeyse
Görünüş öyle görünüyor canım hiç kalbini sıkma şimdiden çünkü artış var hani 10-20 olsa üzül diyeceğim ama biri devam ediyor gibi güzel gelecek kalbini sıkma haberini mutlaka ver olur mudoktor da benzer şeyler dedi, iki embriyo transfer olduğu için biri devam edememis olabilir dedi. Çarşamba yeniden kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?