24+4 haftada bebek hareketleri

Sgundez

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
318
133
18
42
Merhaba kızlar 24+4teyiz ve kıpır kıpır olan bebeğim bugün neredeyse hiç hareket etmedi.hemen evham yapmak istemiyorum.var mi aynı şeyi yaşayan

Benimde kipir kipirdi bugun cok hareketsiz bence normal hic endise etmedim arada hissettim ama ben sen hic hissetmedinmi

Benimde kipir kipirdi bugun cok hareketsiz bence normal hic endise etmedim arada hissettim ama ben sen hic hissetmedinmi
Hiç tekme atmadı ama minik bir kıpırdanma hissettim.tatlı yedim uzandım bekliyorum.sabah ilk iş sağlık ocağına gitmek olacak sanirim

Doopler cihazim var kalp sesini duyuyorum çok derinden ama ,Allah korusun, kordon dolanma yüzünden bebeğini kaybedenler oluyor bu haftalarda o yüzden bosveremiyorum.

Hiç tekme atmadı ama minik bir kıpırdanma hissettim.tatlı yedim uzandım bekliyorum.sabah ilk iş sağlık ocağına gitmek olacak sanirim
Saglik ocagina gitme daha beter ederler pskolojini onlarin cihazlari cok basit ve kalp atisini bebegin pozisyonuna göre duyamıyolar gideceksen uzmana git ama acele ediyosun bence uzan dinle kendini hareket edicektir bebegn endiseye gerk yok bence hemen

Teşekkür ederim haklısın evham yapıyorum galiba.sabah ola hayrola

Canım 2 saat içinde 9 hareket hissedersen hiç sıkıntı yok diye okumuştum.

2 gün hic hareket olmazsa öyle git..Günde en az 5 kez hareketini sayman gerekiyor..İçin rahat olsun birşey yoktur umarım saat 20-23 arası daha çok hareketler olurmuş ama ben genelde gece yattığımda hissediyorum:))

Çikolata çok işe yarıyor.. bende senin gibi evhamlıyım gün içinde mutlaka kıpırdıyordur ama sürekli hareket halinde olduğum için duyamayabiliyorum 1 dilim çikolata yiyip yarım saat hareketsiz duruyorum kendimi dinliyorum başlıyor zaten hemen kıpır kıpır :)

Naptn canm duzeldimi bebis hareket etmeye başladmi

belki uyumuştur falan annelik ne kadar zor Rabbim tüm olumsuzluklardan korusun inşallah doğana kadar acıdan çok sitres yaşayacağız galiba.İnşallah her şey yolundadır.

Merhaba kızlar 24+4teyiz ve kıpır kıpır olan bebeğim bugün neredeyse hiç hareket etmedi.hemen evham yapmak istemiyorum.var mi aynı şeyi yaşayan
canım o haftalarda bende de olmuştu bende telaş yaptım. Ama akşama hareketlerini hissettim. Çalışıyorsan eğer gün içinde zaten pek hissedemiyordun. Bu evrelerdebirde çok uyuyorlar sanırım

canım o haftalarda bende de olmuştu bende telaş yaptım. Ama akşama hareketlerini hissettim. Çalışıyorsan eğer gün içinde zaten pek hissedemiyordun. Bu evrelerdebirde çok uyuyorlar sanırım
Şimdi ağzımdan aldın lafı benden uzun yaşıycaksınız. Ben dayanamayıp hastaneye gitmştim hatta biraz abartıp Ama doktorum demişti artık belli bi zamanda uyuyup uyanıyo demişti bende bırakmıştım çünkü akşamları oğlum tek kişilik parti veriyo içerde

biz anneler evhamlanıyoruz işte. Bizimki de 3 akşamdır parti veriyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…