Yok mu cevap verecek kimse
Hiç tekme atmadı ama minik bir kıpırdanma hissettim.tatlı yedim uzandım bekliyorum.sabah ilk iş sağlık ocağına gitmek olacak sanirimBenimde kipir kipirdi bugun cok hareketsiz bence normal hic endise etmedim arada hissettim ama ben sen hic hissetmedinmi
Saglik ocagina gitme daha beter ederler pskolojini onlarin cihazlari cok basit ve kalp atisini bebegin pozisyonuna göre duyamıyolar gideceksen uzmana git ama acele ediyosun bence uzan dinle kendini hareket edicektir bebegn endiseye gerk yok bence hemenHiç tekme atmadı ama minik bir kıpırdanma hissettim.tatlı yedim uzandım bekliyorum.sabah ilk iş sağlık ocağına gitmek olacak sanirim
Teşekkür ederim haklısın evham yapıyorum galiba.sabah ola hayrolaSaglik ocagina gitme daha beter ederler pskolojini onlarin cihazlari cok basit ve kalp atisini bebegin pozisyonuna göre duyamıyolar gideceksen uzmana git ama acele ediyosun bence uzan dinle kendini hareket edicektir bebegn endiseye gerk yok bence hemen
Tekme,dönme yok.sadece kipirdandi.Tek bir hareket bile mi olmadı Can'ım?
Tekme,dönme yok.sadece kipirdandi.
:) tamam teşekkürlersol tarafına yat canim, süt ayran iç bakalım bekle , bazen bana da oluyor ama ertesi gün düzeliyor yarın da takip et olur mu ?ve mutlaka not al saatlerini olurda doktora gidersen net bilgi ver
canım o haftalarda bende de olmuştu bende telaş yaptım. Ama akşama hareketlerini hissettim. Çalışıyorsan eğer gün içinde zaten pek hissedemiyordun. Bu evrelerdebirde çok uyuyorlar sanırımMerhaba kızlar 24+4teyiz ve kıpır kıpır olan bebeğim bugün neredeyse hiç hareket etmedi.hemen evham yapmak istemiyorum.var mi aynı şeyi yaşayan
Şimdi ağzımdan aldın lafı benden uzun yaşıycaksınız. Ben dayanamayıp hastaneye gitmştim hatta biraz abartıpcanım o haftalarda bende de olmuştu bende telaş yaptım. Ama akşama hareketlerini hissettim. Çalışıyorsan eğer gün içinde zaten pek hissedemiyordun. Bu evrelerdebirde çok uyuyorlar sanırım
Şimdi ağzımdan aldın lafı benden uzun yaşıycaksınız. Ben dayanamayıp hastaneye gitmştim hatta biraz abartıpAma doktorum demişti artık belli bi zamanda uyuyup uyanıyo demişti bende bırakmıştım çünkü akşamları oğlum tek kişilik parti veriyo içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?