- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi denizlililili
-
Evet, kendi suçluluğunu bastırmak için hala beni ve ailemi suçluyor...Ne güzel güçlü durmussun. O ise bitmiş tükenmiş suclamak sucluluk duygusunu bastirmaktandir. Umarim kolay geçer bu zor gunler
Maalesef... Hala beni ve ailemi suçluyor...eski konunuzu okudum, bencilliğin ötesinde bir insan hala ben diyor.
Şimdiye kadar hep ben alttan almıştım... Haklı olsam bile ilk ben adım atmıştım.. Hataymış... Şimdi farkına varıyorum ve bu farkındalıkla hareket ediyorum... Buyüzden inanamıyor, başkasını bulduğumu falan düşünüyor olabilir...Manyak midir nedir baskasini bulmus olabilirsin ne ya. Ne diyecegini sasirmis. Cok bekler daha isten donunce ayakkabilarina bakar.
Aileniz sahip çıkmasaydı, arkanızda durmasaydı meydan bana kalsaydı da istediğim gibi davranabilseydim sana demek istemiş aslında... Hiç üzülmeyin... Gelmiş, geçmiş olsun... Yeni bir hayat kurmak o kadar da zor değil..Hiç geri adım atmayın...Evet, kendi suçluluğunu bastırmak için hala beni ve ailemi suçluyor...
Ailen olmasaydı mutluyduk ne demek? Ailemin ona yaptığı birşey yoktuki sahiplenmekten başka...
Umarım, umarım en kısa sürede biter ve ikimizde yolumuza bakarız...
Maalesef... Hala beni ve ailemi suçluyor...
Hakettim mi ben bunları? Mutlaka bir sebebi var yaşadıklarımın... Ama inşallah sonrasının iyi olacağına inanıyorum...
alttan aldığın zaman karşıdaki kendini kral zannediyor. haksız olsan bile alttan almayacaksınŞimdiye kadar hep ben alttan almıştım... Haklı olsam bile ilk ben adım atmıştım.. Hataymış... Şimdi farkına varıyorum ve bu farkındalıkla hareket ediyorum... Buyüzden inanamıyor, başkasını bulduğumu falan düşünüyor olabilir...
Umarım:)Şöyle konuşmanızın seyrine baktım da eşiniz suçluluk ve pişmanlık hissini bastırmak için söyleyebileceği herşeyi söylemiş. Karşılık verip suçlayıcı konuşmalar yapmamanız çok iyi olmuş, bu iyice oturmuştur içine. Kararlılığınız onu hayrete düşürmüş farkediliyor. Umarım sizin için en güzeli olur.
Daha önce yaptıklarını vurmadım yüzüne... Gerek yoktu öyle bir tartışma ortamına... Onun yükselmesine fırsat vermedim, istediğini elde edemedi...Daha önceden onların yaptıklarını söylediyseniz yani kabul etmese de hatalarını biliyorsa en güzelini yapmışsınız. Beter olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?