24 gün sonra çıkageldi...

denizlililili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
5.717
2.374
198
24 gün sonra çıkageldi kızlar...

Kendimi bu kadar güçlü bilmezdim, ağlamadım karşısında...

Benim hayallerimi yıktın dedi, madem bunu kafaya koymuştun neden başta bitirmedin dedi... Benim hayallerimden bahsetmedi tabi... Ona göre kandırmışım ben onu... 6 sene boyunca bizim hiç problemimiz yoktu, ailen işin içine girince bu hale geldik dedi... Kendi ailesinin hatalarını es geçti tabi... Yine ailemi suçladı yani...

Karşılık vermedim ona... Senin ailende onu yapmıştı bunu yapmıştı demedim... Öyle veya böyle yaşanması gerekiyormuş dedim... İleride daha kötü olmasındansa şimdi bitmesi hem senin için hem benim için hemde ailelerimiz için daha hayırlı dedim...

Her gün işten geldiğimde belki gelmişsindir diye ayakkabılarına baktım dedi... Ama 3 hafta boyunca hiç özür dilemedin, gelip benim gönlümü almadın demedim...

Tükenmişim artık dedim, yorulmuşum... Mücadele etmekten, alttan almaktan, değer görmemekten yorulmuşum...

Suçladı beni... Senin zaten düşüncelerinde varmış boşanmak dedi, kafaya koymuşsun dedi... Kendi saygısızlıklarını hiç dile getirmedi...

Benim annem hasta oldu sen gidince dedi... Benim annemin mutsuzluklarını, çağırdığı her seferinde gitmeyerek, telefonlarını açmayarak uğradığı hayal kırıklıklarını unuttu...

Bana destek olun kızlar... Onun karşısında dik durdum, asla başımı öne eğmedim, kararlılığımı gösterdim ama konuşma bitince ve gidince elim ayağım titremeye başladı...

Anlaşmalı boşanma en doğrusu, benim soyadımı taşıyosun, soyadımla hareket etmeni istemiyorum dedi.. Belkide şuan bile bulmuş olabilirsin birini, oyüzden bukadar kararlı olabilirsin dedi...

Herşeyi halledelim dedim ondan sonra bi dilekçeyle biter zaten dedim.. Benim çektiğim kredi var, araba almıştık, krediyi kapatalım, evden eşyalarımı alayım ondan sonra direkt bitiririz dedim... Bana güvenmiyomusun diye birşeyler geveledi...

Nasıl yazdığımı bile bilmiyorum şuanda, yanlış cümleler kurduysam kusura bakmayın lütfen... Sebebini eski konumdan okuyabilirsiniz...

Neden ailesine masraf yaptırmışım bukadar... Senin ailen masraf yapmadığı için umurlarında değil dedi...

Düğün zamanı çoğu şeyimi kendim yaptım... Eşyalarımı kendim aldım büyük oranda, hatta kınada erkek tarafı çerez alması gerekirken almamalarına rağmen gittim ben aldım, aileme onlar aldı dedim... Bu ve bunun gibi bi sürü şey...

Benim ailem değil ben kendim masraf yaptım ve bu benim kararım dedim...

Ne güzel güçlü durmussun. O ise bitmiş tükenmiş suclamak sucluluk duygusunu bastirmaktandir. Umarim kolay geçer bu zor gunler
Evet, kendi suçluluğunu bastırmak için hala beni ve ailemi suçluyor...

Ailen olmasaydı mutluyduk ne demek? Ailemin ona yaptığı birşey yoktuki sahiplenmekten başka...

Umarım, umarım en kısa sürede biter ve ikimizde yolumuza bakarız...

Manyak midir nedir baskasini bulmus olabilirsin ne ya. Ne diyecegini sasirmis. Cok bekler daha isten donunce ayakkabilarina bakar.
Şimdiye kadar hep ben alttan almıştım... Haklı olsam bile ilk ben adım atmıştım.. Hataymış... Şimdi farkına varıyorum ve bu farkındalıkla hareket ediyorum... Buyüzden inanamıyor, başkasını bulduğumu falan düşünüyor olabilir...

Şöyle konuşmanızın seyrine baktım da eşiniz suçluluk ve pişmanlık hissini bastırmak için söyleyebileceği herşeyi söylemiş. Karşılık verip suçlayıcı konuşmalar yapmamanız çok iyi olmuş, bu iyice oturmuştur içine. Kararlılığınız onu hayrete düşürmüş farkediliyor. Umarım sizin için en güzeli olur.

Daha önceden onların yaptıklarını söylediyseniz yani kabul etmese de hatalarını biliyorsa en güzelini yapmışsınız. Beter olsun.

Aileniz sahip çıkmasaydı, arkanızda durmasaydı meydan bana kalsaydı da istediğim gibi davranabilseydim sana demek istemiş aslında... Hiç üzülmeyin... Gelmiş, geçmiş olsun... Yeni bir hayat kurmak o kadar da zor değil..Hiç geri adım atmayın...

Maalesef... Hala beni ve ailemi suçluyor...

Hakettim mi ben bunları? Mutlaka bir sebebi var yaşadıklarımın... Ama inşallah sonrasının iyi olacağına inanıyorum...

tabiki hak etmedin, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra
alttan aldığın zaman karşıdaki kendini kral zannediyor. haksız olsan bile alttan almayacaksın
tabi bu alttan alan insan nasıl böyle oldu diye inanamadı. ömür boyu onun kölesi olacağınızı zannetmiş, buna inandırmış kendini. hala ayaklarına kapanıp ben ben ben diyorsa boşver, bugünlerde, bu acı da geçer, ilerde hatırlamazsın bile.

Böyle bir adama sen bir armağanmışsın. Senin naif ve alttan alan haline o kadar alışmış ki bu dik duran kadın karşısında ezilmiş de ezilmiş. Sen sessiz kaldıkça saldıramamış en fazla saçmalamış.

Asla üzülme. Elinden geleni yaptın hatta ailen de yaptı. Mevzu kınadan çıkmıştı. Şimdi tüm erkek tarafını kayinvalidene davet et. Biraz da kına yolla. Doyasıya yaksınlar. 1-2 ay sonrada eşine ağrı kesici gönder. Başını duvarlara çok vuracağı için iyi gelir.

Gene boşanmakla tehdit edip, evliliğin ilk yılında kadını tabiri caizse kulba sokmaya çalışan bir erkek ve gene kıstırılmış bir kuyruk. Valla bu siteyi bu yüzden çok seviyorum. Arkadaşım eşinin pişmanlığının tarifi yok ayakkabılarına bakıyormuş her gün geldin mi diye :) Hem hatasının farkında hem de erkekliğe mok sürmüyor.. Kararlı olmaya devam et daha çok gelecek kapına. Sakın gerilme, evliliğin ilk yılı herkes için güç savaşı gibi bir şey oluyor ve tebrik ediyorum sen kazandın.

Elin sacma sapan bir insan kesinlikle ailesi gibi. Bir an önce kurtul en kısa yoldan. Tamamen haksız bir de adım bekliyor. Özür dilese de boş gerçi uzak dur sen canım. Bunlarla bir ömür geçmez.

Umarım:)

Şok oldu tavrıma... Şimdiye kadar herşeyi alttan alan, tamam diyen kadın yoktu karşısında... Onun seviyesine düşüp istediği karşılığı da vermedim... Kadınlar kulübünün etkisi çok büyük bu duruşumda... Alttan almamak, taviz vermemek gerektiğini öğrendim

Daha önceden onların yaptıklarını söylediyseniz yani kabul etmese de hatalarını biliyorsa en güzelini yapmışsınız. Beter olsun.
Daha önce yaptıklarını vurmadım yüzüne... Gerek yoktu öyle bir tartışma ortamına... Onun yükselmesine fırsat vermedim, istediğini elde edemedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…