- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi denizlililili
-
En mantiklisini yaptın canisi o seni hiç hak etmedi kesinlikle iyi oldu ona hiç üzülme hiç hemde o seni geri döner yapamaz diye düşündü ama ne oldu yaptın işte24 gün sonra çıkageldi kızlar...
Kendimi bu kadar güçlü bilmezdim, ağlamadım karşısında...
Benim hayallerimi yıktın dedi, madem bunu kafaya koymuştun neden başta bitirmedin dedi... Benim hayallerimden bahsetmedi tabi... Ona göre kandırmışım ben onu... 6 sene boyunca bizim hiç problemimiz yoktu, ailen işin içine girince bu hale geldik dedi... Kendi ailesinin hatalarını es geçti tabi... Yine ailemi suçladı yani...
Karşılık vermedim ona... Senin ailende onu yapmıştı bunu yapmıştı demedim... Öyle veya böyle yaşanması gerekiyormuş dedim... İleride daha kötü olmasındansa şimdi bitmesi hem senin için hem benim için hemde ailelerimiz için daha hayırlı dedim...
Her gün işten geldiğimde belki gelmişsindir diye ayakkabılarına baktım dedi... Ama 3 hafta boyunca hiç özür dilemedin, gelip benim gönlümü almadın demedim...
Tükenmişim artık dedim, yorulmuşum... Mücadele etmekten, alttan almaktan, değer görmemekten yorulmuşum...
Suçladı beni... Senin zaten düşüncelerinde varmış boşanmak dedi, kafaya koymuşsun dedi... Kendi saygısızlıklarını hiç dile getirmedi...
Benim annem hasta oldu sen gidince dedi... Benim annemin mutsuzluklarını, çağırdığı her seferinde gitmeyerek, telefonlarını açmayarak uğradığı hayal kırıklıklarını unuttu...
Bana destek olun kızlar... Onun karşısında dik durdum, asla başımı öne eğmedim, kararlılığımı gösterdim ama konuşma bitince ve gidince elim ayağım titremeye başladı...
Anlaşmalı boşanma en doğrusu, benim soyadımı taşıyosun, soyadımla hareket etmeni istemiyorum dedi.. Belkide şuan bile bulmuş olabilirsin birini, oyüzden bukadar kararlı olabilirsin dedi...
Herşeyi halledelim dedim ondan sonra bi dilekçeyle biter zaten dedim.. Benim çektiğim kredi var, araba almıştık, krediyi kapatalım, evden eşyalarımı alayım ondan sonra direkt bitiririz dedim... Bana güvenmiyomusun diye birşeyler geveledi...
Nasıl yazdığımı bile bilmiyorum şuanda, yanlış cümleler kurduysam kusura bakmayın lütfen... Sebebini eski konumdan okuyabilirsiniz...
Geçmezmiş gerçekten, çok şükür geç olmadan gördüm yüzlerini..Şimdi okudum eski konuları. Böyle bir terbiyesizle ömür geçmezmiş hakikaten, verilmiş sadakanız varmış.
Sen hem karına kalk evden git eşyalarını topla diyeceksin hem de özür bekleyeceksin. Oldu gözlerim doldu!!!
Çok tşk ederim:) en büyük şansım ailem... Çok şükür rabbime... İyiki varlar...Aileniz sahip çıkmasaydı, arkanızda durmasaydı meydan bana kalsaydı da istediğim gibi davranabilseydim sana demek istemiş aslında... Hiç üzülmeyin... Gelmiş, geçmiş olsun... Yeni bir hayat kurmak o kadar da zor değil..Hiç geri adım atmayın...
inşallah canım... Umutluyum gelecek günlerden.. Derslerimi aldım, adımlarımı ona göre atıcam bundan sonra...tabiki hak etmedin, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra
alttan aldığın zaman karşıdaki kendini kral zannediyor. haksız olsan bile alttan almayacaksın
tabi bu alttan alan insan nasıl böyle oldu diye inanamadı. ömür boyu onun kölesi olacağınızı zannetmiş, buna inandırmış kendini. hala ayaklarına kapanıp ben ben ben diyorsa boşver, bugünlerde, bu acı da geçer, ilerde hatırlamazsın bile.
Çok tşk ederim, tebessüm ederek okudum yorumunuzu:)Böyle bir adama sen bir armağanmışsın. Senin naif ve alttan alan haline o kadar alışmış ki bu dik duran kadın karşısında ezilmiş de ezilmiş. Sen sessiz kaldıkça saldıramamış en fazla saçmalamış.
Asla üzülme. Elinden geleni yaptın hatta ailen de yaptı. Mevzu kınadan çıkmıştı. Şimdi tüm erkek tarafını kayinvalidene davet et. Biraz da kına yolla. Doyasıya yaksınlar. 1-2 ay sonrada eşine ağrı kesici gönder. Başını duvarlara çok vuracağı için iyi gelir.
İnanki gelmesini istemiyorum kapıma... En kısa yoldan kurtulup yoluma bakmak istiyorum...Gene boşanmakla tehdit edip, evliliğin ilk yılında kadını tabiri caizse kulba sokmaya çalışan bir erkek ve gene kıstırılmış bir kuyruk. Valla bu siteyi bu yüzden çok seviyorum. Arkadaşım eşinin pişmanlığının tarifi yok ayakkabılarına bakıyormuş her gün geldin mi diye :) Hem hatasının farkında hem de erkekliğe mok sürmüyor.. Kararlı olmaya devam et daha çok gelecek kapına. Sakın gerilme, evliliğin ilk yılı herkes için güç savaşı gibi bir şey oluyor ve tebrik ediyorum sen kazandın.
Allahım uzak etsin beni böyle kötü insanlardan... Hepimizi uzak etsin...Elin sacma sapan bir insan kesinlikle ailesi gibi. Bir an önce kurtul en kısa yoldan. Tamamen haksız bir de adım bekliyor. Özür dilese de boş gerçi uzak dur sen canım. Bunlarla bir ömür geçmez.
Yok geri adım atmam canım... Bundan sonra haketmeyene haketmediği değeri vermem!...Ne guzel dik durmussunuz kesip atmissiniz geri adim atmayin
Çok şükür canım... Şimdi ayaklarım yere çok daha sağlam basıyor... Güzel günler beni bekliyo inşallahEn mantiklisini yaptın canisi o seni hiç hak etmedi kesinlikle iyi oldu ona hiç üzülme hiç hemde o seni geri döner yapamaz diye düşündü ama ne oldu yaptın işte
Maşallah Allah daim etsin mutluluğunu zu daha güzel olur inşallahÇok şükür canım... Şimdi ayaklarım yere çok daha sağlam basıyor... Güzel günler beni bekliyo inşallah
Şükrediyorum vallahi canım... Olgun bi insan olsaydı, ailesi bu kadar bencil ve kindar olmasaydı belki farklı olabilirdi durumlar ama insan 7sinde neyse 70inde de odur... Değişmezler, değişmezler, değişmezler...Eşiniz tam bir ergenmiş. Ailesi de şeytandan 5 dk önce doğmuş. Alırı benciller. İyi ki ayrılmışsınız, gerçekten üzülecek kafaya talacak hiçbir şey yok kurtulduğunuza şükredin.
İnşaAllah zuzucummmMaşallah Allah daim etsin mutluluğunu zu daha güzel olur inşallah
Oğlunun yuvası yıkılıyor, kadındaki tavıra bak!Kalkmış annesi hala "mümkünatı yok yüzyüze gelmemizin" demiş:
Teşekkür ederim sevgili hemcinsim, Allah'ın sevgili kuluymuşumki daha fazla geç olmadan, ben daha fazla yıpranmadan, hem bedenen hemde ruhen yara almadan bitiyor bu iş, farkına vardım birşeylerin...Sevgili hemcinsim gerçekten böyle bir karar vermene çok mutlu oldum.
Bosanma davan bittikten sonra bi sadaka ver bunlardan kurtuldugun için.
Gerçekten zaman gösterecek çok pişman olacaklar seni kaybettikleri için ama çok geç olacak.
Bence bundan sonra karşı tarafla muhatap olma avukatın halletsin.
Ayrıca da maddi haklarını da mutlaka al hatta manevi tazminat davası bile acabilirsin yaşattıkları şeyler ağır çünkü.
Ama neyse ki 8 ayda fark edip kurtulmayı seçmişsin.
Burada ki çoğu kadın gibi senelerini harcamayi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?