bu gün kızıma ilk defa dokundum çok ufak çok tatlı çok güzel bi kız ayrıntıları gece yazacam. allahım çok şükür
hamileliğimni 24 haftasında suyum geldiği için epidural sezeryanla 670gr. olan kızımı doğurdum.bu gün 41 günlük oldu. 920 gr. oldu minnoş kızım ama hala makinaya bağlı nefes alabiliyor.ama 2 gün önce doktorumuz çok umut kırıcı konuştu şimdiye kadar kendisi nefes almalıydı makinadan çıkartıyoruz 12 saat nefes alabiliyor sonra makinaya bağlıyoruz dedi.makinada kalmasıda ciğerleri açısından iyi değilmiş.tam kızım büyüyor artık derken doktordan gelen bu haber yıktı bizi daha kızımın yüzünü küvözde bile olsa görmedim kameradan görebiliyoruz bide hemşiresine flaşsız fotograf çektirdik. çok tatlı bi kızım var allahım onu bize bağışlasın diye dua ediyorum.
bu gün kızıma süt götürmeye gitmiştik. doktoruna durumunu sorarken ben hiç göremeyecek miyim kızımı dedim.doktor beyde saolsun alalım anneyi bebeğin yanına dedi. inanamadım çok korktum bide üzüldüm eşimi dışarıda bırakıp girdiğim için ama onu görünce herşeyi unuttum.çok ufacık elime alsam iki avucumun arası kadar. parmakları kürdan ama çok hareketli ellerini ayaklarını çok oynatıyormuş.ellerine ayaklarına saçlarına her yerine dokundum.Allahım onu bekliyorum bizi kavuştur diye dua ettim.bu benim 3 doğumum.16 yaşında oğlum var. 2ci doğumum aşırı kanamadan dolayı 5.5 aylıkken sonlandırıldı.bebeğimi hiç göstermeden gömdüler. ama kızımı çok iyi gördüm çok umutluyum kızım nefeste alacak küvözdende çıkacak inşallah. bu gün böyle çok sevinçli geçti yani benim için.kızımla tanıştım anlayacağınız.bu arada kızımın adı süreyya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?