hamileliğimni 24 haftasında suyum geldiği için epidural sezeryanla 670gr. olan kızımı doğurdum.bu gün 41 günlük oldu. 920 gr. oldu minnoş kızım ama hala makinaya bağlı nefes alabiliyor.ama 2 gün önce doktorumuz çok umut kırıcı konuştu şimdiye kadar kendisi nefes almalıydı makinadan çıkartıyoruz 12 saat nefes alabiliyor sonra makinaya bağlıyoruz dedi.makinada kalmasıda ciğerleri açısından iyi değilmiş.tam kızım büyüyor artık derken doktordan gelen bu haber yıktı bizi daha kızımın yüzünü küvözde bile olsa görmedim kameradan görebiliyoruz bide hemşiresine flaşsız fotograf çektirdik. çok tatlı bi kızım var allahım onu bize bağışlasın diye dua ediyorum.
saol cnm bak sana sunu söyleyeyim banim okadar cok tanıdıgım varki aynı seyleri yasamıs hatta ben hastanede yatarken böyle bir olay vardı ben cikmadan onlar cikmiştı.insallah allahım aynı sevinci sana yasatirAllah size sabır versin çok zor bir durum gerçekten bende bir iki kez kızımın artık yaşamayacağı hissine kapıldım. ama rabbim onu bu zamana kadar dayandırdı inşallah kucağımada alacağım kızımı kızımın durumu allahın izniyle her geçen gün iyiye gidiyor gibi ama anlamıyorsunuz birden bi sorun çıkıyor işte.bide hiç bilmediğimiz bir olay etraftada çok sık yaşanmadığı için bilgilenmekte zor bekliyoruz işte yarının nasıl geçeceği belli değil. bir gün güzel nefes alabiliyor kıstık makinayı diyorlar ertesi gün makinada kızınız diyorlar. bide göz muayenesini bekliyoruz işte.anlayacağınız zor bir süreç ama sonu iyi olacaksa katlanırım her zorluğa
iyi olacak inşallah ışıktan etkilenmesin diye bant takıyorlar onun iyiliği için benim kızım da 1 aya yakın bantlıydı sarılık için ışın aldığını söylediler..simasını bile anlayamazdık ağzında hortum 40 gün kaldı..hiç endişe etme drlar gerekeni yapıyordur.. kızım şimdi 9 aylık ve maşallahı var.. 27 hafta ile uyumlu 1190 gr dı ve 49 gün kaldı küvözde...seni kuzun da dayanacak hepsi geçecek inşallah...dün kızımın yine rop muayenesi vardı. bu sefer gözlerine iğneyle ilaç verdiler.45 dakikadan fazla ameliyathanede gözlerine damarları oluşsun diye mi yada açılsın diye mi ilaç verdiler tam bilemiyorum ne için olduğunu doktorlar hızlı hızlı bir şey söylüyor fakültede anlayamıyorsun bile.bu yaptıklarının sonucu pazartesi belli olacak yine kontrole gidecek fakülteye ama bir görseniz o küçücük gözlerine bide bandaj takmışlar yavrumun.inşallah sonucu iyi olur dünyasının karanlık olmasını istemiyorum allahım yavrumu aydınlığa çıkart diye dua ediyorum.çok zor bir süreç bunlar zaten yavrun yok yanında bide her gün yeni bir sorun çıkıyor.inşallah sorunları tek tek yeneceğiz kızımla birlikte hiç kötü düşünmek istemiyorum hep iyi düşüneyim iyi olsun diyorum
dün kızımın yine rop muayenesi vardı. bu sefer gözlerine iğneyle ilaç verdiler.45 dakikadan fazla ameliyathanede gözlerine damarları oluşsun diye mi yada açılsın diye mi ilaç verdiler tam bilemiyorum ne için olduğunu doktorlar hızlı hızlı bir şey söylüyor fakültede anlayamıyorsun bile.bu yaptıklarının sonucu pazartesi belli olacak yine kontrole gidecek fakülteye ama bir görseniz o küçücük gözlerine bide bandaj takmışlar yavrumun.inşallah sonucu iyi olur dünyasının karanlık olmasını istemiyorum allahım yavrumu aydınlığa çıkart diye dua ediyorum.çok zor bir süreç bunlar zaten yavrun yok yanında bide her gün yeni bir sorun çıkıyor.inşallah sorunları tek tek yeneceğiz kızımla birlikte hiç kötü düşünmek istemiyorum hep iyi düşüneyim iyi olsun diyorum
bu gün yine kızımın muayenesi vardı.perşembe günü yapılan iğnenin sonucunu öğrendik.doktor perşembeden bu yana bayağı gelişme olduğunu söyledi perşembe tekrar bakıp lazer ameliyat olacağını söyledi ama bu iğne çok geliştirmiş gözünü göz bebekleri oluşmuş damarlarda belirginleşmiş.ama sonunda kızınız kör olmasın diye uğraşıyoruz olursada gözleri yerinde olsun diye uğraşıyoruz dedi
81 gün sonra kızımı kucağıma aldım sonunda makidan çıkalı 10 günü geçti sadece oksijen takviyesi yapıyorlardı bu sabahta oksijeni kapatmışlar doktorumuz anneyi çağırıp kucağına verelim demiş hemen hastaneye gitti babası ben abisi hepimiz kucağımıza aldık güzeller güzelini allahıma çok şükür mucizesini gösterdi bize 24 haftalık 660 gr doğan kızım şimdi 1600 gr oldu kucağımı doldurdu darısı diğer annelerin olsun inşallah
81 gün sonra kızımı kucağıma aldım sonunda makidan çıkalı 10 günü geçti sadece oksijen takviyesi yapıyorlardı bu sabahta oksijeni kapatmışlar doktorumuz anneyi çağırıp kucağına verelim demiş hemen hastaneye gitti babası ben abisi hepimiz kucağımıza aldık güzeller güzelini allahıma çok şükür mucizesini gösterdi bize 24 haftalık 660 gr doğan kızım şimdi 1600 gr oldu kucağımı doldurdu darısı diğer annelerin olsun inşallah
nimmoşum doğalı tam 3 ay oldu bu gün allahıma çok şükür herşey yolunda gidiyor gibi.oksijen takviyesiyle nefes alabilsede kucağıma veriyorlar istediğimiz zaman alabiliyoruz odada seviyoruz. kilosu 1900 oldu. rop kontrolleri devam ediyor ama şimdilik iyiye gidiyor diyor doktor lazere gerek görmüyor.tek sorunumuz karnını doyurmayı öğrenmesi biberonu çekmeyi öğrenmesi gerekiyor.hep hortumla beslendiği için hazır hoşuna gidiyor herhalde çekmiyor biberonu ama öğrenecek inşallah.en yakın zamanda sizlere müjde kızımı eve getirdik demeyi diliyorum.destek olan herkeze teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?