Premature Bebekler 24 haftalık doğan kızım

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
cok gecmıs olsun canım ıns kızın evıne gelıcek.......rop muayenesı bellı oluyo benım kızlarımada dıoktror ılk muayenelerde cok kotu cok dıyıp dıyıp gıttı hatta bı keresınde amelıyata gerek var gelın dedı sonra bı dr arkadasıyla tekarar baktı ıyı dedı ve her hafta gectıkce kızlarım toparladı saskın oldugunu soyledı hep bıze ve cok sukur ıyıyız sadece bı kızım gozluk takıyor...........ıns bu zor gunler gececek ropun acılı muayenelrı son bulacak ıns

Son düzenleme:
teşekkürler inşallah geçecek aslında ben ve babası her duruma hazırlıklıyız sadece yaşasın istiyoruz ama insan onun yaşayacaklarınıda düşünüyor ister istemez ona üzülüyorum

teşekkürler inşallah geçecek aslında ben ve babası her duruma hazırlıklıyız sadece yaşasın istiyoruz ama insan onun yaşayacaklarınıda düşünüyor ister istemez ona üzülüyorum

oncelıkle gecmıs olsun... Istanbuldamısınız? Benım kızımda erken dogdu ama sızın bebegınız kadar zayıf deıldı 1290dı ıstanbulda yedıtepe goz merkezınde gıdıyorduk 2 ay o muayene ettı en son kör olucak bı kız derhal amelıyat dedı tabı ben şok... Amelıyat yaptırmadım hastane arastırdım baska ıstanbulda ermenı hastanesı var super bı hastane huseyın bey var docent falan harıka bı dr ona goturduk kızımı cok ıyı buldu amelıyata gerek yok dedı suanda 13 aylık we gozlerı canavar gıbı allahtan umıt kesılmez baska dr.larada danıs goster derımmmm

oncelıkle gecmıs olsun... Istanbuldamısınız? Benım kızımda erken dogdu ama sızın bebegınız kadar zayıf deıldı 1290dı ıstanbulda yedıtepe goz merkezınde gıdıyorduk 2 ay o muayene ettı en son kör olucak bı kız derhal amelıyat dedı tabı ben şok... Amelıyat yaptırmadım hastane arastırdım baska ıstanbulda ermenı hastanesı var super bı hastane huseyın bey var docent falan harıka bı dr ona goturduk kızımı cok ıyı buldu amelıyata gerek yok dedı suanda 13 aylık we gozlerı canavar gıbı allahtan umıt kesılmez baska dr.larada danıs goster derımmmm !

canım eğer imkanınız varsa başka doktorlara da götürün çünkü bazen bir doktorun gözünden kaçanı diğer doktor farkedebiliyor... Allah yardımcınız olsun.. Şafi ismiyle şifalandırsın..

Bakın bıde ben bı hoca soyledı ve uyguladık nur duası var zebzem suyuna annem o duayı okuduk her drdan evvel pamukla gozlerıne surduk ve ınanıyorumkı ıyı geldı lutfen sızde yapın hemsırelere rıca edın sursunler rabbım benı sewındırdıgı gıbı sızıde sewındırsın

manga 16 büyük ihtimalle meral yıldız bakmıştır bende bursadayım hatırlıyosan benimde ikiz eşi kızım 2 kere lazer oldu meral hn tarafından ama sana iğne demiş benim bildiğim lazer cevap vermeyince iğne yapılıyo oda yanıt vermezse açık ameliyat hatta kızım içinde 2 kere lazer olmasına rağmen cvp vermedi dedi diğer kontrolünde iğneye gerek yok düzelme olacak diye söyledi şimdi ALLAH a şükür kafamdaki saç tellerini ayırıp tek tek bakıyo doruk ta murat beye gidiyoruz kontrollere ama kendisi ameliyat yapmıyo bursa da meral hn çok iyi geçen hafta kendisi bizzat aradı kontrollere gelinmemiş diye en son 2 kontrolünü prof ahmet bey yapmıştı 1 sene sonrasına verdi ama benim içim hiç rahat etmediği için özele götürüyorum oğlumu ve kızımı kontrol altında tutulması gerek her konuda yardımcı olurum bende çok zor günler geçirdim oğlum beyin kan. geçirdi 2 kere beyin ameliyatı kızım 2 kere göz ameliyatı inegölde oturduğunu yazmışın benim evim ankara yolu üstünde istersen görüşürüz arayıp bilgi almak istersen özelden numaramı msj atarım ALLAH yardımcın olsun sabır versin....inşallah herşey gönlünce olur...

teşekkürler bizim kızımızada meral hanım baktı fakültede bakalım pazartesi bi daha bakacak o gün ne yapacağına karar verecek

yaptığınız yorumlar biraz yüreğimi soğuttu.inşallah küçük kızım da allahın izniyle bu süreci geçecek güzel dilekleriniz dualarınız için teşekkürler

Lütfen içini ferah tut 8 yıl önce bende 32,haftamda kızımı doğurdum neler söylediler Allah tan başka kimse bilemez canım gönlünü ferah tut kızının iyileşeceğine inan umarım herşey gönlünce olur:)

merhaba arkadaşlar bende aynı konudan muzdaribim şu an hastanede yatıyorum ege üniversitesinde manga 16 arkadaşımızın yazısı üzerine siteye üye oldum çokk geçmiş olsun. benim bebeğimde 25 haftalık ama gelişim geriliği başladı daha 500 gram doktorlar mucize diyolar yaşamasına benden sadece %70 besleniyo doğsada yaşamaz diyolar ne yapacağım bilmiyorum benle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?

merhaba arkadaşlar bende aynı konudan muzdaribim şu an hastanede yatıyorum ege üniversitesinde manga 16 arkadaşımızın yazısı üzerine siteye üye oldum çokk geçmiş olsun. benim bebeğimde 25 haftalık ama gelişim geriliği başladı daha 500 gram doktorlar mucize diyolar yaşamasına benden sadece%70 besleniyo doğsada yaşamaz diyolar ne yapacağım bilmiyorum benle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?

Rabbim bebeğinizi size bağışlasın umarım herşey yolunda gider ve en kısa zamanda kucağınızda bebişinizle evinize dönersiniz birlikte

kızımı bu gün yine rop muayenesi için fakülteye götürdüler. ama doktor perşembeye bir daha bakalım dedi.bu arada kızımın solunum cihazını kısmışlar sadece oksijen takviyesi ile nefes alabiliyormuş.göz doktoruda şu an bi gerileme yok bakalım perşembeye belki daha iyi olur bekleyelim dedi.anlıyacağınız bu gün kızımın yanından mutlu döndük.bide kızımla bu gün abisi babannesi anneannesi tanıştılar.doktorun odasına girene kadar görebildiler.ama herkezin ortak kanısı çok tatlı bir bebek olduğu zaten bütün bebekler tatlı bir melek değilmi

manga16 allah ömür versin yavrunuza bende suan aynı korkuları yaşıyorum benimkiler ikiz ve sürekli kasılmalarım var ilaç kullanmama rağmen durmuyor erken doğcaklar dye çok korkuyorum allah yardımcımız olsun

dua edelim arkadaşlar hele bu mübarek aylarda dualar red olunmaz....

Erken doğumuda getirilerinide götürülerinide çok iyi bilenlerdenim.rabbim yardımcınız olsun hepinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…