]
cnm tekrar geçmiş olsun zor oluyormu lazer bizimde şuan takip te yani 1. Derecede heran değişebilir tabi... Eminim tekrar ayrılmak daha zordur bende yarın görmeye gidicem yavrularımı biran önce bende sabah olsun istiyorum sizin hangi hastanedeydi biz bursa jimerdeyiz yanlız şöyle bi sorun var çocuk doktorları dışarıdan geliyor hep buda maliyetli oluyor göz doktoru geldi geçen 600 tl aldı bizden böyle devam ederse nasıl dayanıcaz bilmiyorum...
cnm doruk tan murat bey geliyordur benim zamanımdada 500 tl vermiştik valla bahar hast. kaldı benimkiler 30 haftalık doğdu 28.08. 1 yaşında olcaklar inşallah ama çok zor günler geçirdik ameliyatlar oldular...ayrıca gözünü korkutmak istemem ama asıl olay hast.taburcu olunca başlıyo inanki nasıl geçti günler bil bilsen daha yeni kendimize geldik halada gidiyoruz kontrollere ve bursada gitmediğimiz hastane doktor kalmadı desem yeri......
biz göz doktoruna fakülteye gidiyoruz hiç para vermedik daha ameliyat içinde vermedik sadece 1 gece ameliyattan sonra dorukta yattık yoğun bakımda geceliği 1 milyarmış onu ödedik ve bu günde çıktık.inşallah bir daha gerekmez .göz doktoru çok başatılı geçti ameliyatı dedi belki ileride 1 kez daha tekrarlamak gerekir dedi.ama ondada biraz büyüdüğü için bayıltmadan yapıyorlarmış hastanede yatmak gerekmiyomuş.kızıma tekrardan kavuştum bu gün ama biraz sersem gibi bu gün narkozun etkisinden herhalde mamasını yiyor hep uyuyor.olsun geldi ya evimize gözümün önünde uyusun
merhaba manga senin adına çok sevindim bebeğinin artık yanında olması çok güzel bende 26 temmuzda 24 haftalık doğum yaptım kızım 560 gr doğmuştu ama 3 hafta dayanabildi minik bedeni 17 ağustosta kaybettik onu çok özlüyorum... merak ettiğim bazı konular var senin neden erken olmuştu ve normal doğummu yoksa sezeryan mı
merhaba cnm sende bursadamısın benimde bebeklerim küvezde jimerde geçen bi bebek kaybettik dediler acaba seninmiydi oda 560grdı.. başınsaolsun bende 22 temmuzda doğum yapmıştım orda görmüştüm o bebeği... çok zor beklemek bizde hep kulağımız havada bekliyoruz sanki heran tlf çalıcakmışta kötü bişey sölücekler gibi rabbim sabır versin.. senin neden erken doğdu benim ikiz olduğu için rahime dikiş atılmıştı 2ay dayandılar ancak dikişten sonra bi anda sancım ve kasılmalarım başladı ve durduramadılar doğumu
slm cnm bursada değilim ben.benim erken doğum sebebim plasentanın önde olması kanamayla hastaneye yattım ve ertesi gün kızım doğdu durduramadılar.beklemek çok zor evet benim kızım hastanedeyken bende öyle hep kulağım telefondaydı tlf çaldığında korkuyordum 21.gün korktuğum oldu Rabbimin imtihanı diyorum ama çok zor meleğimi çok özlüyorum 3defa kucağıma aldım ama koklayamadım bile...senin bebeklerin nasıl sağlık durumları iyi mi?
slm cnm bursada değilim ben.benim erken doğum sebebim plasentanın önde olması kanamayla hastaneye yattım ve ertesi gün kızım doğdu durduramadılar.beklemek çok zor evet benim kızım hastanedeyken bende öyle hep kulağım telefondaydı tlf çaldığında korkuyordum 21.gün korktuğum oldu Rabbimin imtihanı diyorum ama çok zor meleğimi çok özlüyorum 3defa kucağıma aldım ama koklayamadım bile...senin bebeklerin nasıl sağlık durumları iyi mi?
mucize bebeği öp benim için manga
allah şifa versin inş...merhabalar..bende aranıza yeni katılan premetür annesiyim..28 ağustosta kızım 28 hatalık olarak doğdu..şuan küvez de..o kadar korkuyorum ki..bu siteyi bulunca burda yazan herkesle karşılıklı konuşuyor gibi hissettim kendimi..bizimle aynı durumda olan o kadar aile varmışki tek biziz gibi düşünüyordum..en baştan beri okuyorum sitede yazılanları inş.mutlu haberler hayırlı haberler almayı hepimize nasip etsin allahım..kızım sarılık olmuştu iki gün önce atlattı dedil doktorlar ama bugun yine tekrarlamış..ben yanında değilim kızımın göstermiyorlarda sadece haftada iki gün üç -dört dakika..daha dokunamadım bile:::((
allah şifa versin inş...merhabalar..bende aranıza yeni katılan premetür annesiyim..28 ağustosta kızım 28 hatalık olarak doğdu..şuan küvez de..o kadar korkuyorum ki..bu siteyi bulunca burda yazan herkesle karşılıklı konuşuyor gibi hissettim kendimi..bizimle aynı durumda olan o kadar aile varmışki tek biziz gibi düşünüyordum..en baştan beri okuyorum sitede yazılanları inş.mutlu haberler hayırlı haberler almayı hepimize nasip etsin allahım..kızım sarılık olmuştu iki gün önce atlattı dedil doktorlar ama bugun yine tekrarlamış..ben yanında değilim kızımın göstermiyorlarda sadece haftada iki gün üç -dört dakika..daha dokunamadım bile:::((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?