Premature Bebekler 24 haftalık doğan kızım

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
]

cnm tekrar geçmiş olsun zor oluyormu lazer bizimde şuan takip te yani 1. Derecede heran değişebilir tabi... Eminim tekrar ayrılmak daha zordur bende yarın görmeye gidicem yavrularımı biran önce bende sabah olsun istiyorum sizin hangi hastanedeydi biz bursa jimerdeyiz yanlız şöyle bi sorun var çocuk doktorları dışarıdan geliyor hep buda maliyetli oluyor göz doktoru geldi geçen 600 tl aldı bizden böyle devam ederse nasıl dayanıcaz bilmiyorum...

cnm doruk tan murat bey geliyordur benim zamanımdada 500 tl vermiştik valla bahar hast. kaldı benimkiler 30 haftalık doğdu 28.08. 1 yaşında olcaklar inşallah ama çok zor günler geçirdik ameliyatlar oldular...ayrıca gözünü korkutmak istemem ama asıl olay hast.taburcu olunca başlıyo inanki nasıl geçti günler bil bilsen daha yeni kendimize geldik halada gidiyoruz kontrollere ve bursada gitmediğimiz hastane doktor kalmadı desem yeri......

Son düzenleme:

biz göz doktoruna fakülteye gidiyoruz hiç para vermedik daha ameliyat içinde vermedik sadece 1 gece ameliyattan sonra dorukta yattık yoğun bakımda geceliği 1 milyarmış onu ödedik ve bu günde çıktık.inşallah bir daha gerekmez .göz doktoru çok başatılı geçti ameliyatı dedi belki ileride 1 kez daha tekrarlamak gerekir dedi.ama ondada biraz büyüdüğü için bayıltmadan yapıyorlarmış hastanede yatmak gerekmiyomuş.kızıma tekrardan kavuştum bu gün ama biraz sersem gibi bu gün narkozun etkisinden herhalde mamasını yiyor hep uyuyor.olsun geldi ya evimize gözümün önünde uyusun

bizde üniv. olduk oraya kızım gidiyodu ama oğlumda doruk oluyodu ayrı yerlere git gel olmasın diye doruğa gidiyoruz üniv. randevu falan uğraşmıyoruz..

merhaba manga senin adına çok sevindim bebeğinin artık yanında olması çok güzel bende 26 temmuzda 24 haftalık doğum yaptım kızım 560 gr doğmuştu ama 3 hafta dayanabildi minik bedeni 17 ağustosta kaybettik onu çok özlüyorum... merak ettiğim bazı konular var senin neden erken olmuştu ve normal doğummu yoksa sezeryan mı

merhaba manga senin adına çok sevindim bebeğinin artık yanında olması çok güzel bende 26 temmuzda 24 haftalık doğum yaptım kızım 560 gr doğmuştu ama 3 hafta dayanabildi minik bedeni 17 ağustosta kaybettik onu çok özlüyorum... merak ettiğim bazı konular var senin neden erken olmuştu ve normal doğummu yoksa sezeryan mı

merhaba cnm sende bursadamısın benimde bebeklerim küvezde jimerde geçen bi bebek kaybettik dediler acaba seninmiydi oda 560grdı.. başınsaolsun bende 22 temmuzda doğum yapmıştım orda görmüştüm o bebeği... çok zor beklemek bizde hep kulağımız havada bekliyoruz sanki heran tlf çalıcakmışta kötü bişey sölücekler gibi rabbim sabır versin.. senin neden erken doğdu benim ikiz olduğu için rahime dikiş atılmıştı 2ay dayandılar ancak dikişten sonra bi anda sancım ve kasılmalarım başladı ve durduramadılar doğumu

slm cnm bursada değilim ben.benim erken doğum sebebim plasentanın önde olması kanamayla hastaneye yattım ve ertesi gün kızım doğdu durduramadılar.beklemek çok zor evet benim kızım hastanedeyken bende öyle hep kulağım telefondaydı tlf çaldığında korkuyordum 21.gün korktuğum oldu Rabbimin imtihanı diyorum ama çok zor meleğimi çok özlüyorum 3defa kucağıma aldım ama koklayamadım bile... senin bebeklerin nasıl sağlık durumları iyi mi?

canım başın saolsun çok üzüldüm kızına allah bir daha yaşatmasın evlat acısı inşallah.benimde bu doğumumdan önce bir bebeğim plasenta yırtılması sonucu aşırı kanamam olmuştu 5 aylıkken hamileliği sonlandırmıştı doktor yoksa aşırı kanamadan anneyi kaybedeceğiz demişti.o zaman cahillikmi ilk başına geldiği içinmi daha büyük bi hastaneye doktora gitmek aklımıza gelmemişti.inegölde devlet hastanesinde sezaryanla almıştılar bebeğimi.doktor ameliyat başladığında ölüydü dedi ama ben bayılmadan hareketlerini hissetmiştim.şimdi bu hamileliğimdede kanamam oldu.1 kez hastanede yattım sonra 1 ay evde yattım .geçmişti hiç yormuyordum kendimi kanamamda yoktu bayağıdır bir gece uykumda saat 2.30 da suyum boşaldı.ertesi gece bursa doruk çekirge hastanesinde epidural sezeryanla aldılar.allaha çok şükür kızım 106 günün sonunda sağlıkla evine geldi.

çoz zor cnm yaşamayan bilmez görünce seviniyorsun ordan ayrılıncada hep bişey olucakmış gibi bekliyorsun karma karışık duygular bizimde bugün 41. gün küvezde çok şükür ikiside oksijenlerini kendi alıyor kilo almalarını ve meme emmeyi öğrenmelerini bekliyoruz inşallah biran önce çıkarlar allah birdaha evlat acısı yaşatmasın cnm çok zorr bende 3 bebeğimi kaybettim yaşamayan bilmez

bu arada 24 haftalık bebeği iyi ki cesaret edip sezaryen yapmışlar...şimdi kaç kilo canı nekadarlık oldu...resmini görmeyi çok isterdim

tatlım benim ya çok güçlü ve mücadeleci bir kız olacak bak yaz bunu bir yere ...daha 24 haftalıkken dünyya gelip üstünden gelmiş herşeyin minik beeniyle adı ne oldu cok merak ettım rabbım sıze bagıslasın acısını gostermesın yasatmasın ..kımseye evlat acısı gostermesın ıster buyuk ıster kucuk ınsanın yuregı acıyor

kızımın adı süreyya gerçekten çok güçlü bir kız olacak çok tatlı bir bebek resimleri nasıl koyacağımı bilmiyorum öğrendiğimde muhakkak koyarım

allah şifa versin inş...merhabalar..bende aranıza yeni katılan premetür annesiyim..28 ağustosta kızım 28 hatalık olarak doğdu..şuan küvez de..o kadar korkuyorum ki..bu siteyi bulunca burda yazan herkesle karşılıklı konuşuyor gibi hissettim kendimi..bizimle aynı durumda olan o kadar aile varmışki tek biziz gibi düşünüyordum..en baştan beri okuyorum sitede yazılanları inş.mutlu haberler hayırlı haberler almayı hepimize nasip etsin allahım..kızım sarılık olmuştu iki gün önce atlattı dedil doktorlar ama bugun yine tekrarlamış..ben yanında değilim kızımın göstermiyorlarda sadece haftada iki gün üç -dört dakika..daha dokunamadım bile:::((

çok geçmiş olsun cnm benim ikizlerde 28 ağustosta doğmuştu geçen yıl çok şükür 1 yılı geride bırakmak çok ama çok zor 1 yıl geçti inşallah sende sorunsuz geçirrirsin ameliyatlar kontroller dolu dolu 1 yıldı bizim .....çok şükür iyiz şuan kontroller devam ediyor sadece...

ben prematüre annesi değilim ama ben prematüreymişim, 750 gr olarak yaklaşık 28 haftalıkken, üstelik kuvözden çıktıktan sonra da nasıl olduysa kanlı bağırsak hastalığı diye bir hastalığa yakalanmışım ki tekrar hastaneye dönmüşüm, damar bulamadıkları için alnımdan açmışlar damarı, annem hep anlatırdı bunları bana hala daha anlatır üstelik teknoloji şimdiki gibi de değil yıllar yıllar öncesi, demek istediğim bebekler hele prematüre bebekler güçlü olur, onunla birlikte siz de güçlü olun, anne ile bebek arasında "bence" uzak ya da yakın her zaman bir bağ vardır, bağlarınızı endişeler ile kesmeyin. Dilerim en kısa zamanda ve en sağlıklı şekilde yavrunuzu kucağınıza alırsınız.

canım allah bagıslasın dualarim seninle çok üzüldüm umarim en yakın zamanda iyilesir allah sabır versin kuvvet versin dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…