24 haftalık hamilelik suyunun bitmesi

ddemyrtsvr10

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
24
28
8
25
24 haftalik hamileyim bebegimin suyunun bittiğini söylediler ve gebeliği sonlandırma önerildi heyetten geçti. doktorum 27. haftaya kadar bekleyebilir bebegin kalbi durmazsa normal canlı doğum yaparız ama çocukça problemler olur göremeyebilir duyamaya bilir zeka problemi olur dendi eşim ve ben beklemeye karar verdik bunları yaşayıp sağlıklı çocuğu olan var mı lütfen yardımcı olun.😪

Offf canim benimmmmm, kiyamam sana Rabbim yardim etsin. Ben 16. Haftamdayken perinatologdan sira almak icin gittigimde, doktor simdi bi 5 dk bakayim demisti,benim istegim uzerine. Ama bakinca dedi ki, suyun azalmis, cok kritik bi seviyede dedi. Internetten bak, ibrahim saracoglunun havuc suyu kürü var canim, suyun artmasi icin bi tarifi var. Istersen bi dene, sifa Allahtan.
Ha benim sonum noldu die sorarsan, bende doktorun bi idrar alip da farketmedigi enfeksiyon olmus, rahmim acildi, suyum geldi ve 21. Haftada kaybettim kucuk yavrumu. O yuzden anliyorum endise ve korkularini.
Umarim senin basina boyle bi sey gelmez.
Erken dogarsa, 32. Haftadan once fln, evet bazi sikintilari oluyor die yaziyor nette canim.

Ama olmaz ins. Sen bebeginin kilo almasi icin beslenmene cok onem ver, ve suyunun artmasi icin havuc kurunu uygula, sanci kesici igne - fitil kullan, yattigin yerden kalkma cok fazla, kalabaligin kullandigi wcleri kullanma.
Sen dikkat et kendine, sana yardimci olan birileri bulunsun etrafinda. Bak ramak kalmis, az daha sabret.

Canim bi de bebegin kesesine amniofuzyon denilen sekilde bi igneyle su ekleyebiliyorlarmis. Ankarada ozgur deren adinda bi perinatolog var, hep zor vakalarin doktoruymus bu adam. Bi ara danis durumunu ne kaybedersin ki.

Bende havuc suyunu duydum 27. Haftaya beklenır dıyorsa yatarak hıc kalkmadan tuketıp suyunu artıran var. Istersenız bır danısın doktora havuc suyunu. Cok gecmıs olsun ınsallah bısey olmaz bebıse.

bugün bebegimin hareketleri hiç olmadığı için acile gittim haftasıyla gelişimi uyumluymus suyumda alt sınırdaymış kalbi atıyor normal inşallah sorunsuz atlatırız bu günleri bol bol dua edin.
Tembel, uykucu bi minnosun olcak demek 🤗inan ediyorum. Kalbim duam seninle. Aci bi olay yasama ins. Kimse yasamasin zaten. Havuc suyunu da dene yine de. Kucagina alinca haber et sag salim ikimizde mutluyuz die. 😍

bugün bebegimin hareketleri hiç olmadığı için acile gittim haftasıyla gelişimi uyumluymus suyumda alt sınırdaymış kalbi atıyor normal inşallah sorunsuz atlatırız bu günleri bol bol dua edin.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ALlahım,havuç suyunu ihmal etmeyin,hayırlı doğumunuz olsun inşallah🤲

hergün sabah akşam 1 su bardağı içiyorum çarşamba kontrolüm var inşallah iyi geçer hastanenye yatmıştım alacaklardı evladımı kalbini durdurup şimdi iyiyiz inşallah kontrolde bir sıkıntı çıkmaz sağlıkla kucağıma alırım hareketlerimiz de arttı son bir haftaya göre daha net hissediyorum gelişme oldukça haber vereceğim çok sağolun destek olduğunuz için bu gibi durumlar da destek en önemli sey

hergün sabah akşam 1 su bardağı içiyorum çarşamba kontrolüm var inşallah iyi geçer hastanenye yatmıştım alacaklardı evladımı kalbini durdurup şimdi iyiyiz inşallah kontrolde bir sıkıntı çıkmaz sağlıkla kucağıma alırım hareketlerimiz de arttı son bir haftaya göre daha net hissediyorum gelişme oldukça haber vereceğim çok sağolun destek olduğunuz için bu gibi durumlar da destek en önemli sey
Suyun artmis mi mesela havu suyu sonrasi, ben bunu cok merak ediyorum canim. Kontrolunden sonra ,Yazarsan sevinirim. Saglicakla kal.🤩

doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda böbrekleri çalışmıyor ciğerleri de gelişmemiş doktorlar durumu kritik herşeye hazırlıklı olun dediler dualarınızı bekliyorum çok tatlı bi oğlum oldu onu cihazlara bağlı görmek beni mahvediyor rabbim oğlumu bana bağışlar inşallah.
Rabbim onu sana bağışlasın. Duamda olacalsınız her daim.
Rabbim minik oğlunuzu da sizide korusun. Yaşıyır olması hala nefes alıyor olması bile öyle güzel mucize ki.
Peki kaç gram dogdu. Sanırsam 27 haftada idiniz

doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda böbrekleri çalışmıyor ciğerleri de gelişmemiş doktorlar durumu kritik herşeye hazırlıklı olun dediler dualarınızı bekliyorum çok tatlı bi oğlum oldu onu cihazlara bağlı görmek beni mahvediyor rabbim oğlumu bana bağışlar inşallah.
Allahım meleğinize şifa, size sabır versin.
Konunuza ilk defa denk geldim ve okudum.
Oğlunuz savaşçı bir bebek, 4 aydır yaşamak ve tutunmak için bir avuç bedeniyle müdacele etmiş, artık daha kolay.
Dışarıdan müdahale ile çok daha kolay iyileşecek, kucağınıza alıp evinize güle oynaya döneceksiniz eminim.

Rabbim evladınızı size sizide ona bağışlasın inş sağlıklı olur rabbim şifa versin en yakın zamanda kavuşun birbirinize

Allah bebeğine de sana da şifa versin canım. Inşallah bu günleri oğluşunla beraber yad edersiniz. Bizi ne çok üzmüştün şimdi kocaman adam oldun diye.
❤❤❤❤❤

Rabbim onu sana bağışlasın. Duamda olacalsınız her daim.
Rabbim minik oğlunuzu da sizide korusun. Yaşıyır olması hala nefes alıyor olması bile öyle güzel mucize ki.
Peki kaç gram dogdu. Sanırsam 27 haftada idiniz
36+6 hafta yaptım dogumu 2kilo 365 gram doğdu oğlum. bugün eşim hastane ile görüşmüş durumu aynıymış ne iyi ne kötü bi gelişme yok bekliyoruz sabırla rabbime dua ediyorum iyileşip kucağıma gelsin diye. çok sağolun dualarınız için.

hepinizden allah razı olsun bebeğim cok büyük savaş veriyor bizde rabbimin imtihanından geçiyoruz inşallah hayırlısıyla atlatırız bu günleri. sabretmek dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.

Back
X