Offf canim benimmmmm, kiyamam sana Rabbim yardim etsin. Ben 16. Haftamdayken perinatologdan sira almak icin gittigimde, doktor simdi bi 5 dk bakayim demisti,benim istegim uzerine. Ama bakinca dedi ki, suyun azalmis, cok kritik bi seviyede dedi. Internetten bak, ibrahim saracoglunun havuc suyu kürü var canim, suyun artmasi icin bi tarifi var. Istersen bi dene, sifa Allahtan.
Ha benim sonum noldu die sorarsan, bende doktorun bi idrar alip da farketmedigi enfeksiyon olmus, rahmim acildi, suyum geldi ve 21. Haftada kaybettim kucuk yavrumu. O yuzden anliyorum endise ve korkularini.
Umarim senin basina boyle bi sey gelmez.
Erken dogarsa, 32. Haftadan once fln, evet bazi sikintilari oluyor die yaziyor nette canim.
Ama olmaz ins. Sen bebeginin kilo almasi icin beslenmene cok onem ver, ve suyunun artmasi icin havuc kurunu uygula, sanci kesici igne - fitil kullan, yattigin yerden kalkma cok fazla, kalabaligin kullandigi wcleri kullanma.
Sen dikkat et kendine, sana yardimci olan birileri bulunsun etrafinda. Bak ramak kalmis, az daha sabret.