Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rabbim evladınızı size bağışlasın, sağ salim evinize götürmeyi nasip etsin doğum haftasıda çok erken değil böbrekleri suyundan mı etkilenmiş ki minnoşun
Yaşadıklarınız çok zor, Allah bebeğinize Şafi adıyla şifa versin inşallah. Bu zorlu günleri bebeğinizi kucağınıza alıp, onu kokladığınızda hatırlamayacaksınız bile inşallah.
Konuyu okurken allahım dedim ne olur sonunda minicik bir mucize olsun.. o dayandı babacığına size tutundu Son bir gayret çok iyi olacak herşey. Takip edeceğim gelişmeleri ne olur iyi haberler verin. Dua edeceğim bol bol. Allah size bağışlasın onu
inşallah evladımı sağ salim alırım kucağıma çok sağolun dualarınız güzel temennileriniz için rabbim daha beterinden korusun hep birşey olacak kalbi duracak diye korkuyla yatıp kalkıyorum 9 gün oldu savaşıyor hala minik oğlum .
bugün bebegimin hareketleri hiç olmadığı için acile gittim haftasıyla gelişimi uyumluymus suyumda alt sınırdaymış kalbi atıyor normal inşallah sorunsuz atlatırız bu günleri bol bol dua edin.
24 haftalik hamileyim bebegimin suyunun bittiğini söylediler ve gebeliği sonlandırma önerildi heyetten geçti. doktorum 27. haftaya kadar bekleyebilir bebegin kalbi durmazsa normal canlı doğum yaparız ama çocukça problemler olur göremeyebilir duyamaya bilir zeka problemi olur dendi eşim ve ben beklemeye karar verdik bunları yaşayıp sağlıklı çocuğu olan var mı lütfen yardımcı olun.
Yazınızı yeni okudum . Geçen sene bende 24 haftalıkken kesenin yırtılması sonucu erken doğum yapmıştım. Siz nasıl oldunuz durumunuzu merak ettim? O süreçlerin ne demek olduğunu çok iyi bilirim
Doğum yaptım 3 buçuk ay önce şükürler olsun ki 36.6 haftalık doğdu oğluşum şimdi hastanede diyaliz görüyor kronik böbrek yetmezliği var ama yaşıyor ya rabbime binlerce şükürler olsun