- 22 Mart 2023
- 81
- 55
- 3
- 31
- Konu Sahibi Mutlukelebe
-
Doktorun bana söylediği test günüm 1 haziran.transfer gununu saymazsak 10.gün ama tabi beklermiyim bilmiyorumİnşallah canım benim acaba kaç gün sonra test yapsak çıkar ki
Çok erken yapmışsın kiBen de 22 mayısta 5. gun embriyosu ile transfer oldum. Dün yani 5. Gün test yaptırdım 0.34 çıktı. Sanırım tutmadı.
5. gün zaten çok erken bence olsa bile çıkmaz o yüzden 10 gün sonra çağırıyolar kan tahliline üzülmeyin o yüzdenBen de 22 mayısta 5. gun embriyosu ile transfer oldum. Dün yani 5. Gün test yaptırdım 0.34 çıktı. Sanırım tutmadı.
İnşallah bir mucize olur. İnşallah hepimiz sağlıkla ulaşalım pozitife.5. gün zaten çok erken bence olsa bile çıkmaz o yüzden 10 gün sonra çağırıyolar kan tahliline üzülmeyin o yüzden
Benimde 4 haziranDoktorun bana söylediği test günüm 1 haziran.transfer gununu saymazsak 10.gün ama tabi beklermiyim bilmiyorum
Benimde 4 hazirDoktorun bana söylediği test günüm 1 haziran.transfer gununu saymazsak 10.gün ama tabi beklermiyim bilmiyorum
Erken yapmışsın gibi kuzum bence üÜlme bekle inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimizBen de 22 mayısta 5. gun embriyosu ile transfer oldum. Dün yani 5. Gün test yaptırdım 0.34 çıktı. Sanırım tutmadı.
Amma bazıları da geç tutundu diyo o yüzden üzme kendiniBurada arastirdigim 5. Gün embriyolari hep az da olsa birseyler çıkmış ama. Dünden beri üzüntüden mahvoldum. İlaçları bile kullanasim gelmiyor.
İnşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz canımMerhabalaar ben de 24 Mayıs’ta 5aa tek embriyo transferi oldum, kasık vs ağrım yok sadece biraz göğüs ucu hassasiyetim var o da ilaçlardan mı bilemiyorum. İlk denemem çok heyecanlıyım 3 Haziran tahlil vericem bakalım neler olcak
Amin inşallah hepimiz sevinelim.Benimde 4 hazir
Erken yapmışsın gibi kuzum bence üÜlme bekle inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz
Yinede kotuye yormayalim belki kanda cikacak22 mayısta transfer oldum az önce erken gebelik testi yaptım negatif cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?