24 mayıs 2023 te transfer olanlar

Hadi hayırlı olsun bence de değer gayet iyi olması gerektiği gibi geldi bana. İnşallah güzel şekilde ilerler umutsuz olma ben de 24’ünde taze transfer oldum ama belirti falan hiç bişey yok bakalım sabırla bekliyorum

Henuz erken ama 24u icin.ve kesinlikle belirtilere takilmayin benimde olmadiki belirtim lekelenmem olmadi mesela hala.o yuzden bunlari dusunerek kendi morelimizi bozmayalim hic

Kasık ve bel ağrısı olunca kesin tutmuş oluyo mu? ayy yarın test vericem ama ikinci denemem olduğu için çok korkuyorum sonucu görmeye

Benimde bugün 5.günü şiddetli kasık ağrım oldu korktum adet olcam diye dün gecede sırf meraktan test vardı evde denemek için yapmıştım ilk orda hafif gölge gibi bir şey gördüm gibi oldu sonra çok istediğim için heralde hayal gördüm sandım sonra uyudum sabah bi baktım böyle çıkmış sizce doğru mudur yoksa bu ucuz testlere güvenmemelimiyim

Eklentiler

• IMG_20230529_210000.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20230529_205936.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar bakabilir misiniz

Benimkine benziyor sanki.hic olmasa cikmaz heralde ya deneyimliler yazsin bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…