24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Sizin taze transfer oldu o zaman, peki adet olunmuyor mu öyle olduğunda? Mesela biz Opudan sonra adet bekleyeceğiz. Siz adet olmadınız direkt transfer mi oldu? Tam bilmediğim için soruyorum

Sizin taze transfer oldu o zaman, peki adet olunmuyor mu öyle olduğunda? Mesela biz Opudan sonra adet bekleyeceğiz. Siz adet olmadınız direkt transfer mi oldu? Tam bilmediğim için soruyorum
ben opu oldum yani yumurtalarım 28 nisan da toplandı pazartesi günü hemen peşinden cuma günü 2 nisan da transfer yapıldı adet olacak vaktim olmadı. 10 gün içinde zaten sonucu öğreneceğim 12 mayıs da . Dondurulmadı yumurtam.

Taze transferde bekletmiyorlar. Opu çatlama zamanı oluyor zaten. Sonraki hafta tutunma zamanı bebeğin. Adet olunca yeni yumurta döngüsü başlıyor. Bizim transferide adet olduktan hemen sonra yapmayacaklar önce rahmin tutunma zamanına gelmesini bekleyecekler

Evet, döngünün 20-21. Günü falan olur en erken heralde.

Neden kalmadığına dair bir açıklama yaptılar mı peki
Anladığım kadarıyla bazıları gelişimi durdurdu bazıları yeterince sağlıklı değildi. Bu tarz konuştu labaratuardakiler. 5.güne geldiğimizde 1 adet sağlıklı gelişmiş yumurtam vardı. E bana da 1 tane lazımdı.
Bu transfer benim ilk tüp bebek denemem. İnşaallah olumlu olur.

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Size de geçmiş olsun kaliteli ve çok embriyolar olsun
Çok sağolun, rabbim önce bu konudaki bebiş bekleyenler olmak üzere, tüm anne olmak isteyen güzel kadınların kucağını en güzel şekilde doldursun. Malum anneler gününe de giriyoruz
Konudaki bütün hanımların anneler gününü şimdiden kutlarım bu arada kızlar hepimiz çok tatlış anneler olacağız inşallah

Aminnn canım inşallahh. Benim annem hasta yatalak yıllardır içimdeki acısı çok derin. Annemin eksikliği ve anne olamamanın eksikliği arasında sıkışıp kalmışım. Rabbim bizlere nasip etsin anneliği bende kutlarım şimdiden herkesinkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…