24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Sakın böyle derin konulara takılıp kalma , bu süreçte sağlam ve sakin olmamız çok önemli. Rabbim anneciğinin de şifasını versin inşallah, sınav dünyası, kimse dertsiz değil, rabbim bu sınavlarımızı hakkıyla geçebilmeyi nasip etsin, bak ne güzel opu olmuşsun mis gibi yumurtaların olmuş, buna odaklanıyoruz, onlar güzelce gelişiyorlar ve sonrasında karnımızda büyüyorlar, olacak olan bu

Sağol canım Allah razı olsun

16 yumurta toplandı 5 i küçüktü 11 i döllendi 6 sı sağlıklıydı ama 5.güne 1 yumurtam kalmıştı.
Bugün toplama işlemim yapıldı 15 tane toplandı ama 7 tane büyük çıktı içinden de 1-2 tanesinin düzenli olmasını bekliyorum yumurtalarda şekil bozukluğu var dedi. Çok üzüldüm ne olacak bilmiyorum taze transfer olacak ama bir tane döllense bile umut benim için

Hayırlı olsun şimdiden. Transferi ne zaman yapacaklar ?

İnşallah 7taneden düzenli gelişen olur cnm. Dediğin gibi 1 tane olsun bizim olsun. Sayılara takılma iyi düşün iyi olsun. Olmadı denemeye devam bu yolculuğa çıkarken uzun meşakkatli olduğunu biliyoruz. Bebeğimizi kucağımıza aldığımızda bu sıkıntılar bitecek. Dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum

Seni aradılar mı embriyo bilgilendirmesi için?

Yazdıklarını okumak bana çok iyi geldi bu yola çıkarken kolay olacak sanmıştım ama bugün olduğum yerde çok yorulduğumu hissediyorum

Yazdıklarını okumak bana çok iyi geldi bu yola çıkarken kolay olacak sanmıştım ama bugün olduğum yerde çok yorulduğumu hissediyorum

Evet insan hemen olacak sanıyor ama bilemiyoruz zamanını denemeye devam edeceğiz nolursa olsun. Bizi bizden başkası anlamaz yorgunluğumuz hep aynı Allah sabır versin hepimize

Kızlar hepinizin sürecini tek tek okudum inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz bende 4 senelik evliyim 2 yıldır düşünüyoruz bir tane doğal yolla gebeliğim oldu ama düşük yaptım cuma günü tüp bebek için doktora gideceğiz inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

Amin canım inşallah hayırlı olsun şimdiden sürecin. Karar verip başlamak bile çok büyük bir adım.

Hayırlı olsun canım. Bence de karar vermek en büyük adım.

Bugün beşinci günümdü opudan sonra aradılar üçüncü gün 14 tane dollenmisti beşinci güne yalnızca iki tane kalmış 5a ve 5b imiş biraz üzüldüm şansım olsun diye kalmalarını istiyordum. Sebep genetik olabilir dedi ama ikisi de başarısız olursa o zaman test yaparız dedi.

Yaaa saçmalama ne üzülmesi o kadar mutlu oldum ki şuanda. Benim toplamda ilk gün 3 tane döllendi. 5. Güne kalır mı kalmaz mı endişeliyim bak şükret şuan 2 tane 5.gün var mükemmel birşey bu. Transfer olabileceksin rahatla biraz hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…