- Konu Sahibi barbiebabe
-
Sakın böyle derin konulara takılıp kalmaAminnn canım inşallahh. Benim annem hasta yatalak yıllardır içimdeki acısı çok derin. Annemin eksikliği ve anne olamamanın eksikliği arasında sıkışıp kalmışım. Rabbim bizlere nasip etsin anneliği bende kutlarım şimdiden herkesinkini
Sakın böyle derin konulara takılıp kalma, bu süreçte sağlam ve sakin olmamız çok önemli. Rabbim anneciğinin de şifasını versin inşallah, sınav dünyası, kimse dertsiz değil, rabbim bu sınavlarımızı hakkıyla geçebilmeyi nasip etsin, bak ne güzel opu olmuşsun mis gibi yumurtaların olmuş, buna odaklanıyoruz, onlar güzelce gelişiyorlar ve sonrasında karnımızda büyüyorlar, olacak olan bu
Bugün toplama işlemim yapıldı 15 tane toplandı ama 7 tane büyük çıktı içinden de 1-2 tanesinin düzenli olmasını bekliyorum yumurtalarda şekil bozukluğu var dedi. Çok üzüldüm ne olacak bilmiyorum taze transfer olacak ama bir tane döllense bile umut benim için16 yumurta toplandı 5 i küçüktü 11 i döllendi 6 sı sağlıklıydı ama 5.güne 1 yumurtam kalmıştı.
Hayırlı olsun şimdiden. Transferi ne zaman yapacaklar ?Bugün toplama işlemim yapıldı 15 tane toplandı ama 7 tane büyük çıktı içinden de 1-2 tanesinin düzenli olmasını bekliyorum yumurtalarda şekil bozukluğu var dedi. Çok üzüldüm ne olacak bilmiyorum taze transfer olacak ama bir tane döllense bile umut benim için
Bugün toplama işlemim yapıldı 15 tane toplandı ama 7 tane büyük çıktı içinden de 1-2 tanesinin düzenli olmasını bekliyorum yumurtalarda şekil bozukluğu var dedi. Çok üzüldüm ne olacak bilmiyorum taze transfer olacak ama bir tane döllense bile umut benim için
Seni aradılar mı embriyo bilgilendirmesi için?İnşallah 7taneden düzenli gelişen olur cnm. Dediğin gibi 1 tane olsun bizim olsun. Sayılara takılma iyi düşün iyi olsun. Olmadı denemeye devam bu yolculuğa çıkarken uzun meşakkatli olduğunu biliyoruz. Bebeğimizi kucağımıza aldığımızda bu sıkıntılar bitecek. Dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum
Seni aradılar mı embriyo bilgilendirmesi için?
Üç tane varmış sayıya takılma. Bu üçünden iyi sonuç alacağız inşallahŞimdi aradılar. 20 tane toplandı.9 tanesi istenilen gibiymiş. 3 tanesi döllenmiş takibini yapıp cuma arayacaklar. Spermde morfolojik bozukluğu varmış. Yumurtada istenilenin altındaymış
Üç tane varmış sayıya takılma. Bu üçünden iyi sonuç alacağız inşallah
Cuma yapacaklar ama yarın kalitelimi değil mi onu öğreneceğiz. Yumurtada şekil bozukluğu konusunda bilginiz var mı?Hayırlı olsun şimdiden. Transferi ne zaman yapacaklar ?
Yazdıklarını okumak bana çok iyi geldi bu yola çıkarken kolay olacak sanmıştım ama bugün olduğum yerde çok yorulduğumu hissediyorumİnşallah 7taneden düzenli gelişen olur cnm. Dediğin gibi 1 tane olsun bizim olsun. Sayılara takılma iyi düşün iyi olsun. Olmadı denemeye devam bu yolculuğa çıkarken uzun meşakkatli olduğunu biliyoruz. Bebeğimizi kucağımıza aldığımızda bu sıkıntılar bitecek. Dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum
Yazdıklarını okumak bana çok iyi geldi bu yola çıkarken kolay olacak sanmıştım ama bugün olduğum yerde çok yorulduğumu hissediyorum
Kızlar hepinizin sürecini tek tek okudum inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz bende 4 senelik evliyim 2 yıldır düşünüyoruz bir tane doğal yolla gebeliğim oldu ama düşük yaptım cuma günü tüp bebek için doktora gideceğiz inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Hayırlı olsun canım. Bence de karar vermek en büyük adım.Kızlar hepinizin sürecini tek tek okudum inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz bende 4 senelik evliyim 2 yıldır düşünüyoruz bir tane doğal yolla gebeliğim oldu ama düşük yaptım cuma günü tüp bebek için doktora gideceğiz inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Seni aradılar mı embriyo bilgilendirmesi için?
Bugün arayacaklar dimi 3.gün embriyolar hakkında bilgilendirmeye
Bugün beşinci günümdü opudan sonra aradılar üçüncü gün 14 tane dollenmisti beşinci güne yalnızca iki tane kalmış 5a ve 5b imiş biraz üzüldüm şansım olsun diye kalmalarını istiyordum. Sebep genetik olabilir dedi ama ikisi de başarısız olursa o zaman test yaparız dedi.
Şekil bozukluğuyla ilgili pek bir bilgim yok açıkçası. Doktor ne söylüyor ?Cuma yapacaklar ama yarın kalitelimi değil mi onu öğreneceğiz. Yumurtada şekil bozukluğu konusunda bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?