- 20 Temmuz 2024
- 277
- 157
- 23
- 32
- Konu Sahibi barbiebabe
-
Bwnim zaten ağrım olduğu için uyanır uyanmaz ağrı yaşadım 22 yumurta toplamışlar. Ağrı olması çok normal, iki gün istirahat et, ağrın devam edebilir dediler. Şu an ağrı kesici ile duruyorum ama iyiyim şükür
Amim amin, sana da yarınki işlemde başarılarRabbim tamamına erdirsin inşallah canımhep birlikte bekleyişle geçiyor Allah hepimize stressiz sabırlı günler versin
Teşekkür ederim canımMaşallah,geçmiş olsum çok güzel sayılar bunlar. İnşallah her biri kaliteli emriyolarımız olsun.
Sana da yarın için kolaylıklar dilerim şimdiden geçmiş olsunCalisananneadayi
Maşallah,geçmiş olsum çok güzel sayılar bunlar. İnşallah her biri kaliteli emriyolarımız olsun.
Sana da yarın için kolaylıklar dilerim şimdiden geçmiş olsunCalisananneadayi
Amim amin, sana da yarınki işlemde başarılarben hiç ağrı vs hissetmedim, umarım sekinki de ağrısız sızısız geçer.
Evet ama benimkini galiba 3. Gün donduracaklarmış. Sizce niye öyle? Ben 5. Gün daha iyi diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim. İki regli sonra da transfer için hazırlanıcaz. Çarşamba günü de kontrole çağırdı beni. Seni de çağırdı mı ?Teşekkür ederim canımseni de yarın arayacaklar değil mi bilgilendirme için?
Senin için çok ağrılı bir süreç oldu bu inşallah devamı kolaylıkla geçer canım. Rabbim emeklerimizin karşılığını vermeyi nasip etsin
Güzel düşünelim güzel olsunAmin
Aminn inşallah güzel sağlam yumurtalar olsunda valla ağrıya sızıya razıyım yeterki sonuç üzmesin
Evet ama benimkini galiba 3. Gün donduracaklarmış. Sizce niye öyle? Ben 5. Gün daha iyi diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim. İki regli sonra da transfer için hazırlanıcaz. Çarşamba günü de kontrole çağırdı beni. Seni de çağırdı mı ?
Bana embriyoları 5. Güne kadar takip edeceğiz, beşe kadar kalanları donduracağız dediler. Adet olduğumda da muayeneye çağıracaklar. Her şey normal mi yumurtalıklar sönmüş mü vs. Bakılacakmış. Eğer opu’dan sonra hemen adet olursan iki adet bekleriz dedi. Ama biraz geç adet olursan bir adet dinlendiririz dedi. Kontrole gittiğimde belli olacak. Her şey normalse gelecek adetimden sonra transfer yapılacak. Yumurta sayısı çok olunca bir veya iki ay dinlendiriyorlar. Kontrolde belli olacak. Umarım opudan sonra hemen adet olmam. 5 gün sonra da adet olabilirsin 10 gün sonra da dedi doktor. Haziran başında yurt dışında olacağım. Umarım geç adet olurum da döndüğümde transferim yapılırEvet ama benimkini galiba 3. Gün donduracaklarmış. Sizce niye öyle? Ben 5. Gün daha iyi diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim. İki regli sonra da transfer için hazırlanıcaz. Çarşamba günü de kontrole çağırdı beni. Seni de çağırdı mı ?
Amin amin aminnn, hep birlikte yüzümüz gülerek birbirimizin güzel haberlerini alalım canlarr çok heyecanlı gerçekten
Anladım canım. Doğru söylüyorsun kişiye özel tedavi yapıyorlar. Hepimiz için en güzeli olsunnBana embriyoları 5. Güne kadar takip edeceğiz, beşe kadar kalanları donduracağız dediler. Adet olduğumda da muayeneye çağıracaklar. Her şey normal mi yumurtalıklar sönmüş mü vs. Bakılacakmış. Eğer opu’dan sonra hemen adet olursan iki adet bekleriz dedi. Ama biraz geç adet olursan bir adet dinlendiririz dedi. Kontrole gittiğimde belli olacak. Her şey normalse gelecek adetimden sonra transfer yapılacak. Yumurta sayısı çok olunca bir veya iki ay dinlendiriyorlar. Kontrolde belli olacak. Umarım opudan sonra hemen adet olmam. 5 gün sonra da adet olabilirsin 10 gün sonra da dedi doktor. Haziran başında yurt dışında olacağım. Umarım geç adet olurum da döndüğümde transferim yapılırtabi her şey embriyolara bağlı. Bakalım döllenme olacak mı, ne kadarı döllenecek ne kadarı 5. Güne gidecek. Kısmet.
Bazı doktorlar 3. Gün transferi de yapıyor ama endişelenmeyin. En iyisini takibinizi yapan doktor bilir. Öylesini uygun dördü demek ki, bilemedim. Riske atmak istememiş de olabilir.
Şimdi ben de biraz araştırdım öyleymiş inşallah canımm3.gün dondurulanda çok okudum forumlarda gelişime göre doktor beliriyormuş. Belki dondurmasalar 5e yetişmez diye olabilir. Daha iyisini bilemeyiz belki 3.gün de çok iyi olacak canım güzel düşünelim
Merhaba sizin doktorunuz kim acaba ben de arayış içindeyim de rahim dinlendirme yapması guzelBenim doktor 2 regl bekletiyor rahim dinlendirmek için. Bayramı dinlenerek geçireceğim sonrasında bakalm regle bağlı tabi temmuzu bulur galiba.
O korku heyecan stres dediğin gibi çok çok oluyor başetmenin biryolunu bulacağız zamanlatabi hormonlar tavan oda ayrı
Merhaba sizin doktorunuz kim acaba ben de arayış içindeyim de rahim dinlendirme yapması guzel
Ben balikesirdeyim istanbul mu yani sizin hayirli olsunMerhaba. Benimki gaziosmanpaşa yeniyüzyıl hastanesi murat keskin. İlk görüşmeyi ücretsiz yapıyorlar arayıp randevu alıyorsunuz. Siz nerde yaşıyorsunuz
İnşallah teşekkür ederimHadi yaa ikinci defa başladın desene inşallah bu sefer hayırla tamamlanır
Evet İstanbul. Teşekkürler size de şimdiden hayırlı olsunBen balikesirdeyim istanbul mu yani sizin hayirli olsun
Benim bugun oldu opu. Kanama olmadı. Ama şişlik ve gülerken otururken hafif sızlama var. Kaç yumurta toplandı sizden? Sayı çoksa ağrı da çok olabiliyor.Benim de cumartesi opu oldu. İlk gün ve bugün kanamam oldu gülerken hapsururken oksürürürken o bölgeler ağrıyor ne yesem gaz oluyor şimdi de karın şişti biraz bol su içmeye çalışıyorum bugün biraz yürüdüm bir de çalışıyorum işe gidiyorum dinlenemiyorum haliyle ondan mı bilmiyorum sizde oldu mı kanama
Teşekkür ederim hepimize insAllahEvet İstanbul. Teşekkürler size de şimdiden hayırlı olsun
20 tane toplandıBenim bugun oldu opu. Kanama olmadı. Ama şişlik ve gülerken otururken hafif sızlama var. Kaç yumurta toplandı sizden? Sayı çoksa ağrı da çok olabiliyor.
Evet evet dün eşim sağolsun beni yanlışlıkla gülme krizine soktu. Aynı anda acıdan ağlamaya başladım. Kanamam oldu. Zorlayınca kanama oluyor. Şişkinlik de var hatta göğüs kafesimin bitiminde öyle bir şişlik vardı ki dün nefesimi tam çekemiyordum içime. Fazla yumurta toplananlarda normalmiş. Stres yapmayın. Ama artarsa mutlaka doktorunuz arayın. Geçmiş olsunBenim de cumartesi opu oldu. İlk gün ve bugün kanamam oldu gülerken hapsururken oksürürürken o bölgeler ağrıyor ne yesem gaz oluyor şimdi de karın şişti biraz bol su içmeye çalışıyorum bugün biraz yürüdüm bir de çalışıyorum işe gidiyorum dinlenemiyorum haliyle ondan mı bilmiyorum sizde oldu mı kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?