24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Ay evet nefesim bile batıyordu bir de gaz sancım çok oluyor. İlk iki gün iki büklümdüm çok şükür azalıyor

Ay evet nefesim bile batıyordu bir de gaz sancım çok oluyor. İlk iki gün iki büklümdüm çok şükür azalıyor
Size de geçmiş olsun kaliteli ve çok embriyolar olsun

Merhaba. Benimki gaziosmanpaşa yeniyüzyıl hastanesi murat keskin. İlk görüşmeyi ücretsiz yapıyorlar arayıp randevu alıyorsunuz. Siz nerde yaşıyorsunuz
Merhaba. Benim de perşembe günü Murat hocaya randevum var ilk kez gidicem tüplerim tıkalı olduğu için doktorum tüp bebeğe yönlendirdi. Acaba fiyat olarak ortalama ne kadar çıkardılar size malum bu süreç hem maddi hem manevi açıdan zorluyor insanı

Merhaba. Tek tüp tıkalı olduğu için herhangi bi işlem yapmadılar mı tüpü açmak için benim 2 tüpümde de tıkanıklık varmış sanırım bir de sıvı birikmesi tüpler açılsa bile yine de tüp bebeğe mi başvurmak gerekiyor

Merhabalar kızlar bende pkos dan müzdaribim.
bu 28 nisan pazartesi yumurtalarım toplandı
16 yumurtam toplandı. 11 i döllendi 5.güne sadece 1 adet yumurtam kaldı.
O kalan 1 yumurtayı da 2 mayıs cuma günü transfer ettiler.

12 mayıs test günüm. 5.gün emriyosunun tutma şansı nedir sizce. Ara ara belim ağrıyor.
Hepimizin umarım olumlu olur

5. Güne kalanların en kaliteli olduğu söyleniyor. 3. Gün embriyosu da tutabiliyor. Kısmette varsa tutunacaktır iyi düşünün iyi olsun.

Tüpler açıldıysa sorun kalmıyor bence. Spermin geçmesi için tüplerin açık olması gerekiyor. Eğer açıldıysa geçişte sorun olmaz diye düşünüyorum.

Canım doktorum bizim normal yolla bebek sahip olabileceğimizi savundu hep fakat 5 yıldır deniyoruz olmuyor yani özel bir çaba harcamadık ama korunmadıkta. Olmuyorsa bir sebebi vardır dedim ve beklemek istemedim diğer tedavi yöntemlerini es geçip direkt tüp bebeğe başlamak istedim. Tüplerin açılması ile ilgili hiçbir tedaviyi konuşmadık açıkçası o sebeple ne desem yanlış olur :)

Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırız hepimiz tüplerin durumunu tam bilmiyorum ilk defa gidicem tüp bebek doktoruna inşallah güzel şeyler söyler

Oldum cnm şimdi evdeyim. Güzel geçti çok şükür şimdi 2 regl bekleme zamanı. Laboratuvardan arayacaklar embriyo gelişimini bilgi vermek için. Hayırlısı olsun bakalım
Merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız Murat hocayla ilgili görüşlerinizi paylaşabilir misiniz ben de perşembe günü gidicem kendisine

Tüpler açıldıysa sorun kalmıyor bence. Spermin geçmesi için tüplerin açık olması gerekiyor. Eğer açıldıysa geçişte sorun olmaz diye düşünüyorum.
Henüz gitmedim tüp bebek doktoruna kadın doğum doktorum tıkalı olduğunu söyleyip tüp bebeğe yönlendirdi yani açılsa bile doğal yolla hamile kalma şansım ne kadar olur bilmiyorum insanın kafasında 100 tane soru geziyo

Geçmiş olsun cnm bir görüş bakalım. 95 bin artı ilaçlar. Şuanda heryerde böyle fiyatlar bence. 45 bini tedaviye başladığı gün aldılar 50 bini bugün verdim opudan önce. İlaçları da aldıkça karttan çektirdik. Zorluyor tabiki ama değecek inşallah

Hayırlı olsun transferin canım inşallah bebeğin seninledir. 5.gün için daha iyi diyorlar genelde ama sen güne sayıya takılma herkesin hikayesi farklı bu süreçte.

Merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız Murat hocayla ilgili görüşlerinizi paylaşabilir misiniz ben de perşembe günü gidicem kendisine

Murat hocanın konuşmaları çok gerçekçi. İnsana güven veriyor. Yeri geliyor ciddi ama genel anlamda güleryüzlü biri. İnsana güven veriyor. Baya da hastası var. Hemşireler herşeyi tane tane çok güzel anlatıyor. Benim kadın doktorum ona yönlendirdi. Gitmeden önce googledan yorumlarına baktım hepsi güzeldi ben memnunum gidip görüşmeye değer

şuan folik asit kullanıyorum
duphaston ilaç kullanıyorum
Promester iğne kullanıyorum.
İnsülin direnci için de ilacım var kullanıyorum...
Süreç zor ama umarım faydası olur ve olumlu olur herşey

Çok teşekkür ederim bilgiler için inşallah transferiniz de hayırlısıyla gerçekleşir bakalım bizim ilerleyişimiz nasıl olucak hayırlısıyla inşallah annelik duygusunu tatmayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…