- Konu Sahibi barbiebabe
-
Ay evet nefesim bile batıyordu bir de gaz sancım çok oluyor. İlk iki gün iki büklümdüm çok şükür azalıyorEvet evet dün eşim sağolsun beni yanlışlıkla gülme krizine soktu. Aynı anda acıdan ağlamaya başladım. Kanamam oldu. Zorlayınca kanama oluyor. Şişkinlik de var hatta göğüs kafesimin bitiminde öyle bir şişlik vardı ki dün nefesimi tam çekemiyordum içime. Fazla yumurta toplananlarda normalmiş. Stres yapmayın. Ama artarsa mutlaka doktorunuz arayın. Geçmiş olsun
Ay evet nefesim bile batıyordu bir de gaz sancım çok oluyor. İlk iki gün iki büklümdüm çok şükür azalıyor
Size de geçmiş olsun kaliteli ve çok embriyolar olsunEvet evet dün eşim sağolsun beni yanlışlıkla gülme krizine soktu. Aynı anda acıdan ağlamaya başladım. Kanamam oldu. Zorlayınca kanama oluyor. Şişkinlik de var hatta göğüs kafesimin bitiminde öyle bir şişlik vardı ki dün nefesimi tam çekemiyordum içime. Fazla yumurta toplananlarda normalmiş. Stres yapmayın. Ama artarsa mutlaka doktorunuz arayın. Geçmiş olsun
Merhaba. Benim de perşembe günü Murat hocaya randevum var ilk kez gidicem tüplerim tıkalı olduğu için doktorum tüp bebeğe yönlendirdi. Acaba fiyat olarak ortalama ne kadar çıkardılar size malum bu süreç hem maddi hem manevi açıdan zorluyor insanıMerhaba. Benimki gaziosmanpaşa yeniyüzyıl hastanesi murat keskin. İlk görüşmeyi ücretsiz yapıyorlar arayıp randevu alıyorsunuz. Siz nerde yaşıyorsunuz
Herkese merhabaaaaÖncelikle herkesin süreci umarım pozitif sonuçlanır. Bende Ocak ayında başladım bu yolculuğa aynı sizin gibiydi durumum biz 5 yıldır evliyiz ve hiç korunmamamıza rağmen gebelik oluşmamıştı. HSG de bir tüpüm kapalı çıktı haricinde herşey normaldi. Beklemek istemediğim için tüp bebeğe başladık hemen. Pazarteside transfer gerçekleşti inşallah pozitif haberini alırız. Benim ohss riskinden dolayı dondurulmuş embriyo transferi oldu. OPU da 42 tane yumurta toplanmıştı sonrası benim için çok kötü geçmişti ..Merak ettikleriniz olursa seve seve cevaplayabilirim kızl
Merhaba. Tek tüp tıkalı olduğu için herhangi bi işlem yapmadılar mı tüpü açmak için benim 2 tüpümde de tıkanıklık varmış sanırım bir de sıvı birikmesi tüpler açılsa bile yine de tüp bebeğe mi başvurmak gerekiyorHerkese merhabaaaaÖncelikle herkesin süreci umarım pozitif sonuçlanır. Bende Ocak ayında başladım bu yolculuğa aynı sizin gibiydi durumum biz 5 yıldır evliyiz ve hiç korunmamamıza rağmen gebelik oluşmamıştı. HSG de bir tüpüm kapalı çıktı haricinde herşey normaldi. Beklemek istemediğim için tüp bebeğe başladık hemen. Pazarteside transfer gerçekleşti inşallah pozitif haberini alırız. Benim ohss riskinden dolayı dondurulmuş embriyo transferi oldu. OPU da 42 tane yumurta toplanmıştı sonrası benim için çok kötü geçmişti ..Merak ettikleriniz olursa seve seve cevaplayabilirim kızlarr
5. Güne kalanların en kaliteli olduğu söyleniyor. 3. Gün embriyosu da tutabiliyor. Kısmette varsa tutunacaktırMerhabalar kızlar bende pkos dan müzdaribim.
bu 28 nisan pazartesi yumurtalarım toplandı
16 yumurtam toplandı. 11 i döllendi 5.güne sadece 1 adet yumurtam kaldı.
O kalan 1 yumurtayı da 2 mayıs cuma günü transfer ettiler.
12 mayıs test günüm. 5.gün emriyosunun tutma şansı nedir sizce. Ara ara belim ağrıyor.
Hepimizin umarım olumlu olur
Tüpler açıldıysa sorun kalmıyor bence. Spermin geçmesi için tüplerin açık olması gerekiyor. Eğer açıldıysa geçişte sorun olmaz diye düşünüyorum.Merhaba. Tek tüp tıkalı olduğu için herhangi bi işlem yapmadılar mı tüpü açmak için benim 2 tüpümde de tıkanıklık varmış sanırım bir de sıvı birikmesi tüpler açılsa bile yine de tüp bebeğe mi başvurmak gerekiyor
Calisananneadayi canım naptın? Opu oldu mu?
Canım doktorum bizim normal yolla bebek sahip olabileceğimizi savundu hep fakat 5 yıldır deniyoruz olmuyor yani özel bir çaba harcamadık ama korunmadıkta. Olmuyorsa bir sebebi vardır dedim ve beklemek istemedim diğer tedavi yöntemlerini es geçip direkt tüp bebeğe başlamak istedim. Tüplerin açılması ile ilgili hiçbir tedaviyi konuşmadık açıkçası o sebeple ne desem yanlış olur :)Merhaba. Tek tüp tıkalı olduğu için herhangi bi işlem yapmadılar mı tüpü açmak için benim 2 tüpümde de tıkanıklık varmış sanırım bir de sıvı birikmesi tüpler açılsa bile yine de tüp bebeğe mi başvurmak gerekiyor
Merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız Murat hocayla ilgili görüşlerinizi paylaşabilir misiniz ben de perşembe günü gidicem kendisineOldum cnm şimdi evdeyim. Güzel geçti çok şükür şimdi 2 regl bekleme zamanı. Laboratuvardan arayacaklar embriyo gelişimini bilgi vermek için. Hayırlısı olsun bakalım
Henüz gitmedim tüp bebek doktoruna kadın doğum doktorum tıkalı olduğunu söyleyip tüp bebeğe yönlendirdi yani açılsa bile doğal yolla hamile kalma şansım ne kadar olur bilmiyorum insanın kafasında 100 tane soru geziyoTüpler açıldıysa sorun kalmıyor bence. Spermin geçmesi için tüplerin açık olması gerekiyor. Eğer açıldıysa geçişte sorun olmaz diye düşünüyorum.
Merhaba. Benim de perşembe günü Murat hocaya randevum var ilk kez gidicem tüplerim tıkalı olduğu için doktorum tüp bebeğe yönlendirdi. Acaba fiyat olarak ortalama ne kadar çıkardılar size malum bu süreç hem maddi hem manevi açıdan zorluyor insanı
Merhabalar kızlar bende pkos dan müzdaribim.
bu 28 nisan pazartesi yumurtalarım toplandı
16 yumurtam toplandı. 11 i döllendi 5.güne sadece 1 adet yumurtam kaldı.
O kalan 1 yumurtayı da 2 mayıs cuma günü transfer ettiler.
12 mayıs test günüm. 5.gün emriyosunun tutma şansı nedir sizce. Ara ara belim ağrıyor.
Hepimizin umarım olumlu olur
Merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız Murat hocayla ilgili görüşlerinizi paylaşabilir misiniz ben de perşembe günü gidicem kendisine
Çok teşekkür ederim bilgiler için inşallah transferiniz de hayırlısıyla gerçekleşir bakalım bizim ilerleyişimiz nasıl olucak hayırlısıyla inşallah annelik duygusunu tatmayı nasip etsin RabbimGeçmiş olsun cnm bir görüş bakalım. 95 bin artı ilaçlar. Şuanda heryerde böyle fiyatlar bence. 45 bini tedaviye başladığı gün aldılar 50 bini bugün verdim opudan önce. İlaçları da aldıkça karttan çektirdik. Zorluyor tabiki ama değecek inşallah
Çok teşekkür ederim bilgiler için inşallah transferiniz de hayırlısıyla gerçekleşir bakalım bizim ilerleyişimiz nasıl olucak hayırlısıyla inşallah annelik duygusunu tatmayı nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?