- 15 Kasım 2023
- 327
- 181
- 23
- Konu Sahibi barbiebabe
-
Canım naptın, görüştün mü doktorunla?İnşallah
Taze transfer olacak büyük ihtimalle Allah nasıp ederse inşallah umudum iyi yönde sonuçlanması tek benim değil benim gibi bekleyen butun kardeşleriminki güzel sonuclansinHayırlı olsun süreciniztaze transfer mi olacaksınız? Dondurulmuş mu?
Aminnn. Sizin yaş kaçtı? İlk tüp bebek denemeniz mi?Taze transfer olacak büyük ihtimalle Allah nasıp ederse inşallah umudum iyi yönde sonuçlanması tek benim değil benim gibi bekleyen butun kardeşleriminki güzel sonuclansin
Ben 31 yaşındayım ilk olacak evet daha önce 4 kere aşılama oldu ama başarısız gerçekleştiAminnn. Sizin yaş kaçtı? İlk tüp bebek denemeniz mi?
Canım naptın, görüştün mü doktorunla?
Arkadaşlar merhabalar hepinizin yazısını tek tek okudum inşallah tedavileriniz güzel haberlere müjdelere dönüşür umarım hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsin inşallah Rabbim bende 17 Haziran'da başladım tedaviye inşallah hep birlikte güzel müjdelere muafak oluruz
Ne güzel şeyler söylemiş doktorun, hiç kötü düşünülecek bir şey yokEvet rahim şuan normalmiş. Estrofem verdi 3 kutu 3 temmuz da kontrol var. En erken ne zaman olur transfer dedim 6sı ama bence 8inde olur dedi dr. Rahim kalınlaşmasına göre belli olacakmış. 3.gün embriyosu hakkında da konuştuk. Yumurtan az olduğu için anne rahminde gelişimi daha iyi olur riske atmamak için dondurduk dedi. Ama eğer 3.güne göre kalitesi iyi olmasa yinede dondurmazdık dedi. Moral bozmak yok deneyeceğiz inşallah tutar illaki olacak dedi. Genel anlamda iyi geçti görüşmem ama ben mala bağlamış gibi oldum neden bilmiyorum. Ne mutluyum ne mutsuz. Hayırlısı olsun. Senin regl geldi mi varmı belirti
Amin inşallah elbet birgün bizde o güzel müjdeli haberi alacaz buna cano gönülden eminim biliyorum Rabbimin imtihanıdir biseyi ne kadar çok istersen o senin sınavın olurmuş yine çok şükür ki Rabbim bizi test edecek kadar değerli kılıyor elhamdülillah buna.sukur olsun Rabbim elbet sabredenlerle beraberdir ben buna çok inanıyorum bazı şeyler vaktinde güzeldir gecikiyorsa eminim güzelleşecek çok inanıyorum hamdolsunMerhaba cnm hayırlı olsun inşallah herşey gönlünce olur. Burda güzel haberleri vermek nasip olsun hepimize
Ne güzel şeyler söylemiş doktorun, hiç kötü düşünülecek bir şey yokben henüz adet olmadım. Olacak gibi hissediyorum ama. İki güne olurum heralde
Amin inşallah elbet birgün bizde o güzel müjdeli haberi alacaz buna cano gönülden eminim biliyorum Rabbimin imtihanıdir biseyi ne kadar çok istersen o senin sınavın olurmuş yine çok şükür ki Rabbim bizi test edecek kadar değerli kılıyor elhamdülillah buna.sukur olsun Rabbim elbet sabredenlerle beraberdir ben buna çok inanıyorum bazı şeyler vaktinde güzeldir gecikiyorsa eminim güzelleşecek çok inanıyorum hamdolsun
İnşallah hayırlı haberlere kavusalimEvet kesinlikle öylee.. Rabbım bu imtihanı verebilmeyi nasip etsin bizlere. Müjdemize kavuşalım
Bende hala adet olmadım 1gun gecikti şimdilik normalde ilaçlar kullanınca ilac bittikten itibaren 7 gün içinde olurdum adet olmadım dahaNe güzel şeyler söylemiş doktorun, hiç kötü düşünülecek bir şey yokben henüz adet olmadım. Olacak gibi hissediyorum ama. İki güne olurum heralde
Benim de döngümün 39. Günü. Doktorum gel ultrasonla bakalım gerekirse söktürücü veririz dedi. Ama bir gebelik testi yap dedi.Bende hala adet olmadım 1gun gecikti şimdilik normalde ilaçlar kullanınca ilac bittikten itibaren 7 gün içinde olurdum adet olmadım daha
Benim de döngümün 39. Günü. Doktorum gel ultrasonla bakalım gerekirse söktürücü veririz dedi. Ama bir gebelik testi yap dedi.
Ben söktürücü içtiğim halde böyle birdeBenim de döngümün 39. Günü. Doktorum gel ultrasonla bakalım gerekirse söktürücü veririz dedi. Ama bir gebelik testi yap dedi.
Yok yavrum, bugün lekelenmeler başladı zaten. Akşama ya da yarına olurum.Yaptın mı test cnm evet gebelik ihmali de var sonuçta
Yok yavrum, bugün lekelenmeler başladı zaten. Akşama ya da yarına olurum.
Bugün oldum canım. Yarın gel dedi doktor. 12.30’da randevum var.Olduysan pazartesi doktora gideceksin dimi
Bugün oldum canım. Yarın gel dedi doktor. 12.30’da randevum var.
Her şey normalmiş. Estrofem verdi günde 3 kez içeceğim. 5 temmuzda kontrole gidicem. 12-14 temmuz gibi de transfer olacak hayırlısıylaAa az kalmış randevuna çıkınca yaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?