24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Canım naptın, görüştün mü doktorunla?

Evet rahim şuan normalmiş. Estrofem verdi 3 kutu 3 temmuz da kontrol var. En erken ne zaman olur transfer dedim 6sı ama bence 8inde olur dedi dr. Rahim kalınlaşmasına göre belli olacakmış. 3.gün embriyosu hakkında da konuştuk. Yumurtan az olduğu için anne rahminde gelişimi daha iyi olur riske atmamak için dondurduk dedi. Ama eğer 3.güne göre kalitesi iyi olmasa yinede dondurmazdık dedi. Moral bozmak yok deneyeceğiz inşallah tutar illaki olacak dedi. Genel anlamda iyi geçti görüşmem ama ben mala bağlamış gibi oldum neden bilmiyorum. Ne mutluyum ne mutsuz. Hayırlısı olsun. Senin regl geldi mi varmı belirti

Merhaba cnm hayırlı olsun inşallah herşey gönlünce olur. Burda güzel haberleri vermek nasip olsun hepimize

Ne güzel şeyler söylemiş doktorun, hiç kötü düşünülecek bir şey yok ben henüz adet olmadım. Olacak gibi hissediyorum ama. İki güne olurum heralde

Merhaba cnm hayırlı olsun inşallah herşey gönlünce olur. Burda güzel haberleri vermek nasip olsun hepimize
Amin inşallah elbet birgün bizde o güzel müjdeli haberi alacaz buna cano gönülden eminim biliyorum Rabbimin imtihanıdir biseyi ne kadar çok istersen o senin sınavın olurmuş yine çok şükür ki Rabbim bizi test edecek kadar değerli kılıyor elhamdülillah buna.sukur olsun Rabbim elbet sabredenlerle beraberdir ben buna çok inanıyorum bazı şeyler vaktinde güzeldir gecikiyorsa eminim güzelleşecek çok inanıyorum hamdolsun

Ne güzel şeyler söylemiş doktorun, hiç kötü düşünülecek bir şey yok ben henüz adet olmadım. Olacak gibi hissediyorum ama. İki güne olurum heralde

Evet çok şükür cnm. Valla nie böyle oldum bilmiyorum toparlarım birkaç güne heralde hadi bakalm 2güne sende gel birlikte beklemeye devam edelim

Evet kesinlikle öylee.. Rabbım bu imtihanı verebilmeyi nasip etsin bizlere. Müjdemize kavuşalım

Bende hala adet olmadım 1gun gecikti şimdilik normalde ilaçlar kullanınca ilac bittikten itibaren 7 gün içinde olurdum adet olmadım daha

Bende hala adet olmadım 1gun gecikti şimdilik normalde ilaçlar kullanınca ilac bittikten itibaren 7 gün içinde olurdum adet olmadım daha
Benim de döngümün 39. Günü. Doktorum gel ultrasonla bakalım gerekirse söktürücü veririz dedi. Ama bir gebelik testi yap dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…