- 20 Temmuz 2024
- 251
- 123
- 23
- 32
- Konu Sahibi barbiebabe
-
Normal döngüme göre bakarsam perşembe günü adet olmam gerekiyor. Ama 2. Adetin geç geldiğini söylüyor herkes, o yüzden bilemedim. Bende de kasık ağrıları oldu geçen gün, hatta yumurtlama ağrısı falan sandım.
Sen yakında olursun o zamanBenim normal döngüme göre de cumartesiydi o günde batmalar başladı bana da bir heyecan bastı dört gözle bekliyorum
Sen yakında olursun o zamanbu süreçte korundunuz mu? Doktor korunun vs dedi mi?
Yok bana da aynılarını söyledi. İlk adetten sonra korunmadım.Hadi bakalım inşallah. Yok korunun demedi birtek opudan ilk adete kadar yasak dedi enfeksiyon riskine karşı. Sana korunmayı önerdi mi?
Yok bana da aynılarını söyledi. İlk adetten sonra korunmadım.
Aynen valla. Ben zaten hiç korunmadım kiOnca zamandır olmayınca artık korunmak bir anlam taşımıyor benim için
Selam günler geçmek bilmiyorSelam kızlar, nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? İkinci adetini olan var mı?
Benim de dün adet olmam gerekiyordu normalde. 3, 4 gün gecikiyormuş 2. Adet. Ben de beklemedeyimSelam günler geçmek bilmiyorilaçlarımı kullandım adet olmayı bekliyorum 5-6 gün içinde adet olurum
Selam günler geçmek bilmiyorilaçlarımı kullandım adet olmayı bekliyorum 5-6 gün içinde adet olurum
Senin adetin kaç gün gecikti?Hiç geçmiyor gerçekten heyecan dorukta yaa başka hiçbişey düşünemiyorum
Senin adetin kaç gün gecikti?
Gecen ay 23unde olmuştum bakalım ne olacakBenim de dün adet olmam gerekiyordu normalde. 3, 4 gün gecikiyormuş 2. Adet. Ben de beklemedeyim
Ya sanki ağırdan alıyor gibi normalde hemen geçer zamanHiç geçmiyor gerçekten heyecan dorukta yaa başka hiçbişey düşünemiyorum
Tam 1 hafta geçmiş. Bakalım beklicez biz de artıkCanım tam şuan oldum adet 7.gün bugün gecikmenin
Ya sanki ağırdan alıyor gibi normalde hemen geçer zaman
Tam 1 hafta geçmiş. Bakalım beklicez biz de artık
Vardır vardır, neden olmasınSende hemen olursun inşallah toplamadaki gibi aynı günlerde transferimizi oluruz
Pazartesiye randevu aldım dua et bana cnm inşallah 3.gün de olsa şansımız vardır
Hayırlı olsun sürecinizArkadaşlar merhabalar hepinizin yazısını tek tek okudum inşallah tedavileriniz güzel haberlere müjdelere dönüşür umarım hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsin inşallah Rabbim bende 17 Haziran'da başladım tedaviye inşallah hep birlikte güzel müjdelere muafak oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?