24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Maşallah canım benim çok yorucu bir süreç gerçekten. Bende bugün iğnenin acısından bir başladım ağlamaya 1 saat sürdü şimdi kendime geldim. 1 haftadır sıkıyorum kendimi boşaldı biranda içim. Balık burcuyum bide konuşurken bile ağlayasım geliyor çok hassas bir sınav. Rabbim karşılığını versin hepimize. Haftaya belli olur sonucun dimi bugün 5.gün inşallah bebeğin seninledir

Ben de aynı, bugün ekstra bir duygusallık yüklendi.

İğneler benide mahvediyor benimde ağladığım çok oldu inşallah bebişlerimize kavuşalım biran önce. Evet haftaya perşembe test günüm senin transfer oldu mu canım?

İğneler benide mahvediyor benimde ağladığım çok oldu inşallah bebişlerimize kavuşalım biran önce. Evet haftaya perşembe test günüm senin transfer oldu mu canım?

Amin inşallah hadi inşallah perşembe günü alırı güzel haberini dualarım seninle. Yok benim daha haftaya OPU

Ben de 25 nisan adetimin ikinci gunu basladim

Hayirli olsun tum yeni baslayanlar icin!

Aynı gün başlamışızz inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize. Senin nasıl olacak taze transfer mi yoksa doldurulacak rahim dinelndirme yapılacakmı
insLLAH kuzum
Bence dondurulmus) doktor cunki ben artik taze yaomiyorum dedi. Sende nasil?) opu gunumu de cmtesi gunu tayin edecek

insLLAH kuzum
Bence dondurulmus) doktor cunki ben artik taze yaomiyorum dedi. Sende nasil?) opu gunumu de cmtesi gunu tayin edecek

Benide 2 regl bekleyecek. Bugün doktora gidiyorum bakalım en son gittiğimde opu salı veya çarşamba demişti.

merhaba öncelikle hayırlı olsun transferiniz. Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de nasip etsin. Benim danışmak istediğim birkaç durum var. Puregon 225 vuruyorum. Bugün 9. Günüm. Kontrole gittim. Kaç mm olmuş hocam diye sordum söylemedi. Ama aşırı fazla yumurta vardı. Pcos hastasıyım.
Sorum şu ki son 4 gündür hayatım altüst oldu. Doktora söylüyorum normal diyor. İnanılmaz şişlik, acı, gerginlik var. Oturup kalkamıyorum, tuvalet serüvenim ağlamakla sonlanıyor. Yemeden içmeden kesildim. Karnım sürekli aç. Aç oldukça bulantı yaşıyorum. Midem sürekli yanıyor. Ve kusuyorum. Sizde de böyle oldu mu. Muhtemeln pazartesiye çatlatırız demiş doktor eşime.Yarın tekrar kontrol verdi. Ama o kadar süre bekleyecek kadar sabrım yok. Sizin şikayetleriniz de mi aynıydı. Ohss olsa doktor farkederdi heralde değil mi? Bu acıları en aza indirgemek için işe yarayan yöntemleriniz oldu mu

Çok geçmiş olsun. Ohss olsa bile toplamadan sonra dinlendirir doktorun canım sabret emek vermeden olmuyor. Bugün doktor kontrolünde sıra beklerken odadan bir kadın çıktı gerçekten kambur gibi yürüyor yaşı da 40 tane fazla. Meğer iğnelerin etkisiyle öyle yürüyormuş ağrısı varmış ikizleri olmuş hala iğnelere devam ediyor. Yani demem o ki çok uzun bir yol ve karşımıza ne çıkacak bilmiyoruz sabırlı dayanıklı olmalıyız. İnşallah acıların azalır toplamaya kadar canım tekrardan geçmiş olsun

Teşekkür ederimm
Bugün hastanede ben de aynı şekilde yürüyordum. Bunları ben de kendime çok tekrar etmeye çalışıyorum "sabrın sonu selamet, herşey güzel olacak, önce celal sonra ikram" ama 4 gündür oturamıyorum, yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum bile, zor bir süreç olacağını tahmin ediyordum, yine de bu kadarını beklemiyordum gerçekten.içimden geçirdiğim tek şey şu;
keşke uyusam ve gözlerimi opudan 1 hafta sonra falan açsam :/

Cok gecmis olsun size
InsAllah tez vakitte iyi olursunuz. Sorum icin kusura bakmayin ama Sizin yasiniz ve kilonuz kac?

Ben 30 yasindayim. Bende hic bir etkisi olmadi. Pztesi kist bosaltilmasi bile yapildi anestesi ile sukurler olsun iyiyim. Evde oturmamaya calisiyorum surekli yuruyusumu yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…