- 20 Temmuz 2024
- 286
- 168
- 23
- 32
- Konu Sahibi barbiebabe
-
Merhaba ben de 22 nisanda bu sürece başladım. İlk denememiz. Bugün son kontrolüm vardı benim de cumartesi günü toplanacak şu ana kadar olumlu geçti sürecimiz. Çok heyecanlıyım ben de
Teşekkür ederim ilk adeti bekleyeceğiz yani kısmen yapılacak rahim dinlendirme işlemiMerhaba hoşgeldinAyy 2gün kalmış inşallahh çok güzel geçer. Sonrasında rahim dinlendirme yapılacak mı taze transfer mi olcaksın
Teşekkür ederim ilk adeti bekleyeceğiz yani kısmen yapılacak rahim dinlendirme işlemi
Sizinki ne zaman olacak?Sen mayısta transfer olursun o zamanAyyy herkese ayrı ayrı heyecan yapıyorum yaa kendime ayrıı
Sizinki ne zaman olacak?umarım benim de dollenen olur da beşinci güne ulaşırsa korku ve heyecan var
Hayırlısı olsun sizin için de embriyolar oluşşun beklesin yeter kiBenim doktor 2 regl bekletiyor rahim dinlendirmek için. Bayramı dinlenerek geçireceğim sonrasında bakalm regle bağlı tabi temmuzu bulur galiba.
O korku heyecan stres dediğin gibi çok çok oluyor başetmenin biryolunu bulacağız zamanlatabi hormonlar tavan oda ayrı
Beklemek istiyorum test günümü ama bilemiyorumGüzel haberlerini dört gözle bekliyorum canım inşallah tutunma belirtileridirevde test yapacak mısın yoksa kanda mı bakacaksın sonuca
Hayırlısı olsun canımMerhaba ben de 22 nisanda bu sürece başladım. İlk denememiz. Bugün son kontrolüm vardı benim de cumartesi günü toplanacak şu ana kadar olumlu geçti sürecimiz. Çok heyecanlıyım ben de
Ben 7 aylık hamile gibiydim resmen bugün transferimin 5. Günü daha yeni yeni inmeye başladı şişlikHayırlısı olsun sizin için de embriyolar oluşşun beklesin yeter kievet ya bugün ben son dozumu vurdum acayip gaz var ve şişkinlik dolgunlık hat safhada
Siz taze transfer mi oldunuzBen 7 aylık hamile gibiydim resmen bugün transferimin 5. Günü daha yeni yeni inmeye başladı şişlik
Hayırlısı olsun sizin için de embriyolar oluşşun beklesin yeter kievet ya bugün ben son dozumu vurdum acayip gaz var ve şişkinlik dolgunlık hat safhada
Beklemek istiyorum test günümü ama bilemiyorum
Hayırlı olsunMerhaba ben de 22 nisanda bu sürece başladım. İlk denememiz. Bugün son kontrolüm vardı benim de cumartesi günü toplanacak şu ana kadar olumlu geçti sürecimiz. Çok heyecanlıyım ben de
EvetSiz taze transfer mi oldunuz
Hihihihi bilemiyorum dediysen kesin yaparsın evdebu meraka yenik düşen çok kesin bende öyle olurum
42 miHerkese merhabaaaaÖncelikle herkesin süreci umarım pozitif sonuçlanır. Bende Ocak ayında başladım bu yolculuğa aynı sizin gibiydi durumum biz 5 yıldır evliyiz ve hiç korunmamamıza rağmen gebelik oluşmamıştı. HSG de bir tüpüm kapalı çıktı haricinde herşey normaldi. Beklemek istemediğim için tüp bebeğe başladık hemen. Pazarteside transfer gerçekleşti inşallah pozitif haberini alırız. Benim ohss riskinden dolayı dondurulmuş embriyo transferi oldu. OPU da 42 tane yumurta toplanmıştı sonrası benim için çok kötü geçmişti ..Merak ettikleriniz olursa seve seve cevaplayabilirim kızlarr
Evet hormon ilaçları aşırı reaksiyon gösterdi ve opudan sonra dehşet bir ağrı, karın şişmesi yaşadım yani ohss. 3 4 gün hareket etmekte bile zorlandım karnım davul gibi gergin ve şişti. Pcos olanlarda bu şekilde olabiliyormuş sanırım 42 yumurtanın 20si döllenmeye uygun bulundu toplamda 11 embriyomuz oldu42 mipcos mu vardı sizde? Sonrası neden kötü geçti?
Oh maşallah maşallah Harika, ohss kısmı kötü olmuş tabiki. 11 yumurtanın kaç tanesini dondurdunuz?Evet hormon ilaçları aşırı reaksiyon gösterdi ve opudan sonra dehşet bir ağrı, karın şişmesi yaşadım yani ohss. 3 4 gün hareket etmekte bile zorlandım karnım davul gibi gergin ve şişti. Pcos olanlarda bu şekilde olabiliyormuş sanırım 42 yumurtanın 20si döllenmeye uygun bulundu toplamda 11 embriyomuz oldu
Hepsini dondurduk ne olur ne olmaz diyeOh maşallah maşallah Harika, ohss kısmı kötü olmuş tabiki. 11 yumurtanın kaç tanesini dondurdunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?