24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Merhaba ben de 22 nisanda bu sürece başladım. İlk denememiz. Bugün son kontrolüm vardı benim de cumartesi günü toplanacak şu ana kadar olumlu geçti sürecimiz. Çok heyecanlıyım ben de

Merhaba hoşgeldin Ayy 2gün kalmış inşallahh çok güzel geçer. Sonrasında rahim dinlendirme yapılacak mı taze transfer mi olcaksın

Sizinki ne zaman olacak? umarım benim de dollenen olur da beşinci güne ulaşırsa korku ve heyecan var

Benim doktor 2 regl bekletiyor rahim dinlendirmek için. Bayramı dinlenerek geçireceğim sonrasında bakalm regle bağlı tabi temmuzu bulur galiba.
O korku heyecan stres dediğin gibi çok çok oluyor başetmenin biryolunu bulacağız zamanla tabi hormonlar tavan oda ayrı

Hayırlısı olsun sizin için de embriyolar oluşşun beklesin yeter ki evet ya bugün ben son dozumu vurdum acayip gaz var ve şişkinlik dolgunlık hat safhada

Hayırlısı olsun sizin için de embriyolar oluşşun beklesin yeter ki evet ya bugün ben son dozumu vurdum acayip gaz var ve şişkinlik dolgunlık hat safhada
Ben 7 aylık hamile gibiydim resmen bugün transferimin 5. Günü daha yeni yeni inmeye başladı şişlik

Merhaba ben de 22 nisanda bu sürece başladım. İlk denememiz. Bugün son kontrolüm vardı benim de cumartesi günü toplanacak şu ana kadar olumlu geçti sürecimiz. Çok heyecanlıyım ben de
Hayırlı olsun az kalmış yumurta toplamaya benim de pazartesi toplanacak.

Hihihihi bilemiyorum dediysen kesin yaparsın evde bu meraka yenik düşen çok kesin bende öyle olurum
5 yıldır bekliyorum okadar çok test yaptım ki bir tüp bebek parasıda onlara vermişimdir son bir senedir hiç yapasım gelmiyordu ama bu biraz farklı oluyormuş bi anda stres basıyor beni Doktorun verdiği tarihi beklemeye çalışıcam

Herkese merhabaaaa Öncelikle herkesin süreci umarım pozitif sonuçlanır. Bende Ocak ayında başladım bu yolculuğa aynı sizin gibiydi durumum biz 5 yıldır evliyiz ve hiç korunmamamıza rağmen gebelik oluşmamıştı. HSG de bir tüpüm kapalı çıktı haricinde herşey normaldi. Beklemek istemediğim için tüp bebeğe başladık hemen. Pazarteside transfer gerçekleşti inşallah pozitif haberini alırız. Benim ohss riskinden dolayı dondurulmuş embriyo transferi oldu. OPU da 42 tane yumurta toplanmıştı sonrası benim için çok kötü geçmişti ..Merak ettikleriniz olursa seve seve cevaplayabilirim kızlarr

42 mi pcos mu vardı sizde? Sonrası neden kötü geçti?

42 mi pcos mu vardı sizde? Sonrası neden kötü geçti?
Evet hormon ilaçları aşırı reaksiyon gösterdi ve opudan sonra dehşet bir ağrı, karın şişmesi yaşadım yani ohss. 3 4 gün hareket etmekte bile zorlandım karnım davul gibi gergin ve şişti. Pcos olanlarda bu şekilde olabiliyormuş sanırım 42 yumurtanın 20si döllenmeye uygun bulundu toplamda 11 embriyomuz oldu

Oh maşallah maşallah Harika, ohss kısmı kötü olmuş tabiki. 11 yumurtanın kaç tanesini dondurdunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…