- 15 Kasım 2023
- 352
- 196
- 23
- Konu Sahibi barbiebabe
-
Ben de yarın gece çatlatma iğnesini yapacağım, pazartesi 12.00’de opu olacak. Fazla yumurta büyümüş bende de. Opu’dan sonra da üç gün şişlik olabilir dedi doktor. Çok yumurta var çünkü gerekirse 2 ay da rahim dinlendirme yapabiliriz, onu duruma göre kararlaştırırız dedi.Gittim büyüyor yumurtalar. Pazar günü çatlatma iğnelerini yapıp salı günü toplama yapılacakmış inşallah inşallah dolu çıkar keseler yaaa
Ben de öyle bir şişlik olmadı. Hafif bir şişlik var ve otururken batmalar oluyor.Teşekkür ederimm
Bugün hastanede ben de aynı şekilde yürüyordum. Bunları ben de kendime çok tekrar etmeye çalışıyorum "sabrın sonu selamet, herşey güzel olacak, önce celal sonra ikram" ama 4 gündür oturamıyorum, yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum bile, zor bir süreç olacağını tahmin ediyordum, yine de bu kadarını beklemiyordum gerçekten.içimden geçirdiğim tek şey şu;
keşke uyusam ve gözlerimi opudan 1 hafta sonra falan açsam :/
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun umarım çektiğiniz çile dünyalar güzeli sağlıklı bir bebiş ile sonuçlanırmerhaba öncelikle hayırlı olsun transferiniz. Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de nasip etsin. Benim danışmak istediğim birkaç durum var. Puregon 225 vuruyorum. Bugün 9. Günüm. Kontrole gittim. Kaç mm olmuş hocam diye sordum söylemedi. Ama aşırı fazla yumurta vardı. Pcos hastasıyım.
Sorum şu ki son 4 gündür hayatım altüst oldu. Doktora söylüyorum normal diyor. İnanılmaz şişlik, acı, gerginlik var. Oturup kalkamıyorum, tuvalet serüvenim ağlamakla sonlanıyor. Yemeden içmeden kesildim. Karnım sürekli aç. Aç oldukça bulantı yaşıyorum. Midem sürekli yanıyor. Ve kusuyorum. Sizde de böyle oldu mu. Muhtemeln pazartesiye çatlatırız demiş doktor eşime.Yarın tekrar kontrol verdi. Ama o kadar süre bekleyecek kadar sabrım yok. Sizin şikayetleriniz de mi aynıydı. Ohss olsa doktor farkederdi heralde değil mi? Bu acıları en aza indirgemek için işe yarayan yöntemleriniz oldu mu
Merhabalar benim eşimde iki defa varikosel ameliyatı oldu şuan ki sperm testi sonuçlarına göre herşey normal ama doğal gebeliği bir türlü yakalayamadım bir yıllık evliyiz yaş biraz ileri amh testi düşük çıkthi için tüp bebek tedavisine başladık ama doktorum teste göre fazlaca yumurtam olduğunu söyledi rahim kalınlaşması için ilaç ve vitamin kullanıyorumMerhaba hepsini okudum duygularıma birebir tercüman olmuşsun. Bizimde 2 senedir olmadı eşim iki defa varikosel ameliyat oldu. Bir aşılama ve sonunda tüp bebeğe karar verdik. Çok uzun zorlu ve çevremdeki hamişlere sabretmeyle geçiyor. Bugün reglimin ilk günü yarın doktora gidip başlıyoruz Allahın izniyle. Sen gittin mi doktora sürecimiz birlikte başlıyor haberleşelim
Teşekkür ederimm
Bugün hastanede ben de aynı şekilde yürüyordum. Bunları ben de kendime çok tekrar etmeye çalışıyorum "sabrın sonu selamet, herşey güzel olacak, önce celal sonra ikram" ama 4 gündür oturamıyorum, yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum bile, zor bir süreç olacağını tahmin ediyordum, yine de bu kadarını beklemiyordum gerçekten.içimden geçirdiğim tek şey şu;
keşke uyusam ve gözlerimi opudan 1 hafta sonra falan açsam :/
Merhabalar benim eşimde iki defa varikosel ameliyatı oldu şuan ki sperm testi sonuçlarına göre herşey normal ama doğal gebeliği bir türlü yakalayamadım bir yıllık evliyiz yaş biraz ileri amh testi düşük çıkthi için tüp bebek tedavisine başladık ama doktorum teste göre fazlaca yumurtam olduğunu söyledi rahim kalınlaşması için ilaç ve vitamin kullanıyorum
Ben de yarın gece çatlatma iğnesini yapacağım, pazartesi 12.00’de opu olacak. Fazla yumurta büyümüş bende de. Opu’dan sonra da üç gün şişlik olabilir dedi doktor. Çok yumurta var çünkü gerekirse 2 ay da rahim dinlendirme yapabiliriz, onu duruma göre kararlaştırırız dedi.
Evet, çatlatma iğnesinden sonra daha da şişlik oluyor zaten.Çatlatma iğnesinin bile etkileri var ben 2 defa yaptırdım önceden. Dinlenme bence iyi bişey ya bukdr rahim biraz toparlaması lazım bebişimiz için
Evet, çatlatma iğnesinden sonra daha da şişlik oluyor zaten.
OpuValla bende eşimin ameliyatlarından sonrasında hep çok umutluydum ama maalesef olmadı. Sebep aramıyorum artık. Bazı insanların hiçbir sorunu yokken herşey mükemmelken sebepsiz infertilite diyorlar. Bitek keşke daha önceden mi tüp bebek yapsaydık pişmanlığım var ama onuda yaşamadan insan direk bu yola giremiyor. Şimdi de sabırla tedavimizi olacağız.
Sizin opu yapıldı mı?
Valla bende eşimin ameliyatlarından sonrasında hep çok umutluydum ama maalesef olmadı. Sebep aramıyorum artık. Bazı insanların hiçbir sorunu yokken herşey mükemmelken sebepsiz infertilite diyorlar. Bitek keşke daha önceden mi tüp bebek yapsaydık pişmanlığım var ama onuda yaşamadan insan direk bu yola giremiyor. Şimdi de sabırla tedavimizi olacağız.
Sizin opu yapıldı m
Opusurecim bir hafta sonra belli olacak umarım rahim dinlendirme vs yapılmasına gerek kalmadan daha fazla stres yaşamadan su süreci atlatirim bizim gibi bu süreci yaşayan kadınlar Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin hayatımdaki tek eksiğim çünkü
Çok sağolun yaş 29 boy 162 kilo 78 e düştüm şu an. Kist boşaltılması nasıl oluyor siz de mi pcostunuz? Daha önce çatlatma ve aşılama oldum. Yumurtalarım istenilen kadar büyümedi, o yüzden doktor sana daha etkili bi ilaç vericem dedi. Puregon 225 belki ilaçla alakalıdır. Duphastın, glifor ve vitamin takviyeleri de alıyorum.Cok gecmis olsun size
InsAllah tez vakitte iyi olursunuz. Sorum icin kusura bakmayin ama Sizin yasiniz ve kilonuz kac?
Ben 30 yasindayim. Bende hic bir etkisi olmadi. Pztesi kist bosaltilmasi bile yapildi anestesi ile sukurler olsun iyiyim. Evde oturmamaya calisiyorum surekli yuruyusumu yapiyorum.
Az kalmış sizin inşallah bana da yarın çatlatmayı verir atık.Ben de öyle bir şişlik olmadı. Hafif bir şişlik var ve otururken batmalar oluyor.
Amiin, hepimiz mutlu haberler alalım inşallah. Çok sağolun. Ben yumurta toplamadan sonra neler yaşıycam bakalım bi de o varMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun umarım çektiğiniz çile dünyalar güzeli sağlıklı bir bebiş ile sonuçlanırbende şişkinlik yaşadım ama anlattığınız kadar değildi. Anlattıklarınızı yumurta toplamadan sonra yaşadım. Bol su için ve dinlenmeye çalışın Allah yardımcınız olsun
İnşallah amiiin, yolun sonu hepimiz için güzel yerlere çıksın inşallahGeçecek inşallah canım ilerde bugünlerimizi tebesüümle hatırladığımız günlerimiz olur inşallah. Rabbim bugünleri aratmasın. Çok şükür derdimizin çaresine bir yolumuz var bizde deniyoruz. Az kaldı dayan cnm
foliküler kist aspirasyonu oldum. Ultrason esliginde ince bir igne ile kist icindeki sivi bisaltiliyor. Normalde bir folikül büyür ve içinden yumurta atılır. Ama bazen bu yumurta atılmaz, folikül büyümeye devam eder ve içi sıvı dolu bir kiste dönüşür.Çok sağolun yaş 29 boy 162 kilo 78 e düştüm şu an. Kist boşaltılması nasıl oluyor siz de mi pcostunuz? Daha önce çatlatma ve aşılama oldum. Yumurtalarım istenilen kadar büyümedi, o yüzden doktor sana daha etkili bi ilaç vericem dedi. Puregon 225 belki ilaçla alakalıdır. Duphastın, glifor ve vitamin takviyeleri de alıyorum.
Az kalmış sizin inşallah bana da yarın çatlatmayı verir atık.
Amiin, hepimiz mutlu haberler alalım inşallah. Çok sağolun. Ben yumurta toplamadan sonra neler yaşıycam bakalım bi de o var
İnşallah amiiin, yolun sonu hepimiz için güzel yerlere çıksın inşallah
Geçmiş olsun size de :)foliküler kist aspirasyonu oldum. Ultrason esliginde ince bir igne ile kist icindeki sivi bisaltiliyor. Normalde bir folikül büyür ve içinden yumurta atılır. Ama bazen bu yumurta atılmaz, folikül büyümeye devam eder ve içi sıvı dolu bir kiste dönüşür.
Sizin durumunuzu anladim. InsAllah en kisa zamanda iyilesirsiniz. Ama transefere kadar yine spor ve diet yapin bence. Ben de oyle yapicam. Hem rahmim dinlensin hem de zayif gebe kalayim)
Evet güzel ama öncesinde yarım bıraktığım bir üniversite hastanesi tüp bebek sürecim var biraz tedirgin biraz heyecanlı biraz karamsar umarım hepimizin hayalleri gerçeğe dönüşürAmin canım inşallah o zaman iğnelere başladın sen hadi hayırlısı olsun. Rahim dinlendirmede iyi bişey ama hangisi iyi olacaksa öyle ilerlesin inşallah evet beklemek stresli ama bir okadar güzel
Evet güzel ama öncesinde yarım bıraktığım bir üniversite hastanesi tüp bebek sürecim var biraz tedirgin biraz heyecanlı biraz karamsar umarım hepimizin hayalleri gerçeğe dönüşür
Benim de ilk kontrol pazartesi 26 nisanda başladım ilaçlara,sizin tedavi gördüğünüz yer neresi?Evet bana da 300’e ayarlatıp vurmamı söylediler. İlk iğnemi dün onlar yaptı. Bu akşam ben yapacağım. Benim de ilk kontrolüm pazartesi.
Hayırlı olsun.Benim de ilk kontrol pazartesi 26 nisanda başladım ilaçlara,sizin tedavi gördüğünüz yer neresi?
Ben de ist altunizadede oturuyorum aslında ama tedavim Lütfü kırdardaHayırlı olsun.Ataşehir Alle klinik. Siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?