24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Gittim büyüyor yumurtalar. Pazar günü çatlatma iğnelerini yapıp salı günü toplama yapılacakmış inşallah inşallah dolu çıkar keseler yaaa
Ben de yarın gece çatlatma iğnesini yapacağım, pazartesi 12.00’de opu olacak. Fazla yumurta büyümüş bende de. Opu’dan sonra da üç gün şişlik olabilir dedi doktor. Çok yumurta var çünkü gerekirse 2 ay da rahim dinlendirme yapabiliriz, onu duruma göre kararlaştırırız dedi.

Ben de öyle bir şişlik olmadı. Hafif bir şişlik var ve otururken batmalar oluyor.

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun umarım çektiğiniz çile dünyalar güzeli sağlıklı bir bebiş ile sonuçlanır bende şişkinlik yaşadım ama anlattığınız kadar değildi. Anlattıklarınızı yumurta toplamadan sonra yaşadım. Bol su için ve dinlenmeye çalışın Allah yardımcınız olsun

Merhabalar benim eşimde iki defa varikosel ameliyatı oldu şuan ki sperm testi sonuçlarına göre herşey normal ama doğal gebeliği bir türlü yakalayamadım bir yıllık evliyiz yaş biraz ileri amh testi düşük çıkthi için tüp bebek tedavisine başladık ama doktorum teste göre fazlaca yumurtam olduğunu söyledi rahim kalınlaşması için ilaç ve vitamin kullanıyorum

Geçecek inşallah canım ilerde bugünlerimizi tebesüümle hatırladığımız günlerimiz olur inşallah. Rabbim bugünleri aratmasın. Çok şükür derdimizin çaresine bir yolumuz var bizde deniyoruz. Az kaldı dayan cnm

Valla bende eşimin ameliyatlarından sonrasında hep çok umutluydum ama maalesef olmadı. Sebep aramıyorum artık. Bazı insanların hiçbir sorunu yokken herşey mükemmelken sebepsiz infertilite diyorlar. Bitek keşke daha önceden mi tüp bebek yapsaydık pişmanlığım var ama onuda yaşamadan insan direk bu yola giremiyor. Şimdi de sabırla tedavimizi olacağız.
Sizin opu yapıldı mı?

Çatlatma iğnesinin bile etkileri var ben 2 defa yaptırdım önceden. Dinlenme bence iyi bişey ya bukdr rahim biraz toparlaması lazım bebişimiz için

Opu

Opusurecim bir hafta sonra belli olacak umarım rahim dinlendirme vs yapılmasına gerek kalmadan daha fazla stres yaşamadan su süreci atlatirim bizim gibi bu süreci yaşayan kadınlar Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin hayatımdaki tek eksiğim çünkü

Amin canım inşallah o zaman iğnelere başladın sen hadi hayırlısı olsun. Rahim dinlendirmede iyi bişey ama hangisi iyi olacaksa öyle ilerlesin inşallah evet beklemek stresli ama bir okadar güzel

Çok sağolun yaş 29 boy 162 kilo 78 e düştüm şu an. Kist boşaltılması nasıl oluyor siz de mi pcostunuz? Daha önce çatlatma ve aşılama oldum. Yumurtalarım istenilen kadar büyümedi, o yüzden doktor sana daha etkili bi ilaç vericem dedi. Puregon 225 belki ilaçla alakalıdır. Duphastın, glifor ve vitamin takviyeleri de alıyorum.
Ben de öyle bir şişlik olmadı. Hafif bir şişlik var ve otururken batmalar oluyor.
Az kalmış sizin inşallah bana da yarın çatlatmayı verir atık.
Amiin, hepimiz mutlu haberler alalım inşallah. Çok sağolun. Ben yumurta toplamadan sonra neler yaşıycam bakalım bi de o var
İnşallah amiiin, yolun sonu hepimiz için güzel yerlere çıksın inşallah

foliküler kist aspirasyonu oldum. Ultrason esliginde ince bir igne ile kist icindeki sivi bisaltiliyor. Normalde bir folikül büyür ve içinden yumurta atılır. Ama bazen bu yumurta atılmaz, folikül büyümeye devam eder ve içi sıvı dolu bir kiste dönüşür.
Sizin durumunuzu anladim. InsAllah en kisa zamanda iyilesirsiniz. Ama transefere kadar yine spor ve diet yapin bence. Ben de oyle yapicam. Hem rahmim dinlensin hem de zayif gebe kalayim)

Geçmiş olsun size de :)
İnşallah çok sağolun.
Biraz da diyet benim bulantılarımı tetikliyır zaten, Allah izin verir de hamile kalırsam yiyemediğim ne varsa yemeyi düşünüyorum ama o zamana kadar evet haklısınız :) Allah yardımcımız olsun

Amin canım inşallah o zaman iğnelere başladın sen hadi hayırlısı olsun. Rahim dinlendirmede iyi bişey ama hangisi iyi olacaksa öyle ilerlesin inşallah evet beklemek stresli ama bir okadar güzel
Evet güzel ama öncesinde yarım bıraktığım bir üniversite hastanesi tüp bebek sürecim var biraz tedirgin biraz heyecanlı biraz karamsar umarım hepimizin hayalleri gerçeğe dönüşür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…