- 15 Kasım 2023
- 336
- 183
- 23
- Konu Sahibi barbiebabe
Bol su içmek lazım. Ananas da ödem attırıyor.Maalesef yaa istemsiz kilo artışı oluyor. Hele bu ay az adet olunca ödem asla inmedi heryerim şiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol su içmek lazım. Ananas da ödem attırıyor.Maalesef yaa istemsiz kilo artışı oluyor. Hele bu ay az adet olunca ödem asla inmedi heryerim şiş
29’unda kontrolüm var. Umarım bu sefer her şey yolundadır.
İnşallah canımİnşallah canım dualarım seninleşunu unutmayalım ki herşeyin başı sağlık. Sağlığımız yerinde çok şükür ki bu yollara girebildik ve mücadele etmeye gücümüz var. Biz güçlü anneler olacağız
![]()
İnşallah canım![]()
12’de. İnşallah canımKaçta bugün randevun cnm. İnşallah busefer kalınlaşır
12’de. İnşallah canım![]()
7,5 mm olmuşAyy geceden beri aklımdasın varyaa hadi güzel haberlerini bekliyorum![]()
7,5 mm olmuş6 Ağustos’ta transfer olacağım. Transfere kadar rahim zaten kalınlaşmaya devam edecekmiş. Estrofemi içmeye devam edeceğim. 2 gün sonra da vajinal yoldan progesterona başlayacağım. Perşembe günü için üç hormon baktırmamı istedi onları baktıracağım. Her şey yolunda imiş. Çok mutlu oldum. Darısı başına canım benim
![]()
Teşekkür ederim canımço
Ayy maşallah sana canım çok çok sevindimtransferin için çok heyecanlandım şimdiden Allahım tamamına erdirsin
hormonlar ne için bakılacakmış
Teşekkür ederim canımProgesteron, Lh, e2
senin kontrolün ne zaman?
Belli olmaz canım. Vardır doktorunun bir bildiği.Bende cuma günü gideceğim bakalım neler olacak. Okadar ilaçla olmayan ilaçsız nasıl olabilecekki bilemiyorum hiç
Belli olmaz canım. Vardır doktorunun bir bildiği.
Ay aslında en güzeli doğal olanı. İlaçlar hormonlar mahvetti beniİnşallah öyledir. Alıştırdılar ilaca kendimi boşluğa düşmüş hissettim![]()
Ay aslında en güzeli doğal olanı. İlaçlar hormonlar mahvetti beni
Nar suyuna devam et. Bence bana onun da etkisi olduYa inşallah doğal yolla rahim kalınlaşırsa bende en güzeli böyleymiş diyebileceğim![]()
Nar suyuna devam et. Bence bana onun da etkisi oldu
Az kaldı azzzz az daha sabırİçiyorum valla hergün inşallah etkisi olur canım ya bana yine geldi heyecan zaman geçmiyor![]()
Az kaldı azzzz az daha sabırben de yarın sabah hocanın istediği hormon tahlillerini yaptıracağım. Umarım onlarda da bir sorun çıkmaz.
Canım naptın gittin mi doktora?Çıkmaz canım inşallah iyi düşünelim her zaman![]()