- 22 Mayıs 2012
- 732
- 360
- 83
- Konu Sahibi PembeBulutlar_
-
Neden sıkıntı olsun 23 yaş ile 24 yaş arasında hiçbir fark yok ki.Merhabalar. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden 24 yaşında mezun olmak bir sıkıntı olur mu özel sektörde? Yaşıtlarım 23'ünde mezun olacaklar. Bu 1 yıl bana büyük kayıpmış gibi geliyor ve bu konu kafamı çok meşgul ediyor. Çünkü özel sektörde çalışmak istiyorum. Düşünceleriniz neler? Bölümüm uluslararası ilişkiler olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
İleride bu karşıma belki bir dezavantaj olarak çıkar diye...Vallahi ben farkli bir sektordeyim ama 23-24 arasindahicbir fark yok, mezun olmak icin. Aradaki 1 yasin bir onemi yok, sen neden boyle duusnuyorsun sekerim ?
yaşınızı sorun ederlerse, sebeplerinizi makul bir biçimde açıklayabilirseniz bir şey çıkmaz.
İleride bu karşıma belki bir dezavantaj olarak çıkar diye...
Çok geçerli sebeplerim yok maalesef.
Merhabalar. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden 24 yaşında mezun olmak bir sıkıntı olur mu özel sektörde? Yaşıtlarım 23'ünde mezun olacaklar. Bu 1 yıl bana büyük kayıpmış gibi geliyor ve bu konu kafamı çok meşgul ediyor. Çünkü özel sektörde çalışmak istiyorum. Düşünceleriniz neler? Bölümüm uluslararası ilişkiler olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
Benim arkadaslarimdan 22de, 23te, 24te, 25te mezun olanlar var; yaptiklari isler/kazanclari/konumlari ile kafamda istatistik yapmaya calistim ama vallahi uyduramadim, bana pek ilgili gelmedi :) Ben de cok cok iyi bir universiteden mezunum bu aradaCok zorlarsan , bir kere bir is ilaninda 27 yasindan gun almamis olmak diye bir ibare gormustum bu kadar
Evet ben de duydum bazı şirketlerde yaş kısıtlaması koyduklarını o yüzden tutuştum böyle.
Bunun yaşla alakası yok tamamen efor sarfetmekle ilgisi var hatta genel kültür olarak yaşıtlarından 1 yıl ilerdesin :) hayatta bol şans dilerim böyle basit şeyleri dert edersen mülakatlarda aklın hep orada olur ve çuvallarsınMerhabalar. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden 24 yaşında mezun olmak bir sıkıntı olur mu özel sektörde? Yaşıtlarım 23'ünde mezun olacaklar. Bu 1 yıl bana büyük kayıpmış gibi geliyor ve bu konu kafamı çok meşgul ediyor. Çünkü özel sektörde çalışmak istiyorum. Düşünceleriniz neler? Bölümüm uluslararası ilişkiler olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
Anladım,çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. :)Ama sekerim , o koyduklari yas siniri 23,24 degil ki, o da her sirket degil bazilari.......Sifirdan baslayip yetistirecekleri, tecrubesiz elemanlar icin 27 -28, yoneticilik kadrolari icin baska....yani endiselenmen gereken bir durum yok.
Çok geçerli sebeplerim yok maalesef.
Ben hazırlık okumadım ama bir yıl uzattım üniversiteyi; 23'te mezun oldum. Mülakatlarda sormadılar bile. :)
Tabii canım; zaten şirketlerde yaş sınırına takılacak yaşlar da değil bunlar. :)23 normal bir yas zaten, lise uzadikca uzuyor, hazirlik sinifi da eklersen 25e kadar yolu var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?