- Konu Sahibi PembeBulutlar_
Merak etme yaşla ilgili bir sıkıntı olmaz ama ünv. bugün mezun olup yarın iş görüşmesine gitsen ilk soracakları şey denemeyiminiz var mı olacaktır :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyimde de erken mezun olan daha şanslı olmuyor mu ama..Merak etme yaşla ilgili bir sıkıntı olmaz ama ünv. bugün mezun olup yarın iş görüşmesine gitsen ilk soracakları şey denemeyiminiz var mı olacaktır :)
Deneyimde de erken mezun olan daha şanslı olmuyor mu ama..
Orası Allah KerimGirmek istediğin kurumun özel şartlarına bak boşa kaygilanmazsin böylece.
Fakat varsayalım istediğin kurum 23 yaş üzeri almiyorne yapacaksın
![]()
Çok iyi derecede İngilizce biliyor olacağım ve Türkiye'nin en iyi ilk 5 üniversitesinden biri. O yüzden iş konusunu pek kafaya takmadım açıkçası.Bölümünün uluslararsını okuyunca şok oldun bende iş sıkıntısının olmadığı iy bir bölüm sandım.kusura bakma ama her yıl bölümün binlerce mezun veriyor,sen asgari ücretle bir iş bulursan sevin ilk yılında
Orası Allah Kerim![]()
Pardon ama nereden kankanız oluyorum sizin? Yorumunuz için teşekkürler, iyi akşamlar.SORUNun CEVAbini degistiriyorum çok beğendim senin cevabı zzira. ..kendin en güzel yanıtı vermissin kanka...
orası Allah kerim sen mezun ol derdin yaş olsun ...