• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 YAŞ

Merak etme yaşla ilgili bir sıkıntı olmaz ama ünv. bugün mezun olup yarın iş görüşmesine gitsen ilk soracakları şey denemeyiminiz var mı olacaktır :)
 
1 sene alt tarafı hiç bir şey olmaz ama sana tavsiyem, madem o 1 yılı dert ettin kendine o zaman dez avantaj olarak gördüğün bu durumu,son sene bölümün ile alakalı seminerlere katılıp sertifika alarak avantaja dönüştür.
 
Deneyimde de erken mezun olan daha şanslı olmuyor mu ama..

Yoo mesela ünv. okurken mesleğinizle ilgili yarı zamanlı bir yerde çalışmış olmanız bile size büyük avantaj sağlar.
Bence yaşınızı düşüneceğinize çevrenizdede bölümünüzle ilgili iş bakabilirsiniz, hatta maaş bile almadan sırf mesleğinizi öğrenmek adına çalışabilirsiniz. Bu sizin için daha artı olur.
 
Girmek istediğin kurumun özel şartlarına bak boşa kaygilanmazsin böylece.
Fakat varsayalım istediğin kurum 23 yaş üzeri almiyor:eek:ne yapacaksın :KK34:
 
Bölümünün uluslararsını okuyunca şok oldun bende iş sıkıntısının olmadığı iy bir bölüm sandım.kusura bakma ama her yıl bölümün binlerce mezun veriyor,sen asgari ücretle bir iş bulursan sevin ilk yılında
 
Bölümünün uluslararsını okuyunca şok oldun bende iş sıkıntısının olmadığı iy bir bölüm sandım.kusura bakma ama her yıl bölümün binlerce mezun veriyor,sen asgari ücretle bir iş bulursan sevin ilk yılında
Çok iyi derecede İngilizce biliyor olacağım ve Türkiye'nin en iyi ilk 5 üniversitesinden biri. O yüzden iş konusunu pek kafaya takmadım açıkçası.
 
Back
X